Legg til datoer

Tromsø Bra for grupper

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Private omvisninger
32 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Utrolig opplevelse, anbefaler dette absolutt til alle som ønsker å se lysene. Guiden vår Mag var ekstremt hyggelig, kunnskapsrik og ga oss den beste opplevelsen som er mulig. Været var ganske dårlig i Tromsø, snø mye, og han klarte å få oss til et sted hvor vi sier lysene. Så fortsatte vi å kjøre og så dem 2 ganger til. Bildene han tok med kameraet ble spektakulære, nesten uvirkelige. Gjør deg selv en tjeneste og bestill din tur med dem!

Jeg hadde ventet i årevis for å se dem og ble ikke skuffet. Guiden og sjåføren var fast bestemt på å få oss til klar himmel, så vi hadde en sjanse og de sviktet oss ikke. Vi måtte kjøre til Finland tankene, men wow, for en visning vi så. Flott informasjon underveis og passet på oss med varm drikke, mat og noen fantastiske bilder. Vil definitivt anbefale turselskapet.

Guiden vår Stefan prøvde virkelig å ta oss til de beste stedene hvor det var stor sannsynlighet for å se nordlyset. Vi kunne faktisk nyte de fantastiske lysene. Det var en vakker opplevelse. Stefan tok virkelig perfekte bilder for oss, som ble gjort tilgjengelig for oss gratis etter omvisningen. Alltid glad!!

Vi tok en liten busstur for å se nordlyset med en guide som også er fotograf. Stefan var en stor vert og veldig kunnskapsrik om nordlyset. Vi måtte være tålmodige, men til slutt så vi ikke bare lysene, men de danset for oss!

Stefan var en fantastisk reiseleder, til tross for det virkelig utfordrende været kunne vi se nordlyset. Vanen var komfortabel. Jeg anbefaler absolutt NLT :)