Legg til datoer

TromsøBra for grupper

Våre mest anbefalte Tromsø Bra for grupper

Fra Tromsø: Alt-inkludert nordlyssafari med minibuss

1. Fra Tromsø: Alt-inkludert nordlyssafari med minibuss

Dra på nordlyssafari utenfor Tromsø, vekk fra byens lysforurensning, på jakt etter nordlyset sammen med en erfaren guide. Beundre det enormt majestetiske Arktis, mens du deler historier med andre i gruppen ved et knitrende bål. Dra fra møtestedet i Tromsø sentrum og begi deg ut på en virkelig unik opplevelse i den arktiske villmarken. Den erfarne guiden din leder an i jakten på det trollske naturfenomenet Aurora Borealis. Mens du leter på himmelen på flere steder, kan du ta inn den robuste skjønnheten til omgivelsene dine. Lytt til lokale myter og historier om lysene, samt en vitenskapelig forklaring på hvorfor de eksisterer. Etter å ha funnet det beste stedet å se på lysene, kan du traske gjennom nysnøen omgitt av høye fjell og dype fjorder. Ta deg tid til å beundre dette utrolige naturfenomenet, der lysende farger danser over himmelen med vakre, fascinerende mønstre. Hold energien oppe med varme drikker, snacks og varm hjemmelaget lapskaus. Bli deretter tatt med tilbake til barndomsminnene fra sommerleiren, mens du steker marshmallows på et røykfylt bål. Ta mange flotte bilder i løpet av kvelden med stativet som følger med. Guiden gir deg råd for å sette opp kameraet ditt riktig, og tar dessuten bilder av gruppen din med nordlyset i bakgrunnen. Etter en minnerik kveld blir du satt av på overnattingsstedet ditt i Tromsø.

Fra Tromsø: Tur for å se Nordlyset

2. Fra Tromsø: Tur for å se Nordlyset

Øk sjansen for å se det blendende nordlyset på denne bussturen fra Tromsø. Hold varmen med kjeledress og varme drikker. Sørg for at du får flotte bilder på turen med kamerahjelp fra guiden din. Reis fra Tromsø i en komfortabel buss med klimaanlegg og jakt etter de dansende lysene til Aurora Borealis. Slapp av i den komfortable bussen på vei dit meteorologer har spådd lysene vil være på sitt beste. Få en ærlig vurdering av sannsynligheten for å oppdage lysene fra guiden din for den kvelden. For å få fantastisk utsikt over himmelen, ta turen til områder med god solaktivitet og klar himmel. Nyt fleksibilitet med hensyn til stopp, aktiviteter og beslutninger om lengden på turen. Guiden din hjelper deg med kamerainnstillingene og bruk av stativ for de beste bildene. Etter omvisningen blir du satt av på hotellet ditt.

Fra Tromsø: Kjør ditt eget hundespann med huskyer

3. Fra Tromsø: Kjør ditt eget hundespann med huskyer

Legg ut på en guidet hundesledeopplevelse, med avreise fra Tromsø. Bytt på å styre hundespannet ditt eller simpelthen nyt det utrolige arktiske landskapet. Etterpå kan du utveksle historier rundt leirbålet, med litt varm kakao og kake. Hopp på den komfortable minibussen og kjør til kennelen på Kvaløya. Når du har fått på deg utstyret, drar du til kennelen med de 130 alaskahuskyer, som alltid er glade for å møte gjester. Få en kort demonstrasjon av hvordan du kjører et hundespann og still gjerne spørsmål. Følg deretter guiden din og møt huskyene dine. Hvert par, en passasjer og en sjåfør, får sin egen hundeslede. Det blir flere muligheter til å bytte undervis, slik at begge får prøve seg som hundekjører. Til slutt begir du deg ut i snøen og følger guiden din langs stien. Ta bilder gjennom hele turen og nyt det utrolige landskapet. Etter ditt 1,5 time lange hundesledeeventyr, setter du deg i lavvoen for varm drikke og Heges berømte hjemmelagde sjokoladekake. Kos deg med å dele historiene dine fra turen, rundt det koselige bålet. Etterpå er på tide å skifte ut varmedressene og gå om bord på bussen. Du blir returnert til hentestedet. 

Tromsø: Nordlyssafari inkludert gratis, profesjonelle bilder

4. Tromsø: Nordlyssafari inkludert gratis, profesjonelle bilder

Gå på et eventyrlig søk etter nordlyset med en ekspert lokal guide som vil finne det beste stedet for å se nordlyset på utflukten din. Du vil bli hentet på møtestedet, og kjøre bort fra lysforurensningen i byen og inn i mørket i fjordene, skogene og fjellene. Guiden din vil velge det beste stedet innenfor et område på 350 km for å se nordlyset. Mens du venter på å se om lysene vises, kan du nyte varm sjokolade med småkaker for en varm og søt start. Deretter, hvis været tillater det, kan du sitte ved et bål og nyte den arktiske skjønnheten mens du steker marshmallows. Guiden din vil dele fakta, historier, tradisjoner, tro og overtro om lysene mens du varmer deg ved bålet. Når nordlyset dukker opp, vil guiden din ta profesjonelle bilder og dele dem med deg gratis. Guiden hjelper deg også med å få det beste ut av kameraet og mobiltelefonen din. Hver gjest har et gratis Aurora-portrett inkludert i turen. Du har mulighet til å ta flere bilder om du ønsker det som en tilleggstjeneste. Avslutt turen med å bli satt av nær hotellet ditt i sentrum. Hvis du bor på et privat overnattingssted utenfor sentrum, kan du bestille avlevering til denne adressen når du bestiller billett.

Tromsø: Arktisk fjordcruise med hybrid-elektrisk katamaran

5. Tromsø: Arktisk fjordcruise med hybrid-elektrisk katamaran

Reis fra Tromsø og sett seil for å se arktiske bukter, sund og fjorder, rike på dyreliv og historie. Gjør et par stopp på en rute som inkluderer moderne oppdrettsanlegg, små fiskerlandsbyer og gamle øysamfunn på utsiden av Kvaløya. Se når mannskapet utplasserer en undervannsdrone. Se det rike marine livet som finnes på de krystallklare grunnene.Kjøp drikke og en varm lunsj om bord, som du kan nyte mens du tar inn over deg den storslåtte panoramautsikten.

Tromsø: 4x4 Small Group Northern Lights Photography Tour

6. Tromsø: 4x4 Small Group Northern Lights Photography Tour

Gå på leting etter det praktfulle nordlyset på en guidet fotograferingstur med en spesialbygd 4x4 varebil. Oppdag avsidesliggende natur innenfor polarsirkelen mens du prøver å fange dette spektakulære naturfenomenet. Møt i sentrale Tromsø og dra ut i villmarken på leting etter nordlyset. Sett opp leir for kvelden når du når passende himmel. Mesteparten av tiden er dette en kortere kjøretur til de omkringliggende kystøyene Tromsø, eller om nødvendig en lengre kjøretur inn til Finland. Noen netter er nordlyset synlig på vei til leirstedet, og kan vare utover kvelden. Andre netter krever tålmodighet og positivitet, for at du skal være vitne til en svak glød over horisonten. Nyt leirens rolige omgivelser i varme termiske klær. Samle deg rundt det brusende bålet, og nyt et lokalt laget ekspedisjonsmåltid, småkaker og varme drikker sammen med dine medreisende. Din guide vil hjelpe deg med å fange levende øyeblikk av deg og Aurora. Hvis du velger å ta med ditt eget kamera, kan de tilby hjelp og råd om hvordan du får mest mulig ut av bildene dine. Alle bildene vil bli delt med deg allerede neste dag etter utflukten.

Fra Tromsø: Nordlyssafari med minibuss

7. Fra Tromsø: Nordlyssafari med minibuss

Dra på nordlysjakt med en lokal guide som er godt øvet i å spore det kjente naturfenomenet. Begynn eventyret på aktivitetsleverandørens kontor sentralt i Tromsø, hvor dere møtes for en orientering og introduksjon til området du skal utforske, samt nordlysvarselet for kvelden. Deretter går du om bord på den komfortable minibussen. Guiden din samarbeider med andre guider og sjekker vær- og kommunikasjonsanalyser for å sikre at du har best sjanse til fri utsikt over nordlyset. De tar dessuten profesjonelle bilder med kameraene sine og hjelper deg med å sette opp kameraet ditt for det beste bildet også. Guiden er med deg hele kvelden og sørger for at du er så komfortabel og varm som mulig. Du får låne varmedress og varme støvler under hele opplevelsen. Senere på kvelden kan du nyte varmen fra et bål og et varmt måltid, med stekte marshmallows og varm drikke. På slutten av nordlyssafarien blir du kjørt tilbake til Tromsø.

Fra Tromsø: Smågruppe 4x4 Arctic Roadtrip

8. Fra Tromsø: Smågruppe 4x4 Arctic Roadtrip

Dra på et 4x4-eventyr for å utforske Norges arktiske dyreliv og landskap. Gå på oppdagelsesferd i en 4x4 varebil utstyrt for offroad-eventyr. På vei til Kvaløya kan du nyte det stadig skiftende landskapet, og pass på å se etter omstreifende dyreliv. Har muligheten til å se svevende havørn, innfødt reinsdyr og den unnvikende elgen. Gjør flere naturskjønne stopp underveis, og fang landskapet med profesjonelle bilder tatt for deg gjennom hele tipset. Når vi kommer til skjærgårdsøyene, vil vi nyte en økologisk hjemmelaget lett piknik og en varm drikke. Når du fortsetter gjennom fjelldalen, passerer du sjarmerende fiskevær og tar et siste stopp ved en av de mest dramatiske fjordene på øya. Sesongene i nord er fulle av sjarm og karakter. Fra høstfarger til snødekte fjell, med polarnattens myke lys og varmefølelsen når solen kommer tilbake. Den smeltende snøen avslører sakte det blomstrende landskapet mens fossefall begynner å renne igjen.

Tromsø: Nordlyscruise m/middag på hybrid-elektrisk katamaran

9. Tromsø: Nordlyscruise m/middag på hybrid-elektrisk katamaran

Bli med ut i den stemningsfulle arktiske natten, om bord i en stille hybrid-elektrisk katamaran, med majestetisk 360-graders panoramautsikt. I varme og komfort kan du cruise rundt Tromsø, forbi snødekte fjell, landemerker som den arktiske katedralen og gjennom iskaldt vann. Følg med mens mannskapet sjøsetter en undervannsdrone med lys, slik at du kan oppdage hva som skjuler seg i dypet. Når den mørke havoverflaten speiler stjernene på himmelen, kan du være heldig og se nordlyset. Til slutt, nyt den unike stemningen, mens du setter deg ned til en arktisk tapasmiddag. Nyt de ferske og lokale ingrediensene, basert på tradisjonelle retter med en moderne vri.

Tromsø: Nordlysjakt i liten gruppe med folkeforskning

10. Tromsø: Nordlysjakt i liten gruppe med folkeforskning

Dra ut i villmarken i Nord-Norge på en søken etter det beste stedet å se nordlyset. Kjør vekk fra lysforurensning til forskjellige avsidesliggende destinasjoner, avhengig av værforholdene. Etter at du har møtt guiden din, kan du ta et stopp for å kle deg i termoklær. Under dette stoppet vil det være en kort introduksjon og tid for deg å sette opp kameraer og lytte til noen fototips. Deretter vil du begynne jakten på nordlyset. Guiden din vil bestemme ruten basert på de mest oppdaterte værmeldingene, noen ganger kjører turen hele veien til finskegrensen. I regionen er det mange forskjellige mikroklima, så det er mulig å finne klar himmel, selv når det er overskyet i Tromsø. Når guiden din finner det beste stedet å nyte nordlyset på, stopp og vent på at lysene skal dukke opp. Hvis forholdene tillater det, kan du lage et bål for å holde varmen. Slapp av, nyt et varmt hjemmelaget måltid, bli kjent med gruppen, og fotografer det fantastiske naturfenomenet nordlys. I løpet av vår tid sammen i villmarken vil vi samle inn data til et av våre borgervitenskapelige prosjekter. Du vil ha muligheten til å følge den godkjente vitenskapelige metoden som brukes til å samle inn data som vil bli brukt til å beskytte vår dyrebare tundra. Etter datainnsamlingen blir disse dataene lastet opp til våre forskningspartneres database, hvor de vil bruke dem i sin forskning som vil bidra til utforming av vilkår og betingelser, og bli brukt som data i vårt ansvarlige turismeprosjekt, der vi jobber med andre lokale reiselivseksperter for å sikre at tundraen er beskyttet. I løpet av turen hjelper guiden deg med kameraet ditt og tar ekstra bilder som deles med deg etter turen. Slapp av ved bålet med varm sjokolade før du går tilbake til hotellet.

46 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Utrolig opplevelse, anbefaler dette absolutt til alle som ønsker å se lysene. Guiden vår Mag var ekstremt hyggelig, kunnskapsrik og ga oss den beste opplevelsen som er mulig. Været var ganske dårlig i Tromsø, snø mye, og han klarte å få oss til et sted hvor vi sier lysene. Så fortsatte vi å kjøre og så dem 2 ganger til. Bildene han tok med kameraet ble spektakulære, nesten uvirkelige. Gjør deg selv en tjeneste og bestill din tur med dem!

Jeg hadde ventet i årevis for å se dem og ble ikke skuffet. Guiden og sjåføren var fast bestemt på å få oss til klar himmel, så vi hadde en sjanse og de sviktet oss ikke. Vi måtte kjøre til Finland tankene, men wow, for en visning vi så. Flott informasjon underveis og passet på oss med varm drikke, mat og noen fantastiske bilder. Vil definitivt anbefale turselskapet.

Guiden vår Stefan prøvde virkelig å ta oss til de beste stedene hvor det var stor sannsynlighet for å se nordlyset. Vi kunne faktisk nyte de fantastiske lysene. Det var en vakker opplevelse. Stefan tok virkelig perfekte bilder for oss, som ble gjort tilgjengelig for oss gratis etter omvisningen. Alltid glad!!

Stefan var en fantastisk reiseleder, til tross for det virkelig utfordrende været kunne vi se nordlyset. Vanen var komfortabel. Jeg anbefaler absolutt NLT :)

Es war alles wunderbar. Aber wir warten noch auf die von der Reiseleiterin, Annetta aus Polen, versprochenen Fotos.