Tromsø
Båter og yachter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Tromsø Båter og yachter

Hva er andre ting å gjøre enn Båter og yachter som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Veldig veldig fin tur. Bare fjordene er verdt turen og været, som kan endre seg her i løpet av få minutter. Vi fikk se noen spekkhoggere på nært hold, noe som selvfølgelig er en stor bonus. Det er smørbrød, supper (må forhåndsbestilles, visste ikke), informasjonskapsler, kaker, kaffe osv. og gratis stillevann. Båten var full og noen hadde ikke så gode seter. Ombordstigningen var litt kaotisk og kjedelig, men det er selvfølgelig på grunn av passasjerene. Mannskapet er mega og tar veldig godt vare på gjestene. Hovedsakelig fordi mange ble sjøsyke og måtte kaste opp. Her kunne man påpeke ved bestilling å ta med medisiner mot kvalme, da kunne man unngå det. Det er ingen piller om bord (selvfølgelig er de ikke tillatt).

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

Vi dro fra havnen klokken 9 på det som var en veldig mørk og overskyet morgen. Besetningsmedlemmene ga oss en veldig varm velkomst helt fra begynnelsen og forklarte hva vi kan forvente av turen. En av dem tok seg til og med tid til å bli kjent med passasjerene én etter én! De vet nøyaktig stedet der dyrelivsaktiviteter ofte skjer, og det skuffet ikke. Jeg så knølhval(er?) og belg av spekkhoggere som sprutet og svømte rundt. Reisen frem og tilbake var ganske lang, men naturen gjorde det hele utholdelig. Kan ikke klage!

Båtturen til hvalene er kortvarig, da gidene fortsetter å fortelle eller rapportere om sammenhengene mellom dyreverdenen og miljøet. Katamaranen er veldig moderne da den bare er 1 år gammel. Det ble også sett hvaler som avrundet. Alt i alt en god sving.

Veldig god opplevelse. De 4 timene utenfor båten og utrolige bilder!