Legg til datoer

TromsøAktiviteter for par

Våre mest anbefalte Tromsø Aktiviteter for par

Tromsø: Privat 6-timers jakt etter nordlyset med minibuss

1. Tromsø: Privat 6-timers jakt etter nordlyset med minibuss

Kjør langs vakre fjorder, fjell og innsjøer på en spennende jakt etter det unnvikende nordlyset. Kos deg med å ha din private minibuss bare for deg og din partner, familie eller venner. Lær hvordan du tar bilder av nordlyset, og (hvis vær og vind tillater det), fang det magiske nordlyset på fotografier. Du blir hentet fra overnattingsstedet ditt i Tromsø og legger ut på en 6-timers utflukt på jakt etter dette vakre naturfenomenet. På en kveld kan dette ta deg til den finske grensen, mens en annen kveld viser prognosen klar himmel på fjordene vest for Tromsø - du vil bli tatt der sjansene for klar himmel er størst. Rundt Tromsø med 69,43 grader bredde nord, hvis du kan se stjerner på himmelen, kan du se nordlyset. Når sjåføren tar deg med til en klar himmel, er det bare å vente tålmodig med litt te, kaffe og muffins til et stille nordlys, et sterkt nordlys eller et supersterkt nordlys slår til. Instruktøren din vil vise deg hvordan du best fanger den på bilder, slik at du kan ta med deg minnet om dette fantastiske synet hjem.

Tromsø: Lyngsalpene Snøscootersafari

2. Tromsø: Lyngsalpene Snøscootersafari

Opplev spenningen ved en snøscootertur gjennom Lyngsalpene på denne guidede turen. Du vil se skjønnheten til en arktisk fjord, nyte en fantastisk fjellutsikt, lære lokal historie fra guiden din – og deretter varme opp med deilig suppe i en fiskerlandsby. Med avgang fra Tromsø tar du buss gjennom arktisk natur og går deretter over til en ferge for å krysse Ullsfjorden. Etter å ha blitt eskortert til fiskerlandsbyen, vil du gjøre deg klar for turen med kjøre- og sikkerhetsinstruksjoner, og bli utstyrt med varme klær og sikkerhetsutstyr. Vil på å kjøre snøscooteren med en partner, følger du reiselederen gjennom episk natur med fjell rundt deg. Gjennom den 2-timers turen vil det være forskjellige stopp ved utsiktspunkter for bilder og for å lære historien til området. Når turen er over, kommer du tilbake til fiskeværet for en varm hjemmelaget suppe med ferskt brød på en restaurant med panoramautsikt. En varm drink og søt kake vil være den perfekte avslutningen på en minneverdig dag.

Tromsø: Nordlyscruise m/middag på hybrid-elektrisk katamaran

3. Tromsø: Nordlyscruise m/middag på hybrid-elektrisk katamaran

Bli med ut i den stemningsfulle arktiske natten, om bord i en stille hybrid-elektrisk katamaran, med majestetisk 360-graders panoramautsikt. I varme og komfort kan du cruise rundt Tromsø, forbi snødekte fjell, landemerker som den arktiske katedralen og gjennom iskaldt vann. Følg med mens mannskapet sjøsetter en undervannsdrone med lys, slik at du kan oppdage hva som skjuler seg i dypet. Når den mørke havoverflaten speiler stjernene på himmelen, kan du være heldig og se nordlyset. Til slutt, nyt den unike stemningen, mens du setter deg ned til en arktisk tapasmiddag. Nyt de ferske og lokale ingrediensene, basert på tradisjonelle retter med en moderne vri.

Tromsø: 3-timers nordlyssafari med seilbåt

4. Tromsø: 3-timers nordlyssafari med seilbåt

Din komfortable seilbåt ligger i Tromsø sentrum, og din profesjonelle skipper venter for å hilse på deg på kaien. Ikke glem å holde øye med dyrelivet. Fjordene er fulle av dyreliv om vinteren, når sjøfugl, ørn, sel og fisk samler seg for å spise og overleve det utfordrende klimaet. Du seiler ut på fjorden utenfor Tromsø, for å få den beste sjansen til å se nordlyset, vekk fra lysene i sentrum.  Skipperne og guidene har kunnskapen og erfaringen som trengs for å holde deg trygg og komfortabel, mens du nyter de dansende lysene på nattehimmelen. Etter hundrevis av seilturer i området, kjenner de til de beste stedene hvor du har størst sjanse for å se lysene. Skipperen seiler til forskjellige områder, avhengig av værmeldingen. Småsnacks og drikke serveres om bord. Dessuten får du utdelt alt utstyret du trenger, inkludert varmedress, hansker, luer og støvler. Men ta med skikkelige vinterklær for maksimal komfort.

Tromsø: Nordlysjakt- og fotoekspedisjon

5. Tromsø: Nordlysjakt- og fotoekspedisjon

Opplev jakten på nordlyset på en guidet tur fra Tromsø og tilbake! Øk fotoferdighetene dine med en rask workshop laget av en profesjonell fotograf og beundre de norske landskapene du alltid har drømt om. Møt ditt besetningsmedlem i vårt Aktivitetssenter i Tromsø sentrum (vi holder til bak Radisson Blu Hotel), og etter en kort introduksjon hopp ombord i den komfortable minivanen eller minibussen og gjør deg klar for eventyret! Kjør forbi fjorder og fjell til du kommer til det beste stedet for å se nordlyset, stole på et sterkt nettverk av tekniske ressurser utplassert i regionen. Bort fra Tromsøs lysforurensning kan vi kjøre til forskjellige avsidesliggende destinasjoner, avhengig av værforholdene. Din ekspertguide vil bestemme den beste plasseringen basert på de mest oppdaterte værmeldingene, noen ganger kjører den helt til den finske grensen. Lytt til guidenes detaljerte forklaring om det vitenskapelige fenomenet Aurora Borealis og alle historiene rundt det, og få innsikt i Arktis og hovedstaden. Hvis forholdene tillater det, lager vi en brannleir for å holde deg varm. Slapp av, nyt et varmt måltid mens du venter på det store showet, du kan komfortabelt nippe til en deilig varm drikke. Dra nytte av et fotoverksted av en profesjonell fotograf på veien og i felten, som hjelper deg med å sette opp kameraet ditt og gi deg all informasjonen du trenger for å ta fantastiske bilder av nordlyset. På slutten av turen blir du satt av på hotellet ditt i Tromsø.

Tromsø: Auroral Borealis Chase med guide, måltider og bål

6. Tromsø: Auroral Borealis Chase med guide, måltider og bål

Bli med i butikken vår ved havnen for et møte med guiden din. Nyt varme drikker og en sikkerhetsbriefing om nattens værforhold og en kort presentasjonsvideo om nordlyset. Det er en god idé å gå på toalettet før vi drar, da toalettfasiliteter ikke alltid er tilgjengelig. Din guide tar deg til vår komfortable Mercedes Sprinter hvor sjåføren din venter på deg. Under kjøreturen vil guiden din underholde deg med historier og morsomme fakta om Nord-Norge og nordlyset. Da er det på tide å ta på seg den varme termodressen som følger med (husk å ta med egne sko, lue, votter, tykke sokker og ullunderlag). Når vi finner et passende sted, tenner vi bål og serverer varm drikke, og nyter deretter en kveld under stjernehimmelen med: fotografering av gruppen og fotograferingstips hvis du er interessert, historiefortelling om myter og legender og beundring av nordlys . Avhengig av forholdene kan det hende vi endrer plass for å få best utsikt. Det serveres en lett varm middag. Turen er ca 6-7 timer, det kommer an på hvor langt vi må kjøre for å se nordlyset. Når vi har gledet oss over nordlyset, kjører vi tilbake og slipper deg trygt av på ditt sentrale hotell. Hvis du er i en airbnb kan vi bestille taxi til deg.

Tromsø: Nordlysutflukt i luksuriøs TeslaX el-bil

7. Tromsø: Nordlysutflukt i luksuriøs TeslaX el-bil

Utforsk Tromsø i Nord-Norge og beundre det spektakulære nordlyset mens du kjører i en miljøvennlig Tesla Model X-bil. Tromsø er heldig nok til å være det perfekte stedet å se dette unike naturfenomenet. Finn ut hvorfor folk fra hele verden kommer til Tromsø for å oppleve nordlysets magi i høst- og vintersesongen. Under turen kan du beundre norsk natur rundt Tromsø. Jakt på nordlyset og opplev villmarken i mørket. Mens du kjører til destinasjonen, vil guiden din fortelle deg om byen, hva du kan se rundt deg og historier om området. Nyt en super fleksibel tur angående hvor du skal dra og hvor lenge du blir. Teslaen er en veldig komfortabel og stillegående bil. Etter turen, vil guiden dele bilder av opplevelsen.

Fra Tromsø: Guidet Husky Snowshoe Hike og Husky Camp Visit

8. Fra Tromsø: Guidet Husky Snowshoe Hike og Husky Camp Visit

Gå på toppen av et dypt snølag, lytt til pustens jevne rytme. Et nydelig fjellandskap strekker seg så langt øyet kan se; la bildet synke inn i tankene dine. For lokalbefolkningen er fotturer mer enn bare en annen utendørsaktivitet, det er den mest intime måten å oppleve naturen på. Fordyp deg i øyeblikket og la ting falle i perspektiv; tøm hodet og fyll opp batteriene. Følg guiden din inn i den arktiske villmarken og opplev alt selv. Den nøyaktige ruten vil bli bestemt ut fra værforholdene og gruppens ønsker. Hvis været tillater det, nyt din hjemmelagde sjokoladekake og noe varmt å drikke på stien mens du nyter utsikten. Ellers kan du kose deg med snacks rundt åpen ild i huskycampen ved retur. Bli kjent med de fluffy vennene og valpene deres før du drar tilbake til Tromsø.

Fra Tromsø: Reinsdyrfôring og mulighet for å se nordlyset

9. Fra Tromsø: Reinsdyrfôring og mulighet for å se nordlyset

Opplev en samisk reinsdyrleir på denne unike opplevelsen, med avgang fra Tromsø. Reis til leiren på Breivikeidet for å mate reinsdyrene. Få sjansen til å se nordlyset og oppleve å spise bidos (en tradisjonell samisk rett). Møt guiden din og reis til leiren Breivikeidet som er omgitt av fjell. Gå av bussen og beundre utsikten over Lyngsalpene. Følg guiden din til reinsdyrgjerdet for å klappe og mate reinsdyrene. Lær om disse dyrene fra guiden din. Opplev det dansende nordlyset, hvis det er synlig. Det er et utmerket sted å se nordlys på nattehimmelen over deg, siden det er lite kunstig lys tilstedet. Fortsett til en autentisk gamme (en tradisjonell samisk bolig). Kos deg medr bidos, som er et måltid kun reservert for spesielle anledninger. Hør om hvordan livet er i Arktis for samene. Lytt til joik (samisk folkemusikk). Retur tilbake til Tromsø.

Tromsø: Privat omvisning av byen

10. Tromsø: Privat omvisning av byen

I selskap med din egen guide kan du utforske byen til fots på denne unike private vandreturen. Turen kan organiseres med 2 - 4 timers varighet eller enda lenger, avhengig av dine ønsker. Tromsø, den største byen i Nord-Norge, er et viktig kulturelt samlepunkt. Enten du vil at lokal mat, kultur, sightseeing eller natteliv skal være i fokus for besøket ditt, kan guiden din vise deg severdighetene som passer din reiseinteresse. Få mest mulig ut av oppholdet i byen med en guide som har kunnskap og ekspertise for å gi deg en autentisk opplevelse. Hvis du vil utforske andre områder utenfor sentrum, har du muligheten til å ta offentlig transport eller en taxi mot en ekstra kostnad.

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 106 vurderinger

Bare vakkert, jeg kan ikke sette ord på det. Så herlige dyr og vår samiske leder forklarte alt på en humoristisk og flott måte. Vi ble ivaretatt veldig kjærlig og min kone, som er vegetarianer, fikk også en ekstra suppe. Takk for dette flotte oppholdet og for at du la oss få denne opplevelsen

Et uforglemmelig øyeblikk. Å kunne gå mellom reinsdyrene, mate dem og klappe dem var en unik opplevelse! Vi hadde også sjansen til å se litt nordlys før avreise. Jeg anbefaler på det sterkeste !

Jeg så dem! Jeg hadde ikke noe håp, men jeg kunne se dem og det var fantastisk. uforglemmelig. de tar også bilder og sender dem til deg

En flott opplevelse. Mottaksteamet og reinsdyrene er på topp. Jeg anbefaler.

Utmerket aktivitet. Vi var så heldige å se nordlyset.