Legg til datoer
Opplevelser i

Tromsø

Aking, nordlys og fjorder er bare en forsmak på hva denne inngangen til Arktis kan by på.

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 10 446 vurderinger

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

Päivämatka peruuntui, ilmoitus tuli kun olin jo matkalla tapaamispaikalle. Siitä hieman miinuksia, mutta keskiyön auringon matka olikin ehkä parempi! Sama ihana opas, joka oli Skervøyssä valasretkellä. Osaa todella hommansa! Ihana sää, rauhallista ja tyyntä. Näimme hylkeen, merikotkan, merimetson, uskomattoman kauniita vuorimaisemia ja ja tietysti paljon aurinkoa. Hyvin järjestetty, turvallisuudesta huolehdittu, oikein mukava reissu!

Hjertelig takk ❤️ det var utrolig! Vi kjempe heldige at vi har sett nordlyset Jeg, mannen min og to små døtrene er veldig fornøyde med reinsdyr turen vi anbefaler! Også veldig deilig mat, hyggelig guide, spennende fortellinger om samisk kultur av Luni, vi gleder oss kjempe

Det var magi, kapteinen og sjømannen hans var på topp. Jeg vil beholde et minneverdig minne. Tiden var med oss. Utflukt å gjøre.

Et hyggelig og informativt møte med en kunnskapsrik samefamilie.