Tromsø
Kveldsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Tromsø

Want to discover all there is to do in Tromsø? Click here for a full list.

Hva folk sier om Tromsø

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

basert på 225 vurderinger

En magisk tur hvor Peter gjorde en super jobb med å være inkluderende, imøtekommende, informativ og kunnskapsrik. Vi fikk oppleve nordlyset og Peter tok flotte bilder som blir ettersendt oss. Chris, vår sjåfør var dyktig sjåfør som tok oss trygt rundt på jakten etter nordlyset. Han var i tillegg den som tente opp bål første sted så vi kunne varme oss, og nok et bål et annet sted hvor han grillet pølser som vi fikk servert med brød, sennep, ketshup og stekt løk. Kaffe, varm sjokolade ble servert når vi måtte ønske. Hele turen var så fantastisk at jeg kan på det varmeste anbefale denne til andre.

Desverre opplevde vi ikke det fantastiske nordlyset denne gang tiltross for at vi kjørt iallefall to timer ekstra. Men guidene gjorde alt det de kunne for at vi skulle få en fin opplevelse! De kjørte oss langt inn i Finland, vi fant klarvær tiltross for mye regn og snø fra Tromsø og mot Finland, men det var for lite nordlys aktivitet til at vi kunne se noe serlig. Vi fikk høre mange gode historier på veien, satt opp bål, fikk god mat og ble godt ivaretatt! Disse gutta kan trygt anbefales, vi kommer tilbake!

Guiden vår het Mark. Han var veldig opptatt av at alle på turen skulle få oppleve mest mulig. Han var oppmerksom og tålmodig med alle. En fantastisk tur med to stopp hvor vi fikk se nordlyset begge gangene. Siste gangen danset det til og med. Koselig rundt bålet med fortelling og servering av pølser og varm drikke. På turen tilbake så vi to reinsdyr langs veien.

Fantastisk tur med herlig guide og bussjåfør. Vi lagde bål, fikk servert suppe, pølser, snacks og varm drikke. I tillegg så vi nordlyset!! Guiden var utrolig snill og tok masse bilder av oss! Mer snacks på veien hjem, og vi ble kjørt til leiligheten. Anbefales!

Helt nydelig tur med Nordlys i mange utgaver på veien i bilen og på våre to stopp. Bål , mat , drikke mens vi så på det grønne flotte lyset . Og mange utrolig flotte bilder ble foreviget. Tusen takk!!