Legg til datoer

Tromsø Cruise og båtturer

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Tromsø

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Tromsø?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Tromsø er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Tromsø?

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 79 vurderinger

Jeg kan fullt ut anbefale denne selgeren. På grunn av katastrofale værforhold kunne ikke de andre leverandørene gå fordi båtene var for svake. Vi ble imidlertid advart om at hvis du er sensitiv eller sjøsyk, bør du ikke sykle i dag, og at disse personene vil få pengene tilbake. Likevel ble de fleste om bord, da kastet nesten alle opp. Forsørger var godt forberedt, tok godt vare på alle pasienter og til slutt ble vi belønnet med gode erfaringer med spekkhoggere. Det er for meg et mysterium hvorfor noen vil ut på havet, selv om de åpenbart er følsomme for sjøsyke. Tyggegummi og piller er reseptfritt tilgjengelig i de mange apotekene rundt, men det tenker nok ikke turister på lenger. Jeg er ikke en berg-og-dal-bane-fanatiker selv, men denne båtturen i stormen med gyngingen var virkelig fantastisk! Leverandøren gjorde alt riktig og får 10/10 poeng!

Dette er den vakreste og beste måten å se nordlyset på. En flott båt, et flott mannskap, en virkelig deilig norsk tre-retters båt og så over 2 timer med fantastisk nordlys. Hva mer vil du ha!!! Et must for alle som vil se nordlyset i trivelige omgivelser og med trivelige mellomturer! Anbefales når som helst og uten forbehold. En flott kveld selv om du ikke ser nordlyset. Men hvis du ikke spiser fisk og ikke akkurat er en gourmet, bør du ikke bestille reisen. 3 - Kurset var en godbit. Bare flott!

Vi så mange spekkhoggere og noen knølhvaler etter å ha krysset Kvænangen og var på vei innover Jøkelfjorden. Da vi skulle reise tilbake ble vi vitne til et sjeldent drama: spekkhoggerne angrep knølhvalene! Vilt kaos i sjøen! Fugler var ikke i fokus, men vi så to havørner og måker. Skipper var kjempedyktig!

Very exciting tour! The nature and birdlife was amazing, the guide was very wholesome and enthusiastic, and the food alone was worth the money for the trip. I can recommend the cruise and the people behing it to anyone who is interested in nature, the sea, and having a good time! :)

Veldig bra aktivitet, bestilt i siste øyeblikk. Fjordene er fantastiske, og mannskapet var veldig vennlige. Den lille smakingen på slutten er et virkelig pluss.