Tromsø
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Tromsø

Se alle opplevelser i Tromsø

Hva folk sier om Tromsø

Det var en flott opplevelse fordi hele besetningen ga av seg selv

Det ble et veldig spesielt cruise med alt fra naturopplevelsen ved å se havørn, praktærfugl og storskarv i aksjon og servering av fiskesuppe med selvfisket torsk i, samt en besetning som virkelig ga av seg selv og hadde mye artig å fortelle om personlige erfaringer og om Tromsø med en fantastisk formidlingsevne. Minne for livet:)

Tromsø: Fjordcruise med fugle- og dyreliv Vurdert av Sidsel, 02/02/2019

Bra med bålplass og mat. Fantastisk med Nordlyset

Det ble reklamert med varmt tøy. Men det lagt opp som om det noe problematisk. Dere kunne ført folk direkte til omkleldning så kunne vi valgt der. Og ikke etterpå når vi var ankommet leirplassen og måtte gå tilbake. Så det ble noe kaldt etterhvert.

Fin opplevelse til tross for mye skyer og begrenset med nordlys!

Dessverre var det mye skyer og lite å se av nordlyset. Guiden vår var uansett entusiastisk og jaktet iherdig på det som var og brukte tid på morsom fotografering av oss 8 som var med!

Tromsø: Nordlyssafari Vurdert av Anonym, 12/05/2018

Vi hadde en flott tur og fikk sett nordlys.

Guidene Stine og Peter var helt fantastiske. Både til å fortelle underholde og til å finne noen flotte plasser å observere og fotografere nordlys. Anbefaler det på det varmeste.

Fra Tromsø: 7-timers nordlysopplevelse Vurdert av Rune, 12/02/2018

Takk for en flott tur i spektakulær natur!

Flott tur med hyggelig guide og kjentmann. Litt luksus med bare oss to pluss guide. Mht pris så synes vi den er for høy. Vi hadde kjempeflott vær og god sikt.

Fra Tromsø: Busstur til fjordene i liten gruppe Vurdert av Aud Utbø, 06/25/2017