Triumfbuen, Paris

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem fakta om Triumfbuen i Paris

Den fantastiske Triumfbuen som ble reist til minne om den franske revolusjonen og Napoleonskrigene er blitt et symbol på Frankrikes turbulente politiske historie. Her er fem ting du bør vite om Triumfbuen før du tar turen hit!

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man komme hit?

  Triumfbuen ser aller mest spektakulær ut om kvelden. Flammen som markerer graven til den ukjente soldaten synes også best på kveldstid. Det er mulig å komme opp på toppen av Triumfbuen fra klokken 10.00 til 23.00 (kl. 22.30 i lavsesongen). Der, 50 meter over bakken, kan du skue ut over den opplyste byen. Du får kjøpt billetter ved foten av buen.

 • Hvordan kommer man seg hit?

  Det er lett å få øye på Triumfbuen fra enden av alle de 12 avenyene som går ut fra den i stjerneformasjon, en av dem er Champs-Elysées. De nærmeste metrostasjonene er Argentine og George V på linje 1, Ternes på linje 2 og Kléber på linje 6. Du må gå gjennom fotgjengertunellen for å komme til selve buen, da unngår du den farlige trafikken som går rundt buen.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  I høysesongen er Triumfbuen åpen fra klokken 10.00 til 23.30. Utenom sesongen er det åpent fra klokken 10.00 til 22.30.
 • Pris
  Det er gratis å se på Triumfbuen utenfra. Billetter til toppen av Triumfbuen koster 9,5 EUR for voksne.
 • Behøver jeg en guide?
  Du trenger ikke guide for å besøke selve Triumfbuen, men det kan være lurt å sjekke ut våre mest populære turer i området.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metrolinje 1 til enten Argentine eller George V, linje 2 til Ternes, eller linje 6 to Kléber.
 • Flere tips

  • Det finnes grupperabatt om dere er flere som vil opp i Triumfbuen.

Flere reisetips for Triumfbuen, Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Triumfbuen, Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Triumfbuen, Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 318 vurderinger

Generelt en veldig positiv opplevelse da passet tilbyr et veldig variert utvalg av valg på aktivitetene du ønsker å gjøre. Selvfølgelig, i en metropol som Paris er det ganske vanskelig å besøke alt som er foreslått, men ved å organisere deg på en slik måte at du velger de nærmeste attraksjonene til hverandre, kan du planlegge dagene i henhold til området og få mest mulig ut av potensialet til passet.

Et must hvis du planlegger å besøke noen av de historiske stedene som godtar passet. Sparer definitivt penger og tid (hopp over køen med egen inngang). Under oppholdet vårt og på grunn av konstruksjon/covid måtte vi velge et tidspunkt for å gå inn i Louvre, men alle de andre hoppet over køen.

Πολύ εξυπηρετικό! Κλείστε έγκαιρα θέσεις στα μουσου σα και μλλλού θύλετε, και μπαίνετε πανευκολα και χωρίς άγχος! Μόνο η ανάβαση στον Άιφελ δεν μου άρεσε γιατί ήταν με τιςακτεεάαμετις

Bestilte i det vi gikk forbi den lange køen , fikk bekreftelse på Mail umiddelbart og gikk rett inn. Ingen ventetid .

Straight in, no que. Nice. Used the tube. Exellent location.