Legg til datoer

Trevifontenen

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
241 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 241

Flere reisetips for Trevifontenen

Vil du vite mer om aktiviteter i Trevifontenen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Trevifontenen

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 22 535 vurderinger

Det er mange turselskaper som kjører disse bussene, men denne går den ekstra milen for å ta vare på kundene sine selv etter at du har skilt deg med pengene for din 1 eller 2 dagers busstur. Datteren min la igjen mobilen sin på bussen som vi oppdaget et par timer senere (jeg trodde aldri vi skulle se den igjen!) og folkene i selskapet gikk utover for å hjelpe oss med å finne den. Alle vi kom i kontakt med var super hjelpsomme. Takk til resepsjonisten, Louanna, en av guidene og til personen som leverte telefonen og alle som hjalp 16-åringen min med å få tilbake telefonen innen et par timer!

Vi startet oppholdet i Roma med Greenline for å få oversikt og den viktigste informasjonen angående severdigheter. Så så vi på alt i detalj. Jeg anbefaler 48/72 t-billetter fordi du har god service og støtte og er ukomplisert, spesielt med barn når du reiser gjennom Roma.

Vi tok bussen sent på ettermiddagen, men det hjelpsomme og veldig snille personalet forlenget gyldigheten av billetten. Jeg likte virkelig med bussen kan du se hovedattraksjonene uten å forlate beina. turen tar ca. 1,30 minutter selv med trafikk.

Great trip with many of the major sights in Rome. Excellent, knowledgable guide and an excellent way of spending three hours!

En god måte å gjøre et første besøk og generell oversikt over Roma