Trevifontenen
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Kjøp din billett nå

Trevifontenen: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Trevifontenen

Severdigheter i Roma

Se alle 1379 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Trevifontenen

Samlet bedømmelse
4.5 / 5
basert på 15.011 vurderinger

Fantastisk måte å oppleve Roma for alle aldersgrupper!

Vi hadde en herlig guide, Peter som hadde stor innlevelse og veldig god service. Vi fikk oppleve en nydelig side av Roma som vi ikke hadde fått sett på egenhånd. Vi var 6 damer på " jentetur" og lo og koste oss ekstremt! De 3 timene gikk utrolig fort, syklingen var ikke anstrengende og informasjonen som Peter gav om alle serverdigheten var interssante. Anbefaler alle som skal til Roma, både unge og eldre, på kort eller lang tur, ta en guidet sykkeltur, og spør gjerne etter Peter som guide

Oppdag Roma: 3 timers sykkeltur Vurdert av

Flott måte å oppleve mange severdigheter på kort tid. Anbefales!

En flott tur med en søt og flink og blid guide! Vi var bare 6, og det var ei utmerket størrelse på gruppa. Vi var innom mange severdigheter, og kunne etterpå besøke på ny de vi ville se nærmere på. Elisabeth, guiden vår, kjente alle små gater der det var lite trafikk, så den biten var veldig grei. Anbefales på det varmeste

Roma sentrum: 4-timers sykkeltur Vurdert av

Veldig bra, veldig dyktig guide og veldig bra sykkel og utstyr

Vi bestilte elsykler og fikk veldig bra instruksjoner på hvordan den fungerte. Guiden vi hadde var veldig dyktig og loste oss trygt gjennom hele turen. Hun fortalte veldig bra om severdighetene vi så og vi fikk sett veldig mye av Roma.

Roma: Sykkeltur i sentrum med elsykkel Vurdert av

Fantastisk tur med kunnskapsrik guide til de viktigste monumentene

Alt fungerte utmerket! Lett å finne guiden og hun hadde så mye kunnskap og engasjement. Vi lærte mye om Antikkens Roma og det var virkelig spennende! Anbefales!

Fin måte å få en overesikt over de største severdighetene.

Litt vanskelig å forstå hva som er inkludert i billetten når det gjelder guidede turer. Ruten ble endret uten at det ble opplyst til oss.

Roma: Hopp på-hopp av-sightseeingbuss Vurdert av