Legg til datoer

Trevifontenen

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
203 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 203

Flere reisetips for Trevifontenen

Vil du vite mer om aktiviteter i Trevifontenen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Trevifontenen

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 22 535 vurderinger

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Selv om vi var utslitt etter en lang dag med reise fra USA, er jeg så glad for at vi bestilte dette! Det var vår favoritt nummer 1 av alle turene vi tok under vår tur/cruise til Middelhavet. Turguidene hjalp oss trygt med å navigere i gatene, var veldig engasjerende i kommentarene og samtalene deres, og tok oss med til alle høydepunktene i hele byen. Det var helt nydelig å se stedene i Roma om natten! Stopp for et lett måltid (charcuteriebrett) og et glass vin var også hyggelig og ga oss muligheten til å prate med de andre rytterne. Restauranten var søt og veldig imøtekommende. Vi sykler mye hjemme og synes at e-syklene var enkle å håndtere. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste!

Det er mange turselskaper som kjører disse bussene, men denne går den ekstra milen for å ta vare på kundene sine selv etter at du har skilt deg med pengene for din 1 eller 2 dagers busstur. Datteren min la igjen mobilen sin på bussen som vi oppdaget et par timer senere (jeg trodde aldri vi skulle se den igjen!) og folkene i selskapet gikk utover for å hjelpe oss med å finne den. Alle vi kom i kontakt med var super hjelpsomme. Takk til resepsjonisten, Louanna, en av guidene og til personen som leverte telefonen og alle som hjalp 16-åringen min med å få tilbake telefonen innen et par timer!

Å besøke Roma om natten er bare imponerende og enda mer med en guide så flott som Gaëlle! Jeg anbefaler 100% å gjøre fra begynnelsen av oppholdet fordi Gaëlle gir mange gode råd og gode adresser. Turen var vakker en veldig god tid, vi kommer garantert tilbake!

En god måte å gjøre et første besøk og generell oversikt over Roma

A very nice ride where you get to see so much og rome.