Opplevelser i
Trastevere

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Trastevere

Vil du vite mer om aktiviteter i Trastevere? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Trastevere

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 2 535 vurderinger

Opplevelsesrik, kultur-rik, stemningsfull, inkluderende, hyggelig.

Flott tur med en guide ( Marcelo?)som var veldig inkluderende, hyggelig og blid. Rike og rikelige mat og vin- opplevelser. Ble også introdusert for italienske, særegne spesialiteter som vi ellers ikke hadde oppdaget. Dette i Trastevere distriktet som var svært spennende og idyllisk. Denne turen anbefales for unge som eldre. Vi ble også kjent med andre turister som hadde valgt denne turen. Vi var ca 15 stk, burde ikke være flere. Tips til neste tur, samle gruppa mer ved informasjon, spesielt inne i butikkene hvor det var mye folk. Hadde vært fint og i etterkant av turen fått et kart/ navn på steder vi var for så å finne tilbake.

God smaksopplevelse

Denne turen var kjempe flott. Du fikk litt historie i tillegg til at du får smake typiske retter fra Roma. Vi hadde vært på en tur dagen før og lærte da av guiden hva som var typisk mat i Roma. Det var derfor moro å oppleve at det var dette vi fikk under denne vin- og matsmakingturen. Kan ansolutt anbefales.

Veldig bra, veldig dyktig guide og veldig bra sykkel og utstyr

Vi bestilte elsykler og fikk veldig bra instruksjoner på hvordan den fungerte. Guiden vi hadde var veldig dyktig og loste oss trygt gjennom hele turen. Hun fortalte veldig bra om severdighetene vi så og vi fikk sett veldig mye av Roma.

Flott opplevelse, kan gjentas.

Svært god måte å oppleve Roma på, lærerikt og samtidig treffe andre turister. Gode sykler og bra guide.

Veldig bra opplegg, trygg sykkel og fantastisk reiseleder :) tipp topp.