Adgangsbillett

Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

Aktivitetsleverandør: Historic Royal Palaces

Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

Aktivitetsleverandør: Historic Royal Palaces

Fra NOK 347 per person

Få et innblikk i over 1000 års historie på Tower of London, og se de britiske kronjuvelene. Hør fascinerende historier fra Yeoman Warders, borgens voktere, og se ravnene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Utforsk slottsområdet og gå inn i Tower of London, et sted på UNESCOs verdensarvliste
 • Se de imponerende kronjuvelene til det britiske monarkiet
 • Hold utkikk etter ravnene som holder til på slottet
Beskrivelse

Besøk ikoniske Tower of London – en del av britisk historie helt fra det 11. århundre. Dette stedet på UNESCOs verdensarvliste ble bygget av Vilhelm Erobreren i 1086.  Oppdag Londons middelalderborg – en sikker festning, kongelig palass og beryktet fengsel. Hold utkikk etter ravnene som bor i borgen, og finn ut hvorfor de er kjent som Tower of Londons voktere.

Spaser over Tower Green for å se stedet der mange henrettelser fant sted, inkludert henrettelsene av to av Henrik VIIIs koner. Du får også tilgang til innsiden av tårnet. Bli imponert og blendet av Storbritannias kronjuveler. Disse uvurderlige symbolene på den britiske monarkiet utgjør den største samlingen av kronjuveler i verden, som er tilgjengelige for det offentlige.

La deg forbløffe av de 23 578 edelstenene, inkludert den glinsende Imperial State Crown. Dette praktstykket alene har 2868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få verdifull innsikt i Tower of Londons historie, fra noen av de mest kjente beboerne, Yeomen Warders. Selv om omvisninger er utilgjengelige for øyeblikket, er Yeoman Warders til stede og kan fortelle fascinerende historier om slottet gjennom tidene.

Inkludert
 • Adgang til Tower of London.
 • Adgang til utstillinger, inkludert kronjuvelene
 • Aktivitetsløype for barna
 • Trykte kart er tilgjengelig ved billettskrankene og inngangene til Tower of London
 • Ubegrenset WiFi under besøket
 • Omvisninger
 • Mat og drikke
Covid-19-forholdsregler

Du må bestille denne aktiviteten på nett, fordi billettkontoret er stengt

Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Vis denne billetten ved hovedinngangen for å komme inn på attraksjonen

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Barn under 5 år kommer inn gratis.
 • Hånddesinfeksjonsmidler for besøkende er plassert rundt på attraksjonen
 • Det forventes og anbefales at munnbind brukes innendørs, og at besøkende fortsetter å holde respektfull avstand til ansatte og andre besøkende som ikke er del av gruppen
 • Hvis du velger å gi en donasjon for å bevare Tower of London, gis denne donasjonen i sin helhet til Historic Royal Palaces, veldedighetsorganisasjonen som ivaretar Tower of London, med det formål å vedlikeholde og vise frem slottet. GetYourGuide mottar ingen gebyrer eller provisjoner av donasjonene. Historic Royal Palaces er registrert hos Charity Commission for England og Wales (Nr. 1068852).
 • Åpningstidene til Tower of London endres ofte. Siste adgang er 1 time før stengetid
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 9076 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,2/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Vi hadde elektroniske billetter og alt gikk veldig bra. Tårnet og kronjuvelene er selvfølgelig verdt å se, men du må vente (lenger) på dette (allerede i området). I køen går du inn, så det er ikke mulig å besøke den selvstendig eller i ditt eget tempo fordi du må gå med sekken. På slutten ved kronjuvelene et transportbånd for å smugle gjestene forbi utstillingene. Denne metoden for tilgang og visning var ny for meg, vi var i 2007 og den var ikke utformet slik. Som sagt: absolutt verdt å se, men ikke igjen i denne formen.

Les mer

1. juli 2022

God opplevelse og enkelt med våre Get your Guide-nedlastede billetter/kuponger ved inngangen. Selv om det var travelt trengte vi egentlig ikke å stå i kø bortsett fra kronjuvelene, men det var en saktegående kø, så ikke verst. Hovedbygningen i midten av banen med mange utstillinger jeg ville elske å ha sett hadde dessverre over 200 bratte trappetrinn, så jeg måtte gå glipp av. Til og med datteren min opplevde at de tunge og bratte trinnene var litt av en utfordring med mindre de var i fysisk form.

Les mer

22. juni 2022

Tower

Vi besøkte Tower en mandag i september, fra åpningstiden og gikk direkte til kronjuvelene for å unngå kø der. Det ble en flott opplevelse for 10-åringen. Etterpå brukte vi flere timer for å se oss rundt på området. Jeg har vært der mange ganger før, men det var første besøk for 10-åringen. Et besøk i Tower (eller flere) må være obligatorisk for alle som kommer til London! Her er historie, glamour og sjarm. En unødvendig omvei at voucher fra Get Your Guide må byttes i "ordentlig" billett i billettluken.

Les mer

9. oktober 2019

Produkt-ID: 21253