Tower of London

Hjem til kronjuvelene, «Beefeaters»-vaktene, mange ravner og utallige rystende historier finner du i denne festningen.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan kommer jeg hit?

  Tårnet er like ved Tower Bridge. Nærmeste metrostasjon er Tower Hill på District og Circle-linjen. Du kan også ta DLR til Tower Gateway.

 • Hvor lang tid tar et besøk?

  Der er 48.500 kvadratmeter og masser av ting å se innenfor Tower of London. Er du glad i historie vil du lett kunne bruke en hel dag her. Er du litt mer utålmodig, så er det mulig å jage gjennom på tre timer, men vi anbefaler at du setter av seks timer og blir med på en Beefeater-omvisning. Uten omvisning er det visse steder du ikke får adgang til, blant annet kapellet.

 • Hva koster det?

  Billettene til Tower of London koster vanligvis 22 GBP. Men har du kjøpt et London-pass, er inngangen inkludert. Passet er en fordel for da slipper du å stå i kø.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  9.00 til 17.30 i høysesongen, som varer fra mars til oktober. Fra november til februar er det åpent fra 9.00 til 16.30. Søndager og mandager åpner dørene først klokken 10.00.
 • Pris
  Inngangsbilletter koster rundt £22.
 • Behøver jeg en guide?
  Det vil være nyttig og det kan lønne seg å sjekke ut våre mest populære omvisningsalternativ.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metrolinjen District eller Circle. Du kan også ta DLR til Tower Hill og Tower Gateway-stasjon..
 • Flere tips
  *Pass på dersom det har regnet, for en del overflater kan bli glatte.
  *Ha på deg gode sko, da du må gå ganske mange trappetrinn og på noe ugjevnt underlag.

Flere reisetips for Tower of London

Vil du vite mer om aktiviteter i Tower of London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tower of London

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 17 349 vurderinger

Verdt pengene. Jeg nøt virkelig hver del av det, og det føltes som om jeg kjente London umiddelbart etter denne heldagsaktiviteten. Jeg så landemerker som jeg ikke ville ha i tilfelle jeg ikke hadde bestilt aktiviteten. Cruiset var en veldig hyggelig touch til det. Vi gjorde hele bussturen om morgenen. Vi kom på cruiset rundt kl. 13.00 og fortsatte deretter halve turen med buss igjen til kl. 16.00 da vi hadde plass til London Eye.

Godt organisert aktivitet london eye/elvecruise/ open top busstur. Personalet hjelpsomme og vennlige. Elvecruise var fantastisk. Personalet var kunnskapsrike og morsomme. Gjorde turen veldig interessant. Vil anbefale på det sterkeste. Hadde en blanding med billettdatoer og kundeservice ordnet det uten problemer. Vel verdt pengene. Hadde en veldig hyggelig dag. Takk til alle.

Helt genialt, så verdt å investere i pakkeløsningen. alle var så hjelpsomme og snille. Min personlige favoritt var båten, informasjonen var så interessant og skipperen som leverte den var morsom og informativ, men 12-åringen min elsket London Eye. Bare en flott måte å se de ikoniske nettstedene på.

Var i utgangspunktet skeptisk til prisen på London Pass, men var overbevist om noe annet den første dagen. Det lønner seg virkelig å kjøpe passet. Har sett på noen steder jeg ikke hadde kommet til uten passet og beskrevet alt veldig tydelig med adresse og T-banestasjon!

Veldig enkelt og greit å bytte Getyourguide-kupongen mot billetter.