Legg til datoer

Tower Millennium Pier

Flere reisetips for Tower Millennium Pier

Vil du vite mer om aktiviteter i Tower Millennium Pier? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tower Millennium Pier

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 808 vurderinger

Maten var deilig og mettende. Ventepersonalet ville veldig vennlige og hjelpsomme! Jeg likte at reiselederen ble gjort på agnet av mannskapet i stedet for et opptak, var komisk. Vi hadde en flaske Prosecco, og ventepersonalet tok igjen hensyn til når vi trengte påfyll! Været var nydelig, og jeg elsket å sitte på toppen av båten mens folk fortsatt spiste og drakk, det var så fredelig! Også hvis du lider av sjøsyke som vi gjør, er båten helt i orden, vi følte oss ikke syke. Setene var komfortable og toalettene var ulastelig!

Det var en fin opplevelse, maten og servicen var strålende. Den eneste kritikken jeg har er at du ikke kunne se på forhånd hva som sto på menyen. Men vi ble positivt overrasket. Også lydsystemet var veldig dårlig, og vi kunne ikke høre kommentarene fra kapteinen. Andre kunder sa det samme.

Elvecruise var fabelaktig. Nydelig mat pent tilberedt og godt og varmt. Personalet var strålende, veldig oppmerksomt. Kunne ikke gjøre nok for deg. Vil definitivt gjøre et nytt cruise og anbefale til mine venner og familie.Superb på alle måter. Tusen takk for en fantastisk opplevelse.

Vi hadde en flott tid på cruise langs Themsen og båten var veldig behagelig. Vi besøkte Tower of London rundt lunsjdatoen, så det var den perfekte lunsjpausen!

Fantastisk opplevelse

En flott måte å kombinere sightseeing med afternoon tea