Tower Bridge

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i og rundt Tower Bridge

Londons ikoniske Tower Bridge er så ekstravagant britisk, som det overhode er mulig for en bro å være. Denne bør du helt klart få med deg. Her er noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut et besøk til dette enestående stykket ingeniørkunst.

 • Glassbro

  1. Glassbro

  42 meter over elven gjør Tower Bridges nye glassgulv det mulig å se ned på fotgjengere og båtene som seiler forbi under deg. Ikke noe for de med høydeskrekk!

 • East Walkway

  2. East Walkway

  East Walkway gir deg fantastisk utsikt over Londons gamle handelshavn og de ærverdige gamle bygningene rundt den. I tillegg er dette et av byens beste utstillingslokaler.

 • Det viktorianske maskinrommet

  3. Det viktorianske maskinrommet

  I dag styres broen av Wi-Fi og selfies (sannsynligvis). I de gamle maskinrommene kan du se den fine mekanismen som før i tiden fikk broen til å gå opp og ned, komplett med autentiske lyder og lukter.

 • North Bank

  4. North Bank

  Om du rusler en tur vestover fra Tower Bridge ser du både City Hall, HMS Belfast, og the Shard!

 • Tower of London

  5. Tower of London

  Når du er ved Tower Bridge, har du ingen unnskylding for ikke også ta turen innom Tower of London. Har du det travelt kan du velge å besøke hagene ved St. Dunstan-in-the-East, som ligger like i nærheten.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan kommer man seg hit?

  Nærmeste metrostasjon til Tower Bridge er Tower Hill som ligger langs District-linjen og Circle-linjen. DLR-stasjonen Tower Gateway er også like i nærheten.

 • Hvor ofte åpner broen seg?

  Broen åpner seg når det kommer båter som er for høye til å gå under den. Derfor finnes det ikke noe tidsskjema. Men om du vil se broen åpne seg kan du lett finne tidspunktene på Tower Bridges offisielle hjemmesider. Du kan selv bestille at broen skal åpne seg, helt gratis. Men dette krever at du har en meget høy båt.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Du kan gå over den når som helst, med unntak av når den åpner seg.
 • Pris
  Det er gratis å gå over broen. Billetter til Tower Bridge-udstillingen koster fra 10 GBP og oppover.
 • Behøver jeg en guide?
  Det vil helt klart hjelpe og det kan være en god idé å sjekke ut våre mest populære turer.
 • Hvordan komme seg dit?
  Broen ligger i nærheten av hotellene i sentrumsområdet.
 • Flere tips
  *Det kan lett blåse opp og bli kaldt langs elven, så kle deg godt.
  *Tower Bridge og Tower of London vil tilsammen gi deg en flott heldagstur. Det kan være lurt å kjøpe en billett som dekker inngang til begge.

Flere reisetips for Tower Bridge

Vil du vite mer om aktiviteter i Tower Bridge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tower Bridge

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 12 701 vurderinger

Vi var veldig fornøyde med London Explorer Pass ... det fungerer super enkelt. Du kan skrive ut passet med QR-koden eller ha det direkte på mobiltelefonen din, som deretter er festet til attraksjonene. Fordelen er at med Explorer Pass er du ikke bundet til et bestemt antall dager som med London Pass, men er gyldig for hele oppholdet (tror jeg maks 30 dager).

Var i utgangspunktet skeptisk til prisen på London Pass, men var overbevist om noe annet den første dagen. Det lønner seg virkelig å kjøpe passet. Har sett på noen steder jeg ikke hadde kommet til uten passet og beskrevet alt veldig tydelig med adresse og T-banestasjon!

3 valg: Thames cruise, besøk til Wesminster Abbey og London eye; flott utsikt fra båten, klosteret er vakkert og London eye kl. 18.00 med en opplyst utsikt over London er flott

Har prøvd å få guiden din to ganger nå, og begge gangene har det vært fint enkelt. Enkelt fordi du bare må vise guiden din, og så er du klar for opplevelsene

Bra pris / ytelsesforhold. Rask behandling av stedene du vil besøke. Alt fungerte bra. Sterkt anbefalt.