Våre mest anbefalte ting å gjøre i Toscana

Firenze: Tidsbestemt forbi-køen-adgang til Uffizi-galleriet

1. Firenze: Tidsbestemt forbi-køen-adgang til Uffizi-galleriet

Oppdag mesterverk av kunst på et av Italias (og verdens) største kunstmuseer, og nyt forbi-køen-adgang til det verdensberømte Uffizi-galleriet i Firenze. Beundre italiensk renessansekunst av noen av de største kunstnerne gjennom tidene. Se malerier av Michelangelo, Da Vinci, Raffaello, Giotto, Cimabue, Masaccio og flere. Gå til museets mest anerkjente rom for å se den fantastiske samlingen av Botticelli. Beundre «Primavera» og «Venus' fødsel», og reflekter over hans representasjon av fødselen av gudinnen mens hun stiger opp fra havskummet. Unnslipp stresset og hastverket med organiserte gruppeturer, og utforsk i eget tempo. Du står fritt til å bli inne i museet så lenge du vil. For å se mer imponerende kunst, legg til forbi-køen-adgangsbilletter til Pitti-palasset og Boboli-hagene til omvisningen din ved å velge alternativet. Etter å ha besøkt Uffizi kan du besøke palasset og hagene i hvilken som helst rekkefølge innen de neste 5 dagene.

Firenze: Adgangsbillett til Leonardo Interactive Museum

2. Firenze: Adgangsbillett til Leonardo Interactive Museum

Prøv en helt ny opplevelse og besøk et helt spesielt museum, for å få vite mer om Leonardo da Vinci – tidenes største geni. På Leonardo Interactive Museum kan du gå i geniets fotspor og oppdage hans verden, lære mer om hans oppfinnelser og prøve ut de vakreste maskinene som finnes i kodeksene hans. Museet, som har vært åpent i over 20 år midt i sentrum Firenze, passer for alle i alderen 7 år og oppover. Du blir hovedpersonen i en ny og fantastisk opplevelse, som er interaktiv, interessant, morsom og stimulerende. Du får oppleve Leonardos viktigste oppfinnelser, oppdage studiene hans innen ingeniørfag, fysikk, anatomi og maleri. Underveis oppdager du at mange av designene hans fortsatt er bemerkelsesverdig relevante den dag i dag – mer enn 500 år senere. På museet kan du prøve ut tanken, katapulten, snekkedrevet, luftskruen, den hydrauliske sagen, trykkpressen og mange andre maskiner og mekanismer, som er laget ved å studere designene Leonardo tegnet i sine berømte kodekser. For å unngå kø ved inngangen selges museumsbillettene kun på internett, hvor du kan velge dag og tidspunkt for besøket ditt.

Firenze: Forbi-køen-billett til Galleria dell'Accademia med Michelangelos «David»

3. Firenze: Forbi-køen-billett til Galleria dell'Accademia med Michelangelos «David»

Opplev Michelangelos «David» med en forbi-køen-billett til Galleria dell'Accademia. Utforsk denne perlen i Firenze med tilgang til alle deler av museet og en valgfri lydguide. Dette museet inneholder flere skulpturer av Michelangelo enn noe annet sted i verden. Etter å ha hoppet over billettkøene kan du begynne å utforske mesterverk skapt av kunstnere som levde og arbeidet i Firenze under renessansen, blant andre Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello og mange andre. Hvis du velger alternativet for lydguide, kobler du til hodetelefonene for å lære om høydepunktene i museet mens du utforsker. Fortsett til «De fire fangenev og «San Matteo» i Michelangelos sal, et imponerende rom dominert av «David». Gå til Museet for musikkinstrumenter, hvor du kan beundre pianoet kjent som det eldste pianoet som finnes i verden sammen med den uvurderlige Viola Stradivari, laget for storprins Ferdinando Medici. Før du avslutter besøket, bør du ta en tur innom det renoverte Gipsoteca Bartolini, et utstillingslokale med skulpturer og byster av Lorenzo Bartolini.

Firenze: Tidsbestemt adgangsbillett til Michelangelos David

4. Firenze: Tidsbestemt adgangsbillett til Michelangelos David

Oppdag verdensberømte malerier, skulpturer og billedvev med denne tidsbestemte adgangsbilletten til Galleria dell’Accademia i Firenze. Se ikoniske mesterverk av Michelangelo som «Fanger», «Matteus» og statuen av «David». Se verk av andre kjente mestere som Bartolini.  Beundre den 5,17 meter høye marmorstatuen som representerer den bibelske helten David, et yndet emne innen florentisk kunst. Statuen kom til å symbolisere forsvaret av friheten i republikken Firenze, en uavhengig bystat som var truet fra alle sider av sterke, rivaliserende stater, og av den mektige Medici-familien.    I de tilstøtende rommene, som var del av 2 tidligere klostre, finner man viktige kunstverk samlet fra Designakademiet, Kunstakademiet, samt fra undertrykte klostre.  Galleriet har nylig blitt ytterligere beriket av en viktig samling av gamle musikkinstrumenter fra avdelingen for musikkinstrumenter på Cherubini-konservatoriet.

Fra Firenze: Omvisning på vingårder i Chianti inkludert mat og vinsmaking

5. Fra Firenze: Omvisning på vingårder i Chianti inkludert mat og vinsmaking

Etter å ha møtt guiden din og gått om bord på bussen, går ferden mot Chianti-regionen. På vei til den første vingården deler guiden din interessante fakta og kuriositeter om landemerker underveis. Ankom dagens første «cantina», hvor du blir ønsket velkommen av vinprodusentene. Etter å ha lyttet til en kort introduksjon om vingårdens historie og hvilke typer vin de lager, får du en omvisning i anleggene og vingården. Lær alt om vinproduksjon, materialene som brukes til å lage fatene, og hva som trengs for å bli klassifisert som en «Chianti Classico». Deretter blir det smaksprøver av 4 forskjellige viner. Du får informasjon om hver av vinene du prøver, samt noen tips om hvordan du kan smake på vinen og forstå dens kvaliteter. Vinene blir ledsaget av lokale snacks produsert i regionen, som ost, brød, olivenolje og salumi. Gå om bord på bussen og fortsett til den neste vingården. Underveis stopper du ved et utkikkspunkt, for å nyte en fantastisk panoramautsikt til Colline del Chianti. På den andre vingården kan du lære om produksjonsmetodene deres, hva som gjør deres viner unike og hvordan været kan påvirke druene. Utforsk fasilitetene under en kort omvisning og vandre gjennom vinrankene. Etterpå blir det en ny runde med smaksprøver av opptil 3 viner, mens den karismatiske vinprodusenten forteller deg om særegenhetene ved hver enkelt vin. Etter litt tid på egen hånd, går ferden tilbake til Firenze.

Firenze: Omvisning i Galleria dell'Accademia kunstmuseum

6. Firenze: Omvisning i Galleria dell'Accademia kunstmuseum

Fordyp deg i Italias fascinerende historie, fortalt gjennom fascinerende kunst. Bli med på en omvisning av Galleria dell'Accademia i Firenze og lær alt om kunstnerne bak verkene. Beundre Michelangelos verdensberømte «David» med dine egne øyne. Møt guiden din, betal for inngangsbillettene dine og gå rett inn i Accademia Gallery, uten å måtte stå i kø. Start på en innsiktsfull omvisning gjennom den utrolige samlingen, og oppdag majestetiske malerier av Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio og mer. Hør hemmelige historier om kunstverkene og kunstnerne som er utstilt i galleriet, samt eldgamle historier om den mektige Medici-familien. Hør om renessansens opprinnelse i Firenze, og om hvorfor Medici-familien var så viktig for Michelangelo. Og selvfølgelig, kommer du tett på giganten «David».

Firenze: Prioritetsbillett til Accademia Gallery med e-bok

7. Firenze: Prioritetsbillett til Accademia Gallery med e-bok

Få mest mulig ut av tiden din i Firenze med en tidsbestemt inngangsbillett til Accademia Gallery. Beundre en av verdens mest kjente skulpturer, Michelangelos David, og se noen av billedhuggerens andre verk. Utforsk galleriet med en nyttig guide i pdf-format. Hopp over de lange køene og gå inn i galleriet via en egen inngang. Din reserverte billett lar deg hoppe over billettkontorets kø og unngå å bekymre deg for om billetter vil være tilgjengelige eller ikke. Besøk hovedsalen for å se Michelangelos statue av David og noen av hans uferdige verk som fortsatt bærer meiselmerkene hans. Oppdag Gipsoteca som huser originale gipsmodeller laget av florentinske skulptører fra 1800-tallet. Se originale musikkinstrumenter som tilhører Medici, inkludert 3 laget av Stradivarius. Utforsk deretter malerigalleriene til museet og se mesterverk av middelalder- og renessansemalere. Gå opp til toppetasjen for å beundre enorme middelalderske altertavler før du avslutter besøket.

Firenze: Inkludert billett til Uffiziene og audioguide for mesterverk

8. Firenze: Inkludert billett til Uffiziene og audioguide for mesterverk

Unngå de lange køene og gå inn i Uffizi-galleriet i Firenze og gå raskt inn med denne hurtigbilletten. Nyt besøket i ditt tempo takket være vårt eksklusive lydinnhold laget av vår kunsthistoriker; dagen før besøket ditt vil du motta en WhatsApp-melding med en påminnelse om møtepunktet og instruksjonene for å laste ned vår mobile lydapplikasjon på enhetene dine; ikke glem å lade telefonen og ta med egne øretelefoner. På besøksdagen vil du møte en ansatt hos den lokale partneren foran inngangen, under statuen av Benvenuto Cellini langs Loggiato, for å motta billetten din og gå gjennom den obligatoriske sikkerhetslinjen og du er inne Nyt bekvemmeligheten av å hoppe over både billettkjøper og billetthenting. Utforsk deretter et av Europas eldste museer ved hjelp av vår mobile lydguide-applikasjon. Ta en reise gjennom kunsthistorien fra middelalderen gjennom den italienske renessansen. Beundre mesterverk som Botticellis «Birth of Venus», Caravaggios «Medusa» og det eneste maleriet laget på tre av Michelangelo. Galleriet har en uvurderlig samling av gamle statuer og byster fra Medici-familien, som pryder korridorene og består av gamle romerske kopier av tapte greske skulpturer. Vi gleder oss til å overraske deg med denne opplevelsen!

Firenze: Reservert adgangsbillett til Bobolihagene

9. Firenze: Reservert adgangsbillett til Bobolihagene

Hagene strekker seg over et stort område som danner et friluftsmuseum med statuer fra antikken og renessansen, samt grotter og store fontener. Ved å utforsk hagenes tallrike og varierte stier, vil du kunne få en følelse av livet ved hoffet. Grotta del Buontalenti er en kunstig grotte fylt med falske stalakitter og stalagmitter, og med statuer av sauer, gjetere og romerske gudinner. Grotten ligger ved inngangen til Bobolihagene, ved enden av Vasariano-korridoren. 

Firenze: Michelangelos David Prioritetsbillett og audioguide

10. Firenze: Michelangelos David Prioritetsbillett og audioguide

Dra nytte av vår prioriterte billett, du har rett til å gå inn på den valgte datoen og klokkeslettet, og du hopper over køen for å kjøpe billetten ved å møte verten vår foran museet med billetten klar for deg. Våre italiensk- og engelsktalende verter vil introdusere deg til sikkerhetskontrollen. Dagen før besøket ditt vil du motta en WhatsApp-melding med en påminnelse om møtepunktet og instruksjonene for å laste ned vår inkluderte mobillydapplikasjon på enhetene dine; ikke glem å lade telefonen og ta med egne øretelefoner. Koble nå øretelefonene til enheten din og nyt vår eksklusive lydguide-mobilapplikasjon for å oppdage geniet til tidenes største kunstner, Michelangelo, gjennom hans tallrike skulpturer på det uunnværlige Accademia Gallery of Art. Inne kan du beundre den originale Michelangelos David og se hvordan uttrykket hans endres når du går over rommet. Beundre detaljene og balansen meislet inn i et enkelt stykke marmor, og finn ut selv hvorfor David har fengslet generasjoner verden over. David representerer en bibelsk helt som vinner mot Goliat, og symboliserer forsvaret av sivile friheter nedfelt i republikken Firenze, en uavhengig by i middelalderen og renessansen. I tillegg kan du oppleve andre skulpturer skåret av Michelangelo som Prigioni (fanger). Disse forvrengte likene var ment for graven til pave Julius II, men graven ble aldri fullført. Utforsk museet videre og se statuer og malerier av andre renessansekunstnere som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi og Sandro Botticelli. Du kan også besøke rommet dedikert til samlingen av gamle musikkinstrumenter fra Cherubini-konservatoriet, Institutt for musikkinstrumenter. Denne samlingen inkluderer en fiolin av Antonio Stradivarius som tilhører Medicean Quintet. Få muligheten til å få en komplett opplevelse av huset til Michelangelos David og bestill ditt besøk hos oss!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Toscana
Pittoreske vingårder, sypresser og olivenlunder omgir de historiske byene i denne italienske regionen.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Toscana

Alle aktiviteter

827 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Toscana

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Toscana

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Toscana?

Flere reisetips for Toscana

Vil du vite mer om aktiviteter i Toscana? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Toscana

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 106 940 vurderinger

Fint å billetten klar, alt var greit.. lite folk kl 1100. 23. oktober.. Pitti og Hagen var fantastisk. Det er lurt å vite hva en skal se… det er veldig mange kunstverk! Vi var i sølvrommet, det var egentlig mange rom med mange flotte saker familiene har eid. Vi var i Pitti 7 og Bobolihagen tilsammen 7 timer. Fint med en koselig kafé å hvile i

Supert opplegg, deilig pizza på Napoleone og veldig flott konsert… Det var et veldig godt konsertlokale. Nydelig akustikk.

Guiden var fantastisk, destinasjonene er fantastiske. Vi hadde noen flotte møter. Ingenting negativt å si.

Hip hip hurra to Sara and driver. The trip was splended. Thks.

Beautiful concert with fantastic opera singers and pianist!