Legg til datoer
Ting å gjøre

Toscana

Pittoreske vingårder, sypresser og olivenlunder omgir de historiske byene i denne italienske regionen.

Flere reisetips for Toscana

Vil du vite mer om aktiviteter i Toscana? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Toscana

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 67 904 vurderinger

Vel, for et interessant sted dette er. jeg og familien syntes denne opplevelsen var fascinerende. den har til og med mange vanskelige visninger av Leonardos ideer eller oppfinnelser. Vi føler alle at vi forstår mannens historie bedre etter dette besøket. Jeg tror dette er et flott sted å besøke enten du er ung eller gammel, mange små barn her, men mitt nysgjerrige sinn likte det like godt. fantastisk attraksjon egentlig, vi bruker litt over en time her.

Super anbefalt tur og guidene som Guido og Francesca rørte ved oss er de beste, de forklarer alt for deg, de er oppmerksomme på gruppen. Det eneste dårlige poenget var restauranten, maten var ujevne og serveringspersonalet var svært uhøflig mot middagsgjestene. alt annet utmerket

Ankom 15 minutter før tiden, og de slapp oss inn uansett ved å hoppe over alle køene. Perfekt og lyttet lydguide for hvert arbeid vi er interessert i. Storslått galleri med mange fantastiske verk vist veldig bra. Veldig lang tur, men det har tilfredsstilt oss på alle måter !!

Et høydepunkt. Det at vi nesten ikke måtte vente fordi vi bestilte gjennom GetYourGuide gjorde besøket enda søtere. Vi anbefaler å komme først om morgenen, så er det ikke så mange besøkende på piazzaen og fra kl. 09.00 kan severdighetene besøkes.

Billettkjøpet på nett fungerte bra og ukomplisert. Rådene angående posene du ikke har lov til å ta opp i tårnet var til hjelp. Det var synd at varselet om at kirken stenger kl 18:00 manglet eller ikke var tilstede nok.