Torremolinos
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Torremolinos

Se alle opplevelser i Torremolinos

Hva folk sier om Torremolinos

Ble hentet som avtalt av buss og hyggelige Alex guiden vår. Vi var bare en gruppe på 5 stykker og fikk kjempeflott fortelling om historien til området vi skulle besøke på bussturen før vi startet turen. Turen gjennom ravinen var spektakulær, men man følte seg hele tiden sikker på de gangveiene de hadde laget. Turen over broen gikk også fint, selv om det blåste litt. Kjempefin tur. Tips til de som reiser på denne tiden er å ta med jakke og litt varme klær i sekken. Kan være kalt utenfor solen. Avslutningen med tapas på hotellet helt flott.

Flott dagstur. Buss i rute og program som beskrevet i bestillinga. Kan anbefales! Blåste endel og overskya ver på Gibraltar , men kjekt å se denne britiske koloni heilt sør i Spania. Fikk sett apekatter på The rock på nært hold. Kjørte minibuss opp The rock. Var i flotte Michaels Cave, kalksteinsgrotte- billett inkludert i turen. Fikk ca 1.5 time til egen disp for shopping og mat før retur til Malaga. God buss m guide fra Malaga til Gibraltar.

Gibraltar: Dagstur med sightseeing Vurdert av Anonym, 13.02.2020

Vil absolutt anbefale en tur til Caminito del Rey. Turen er ikke spesielt fysisk krevende, men kanskje ikke noe for de med høydeskrekk. Fantastisk å gå på «the worlds most dangerous path», som den kalles, høyt oppi fjellsida.

En tidlig morgen vi møtte på bussholdeplassen, og dro som avtalt kl 0800. En fantastisk tur med herlig guide, og rakk akkurat turen over "the bridge" før den ble stengt 10min etter vi hadde passert. Anbefales på det sterkeste

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.