Opplevelser i
Torremolinos

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i Torremolinos

Ofte stilte spørsmål om Torremolinos

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Torremolinos?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Torremolinos er:

Flere reisetips for Torremolinos

Vil du vite mer om aktiviteter i Torremolinos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Torremolinos

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 5 003 vurderinger

Flott kort tur til Setenil og Ronda. Vår guide (jeg kan ikke huske navnet hans) var flott. Fortalte mange detaljer og svarte på hvert spørsmål. Engelsken hans var utmerket. Vi ville egentlig bare til Ronda men er glade for at vi også så Setenil. Okseavlsgården var ok, men det trengte det egentlig ikke å være. Tiden i Ronda var tilstrekkelig, bortsett fra å ville inn i et hvilket som helst museum eller butikk. Vi gikk rundt (til utsiktspunktene) og spiste deretter på tapasbaren nær bussholdeplassen. Det var supergodt og ekstremt billig. Den inkluderte vinen med en "snack" (grønne oliven med en stein) var ikke spesielt god, men dessverre var plassen ved siden av den nye broen kjølig og vindfull den dagen. Alt i alt verdt 50 euro per person og kan anbefales.

Denne turen var høydepunktet på turen vår. Det var en veldig lang dag - over 10 timer fra Torremolinos, men det var så verdt det! Jeg kan si at jeg knapt kjente kjøredelen fordi kjøreturen var som en tur i seg selv, vår fantastiske guide Eduardo ga massevis av informasjon om Malaga, Ronda, området rundt og historien, jeg har plukket opp så mye fantastisk informasjon og virkelig følt hans kjærlighet til dette området. Vi gjorde massevis på en dag, og jeg nøt det hele - så steder jeg ikke ville ha besøkt alene. Treneren var ren og sjåføren var veldig profesjonell og jeg følte meg redde gjennom hele reisen. Jeg følte at tiden i Ronda var perfekt for å besøke gamlebyen, spise lunsj, ta bilder og til og med shoppe suvenirer! Denne turen var over mine forventninger!

Spennende tur, veldig kunnskapsrik reiseleder. Mye informasjon pakket inn i en mangfoldig og lærerik opplevelse. Anbefaler dette som en dagstur for alle som besøker Sør-Spania.

Kunne ikke ha funnet billigere! Utmerket guide i Cordoba, mye å se på veien med utmerket utsikt.

Guiden var veldig dyktig og kunne mye historie, noe som gjorde turen ekstra interessant.