Torremolinos

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Torremolinos

Flere reisetips for Torremolinos

Vil du vite mer om aktiviteter i Torremolinos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Torremolinos

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 4 688 vurderinger

Ble hentet som avtalt av buss og hyggelige Alex guiden vår. Vi var bare en gruppe på 5 stykker og fikk kjempeflott fortelling om historien til området vi skulle besøke på bussturen før vi startet turen. Turen gjennom ravinen var spektakulær, men man følte seg hele tiden sikker på de gangveiene de hadde laget. Turen over broen gikk også fint, selv om det blåste litt. Kjempefin tur. Tips til de som reiser på denne tiden er å ta med jakke og litt varme klær i sekken. Kan være kalt utenfor solen. Avslutningen med tapas på hotellet helt flott.

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.

En innholdsrik og verdig tur - mye for pengene. Kan trygt anbefale denne turen. Kunne bare ønske vi fikk mer tid til å ta bilder av steder og mindre til på Shopping/markedet

Anbefales på det sterkeste helt fantastisk. Det er noe utenom det vanlige fin natur og luftige pasasjer men sikkerheten var helt topp.

Spektakulært er nok riktig ord for denne opplevelsen... fantastisk natur.... var en stor opplevelse hele turen.