Legg til datoer

Torre del Oro

Torre del Oro: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Cruise på Guadalquivir-elven

1. Sevilla: Cruise på Guadalquivir-elven

Oppdag Sevilla, en by full av liv og historie, mens du seiler på Guadalquivir-elven om bord i en båt med 2 dekk. Cruiset varer i 1 time og starter ved promenaden Paseo Alcalde Marqués del Contadero, ved brygga ved av Torre del Oro. Benytt denne muligheten til et flott cruise. Besøk Sevilla og forelsk deg i elven, som er hjertet av en by hvor gammelt og nytt kombineres som rik historie og moderne liv. Gå under vakre broer og beundre de ikoniske paviljongene til Sevilla Expo ´92 og den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929. Dessuten kan du se severdigheter, kirker og klostre, hvorav noen har blitt erklært UNESCOs verdensarvsteder.

Sevilla: 1-timers sightseeing-økocruise i Guadalquivir-elven

2. Sevilla: 1-timers sightseeing-økocruise i Guadalquivir-elven

Fang Sevillas høydepunkter mens du kjører båt nedover Guadalquivir-elven på dette sightseeingcruise. Nyt utsikten året rundt på miljøvennlige båter med bar inne. Under den pågående kommentaren kan du oppdage historiske ting om nettstedene når de går forbi. Start turen fra Muelle de Nueva York-kaien. Finn riktig sete under dekk. Hvis været er varmt, vil elven bidra til å holde ting kjølig ute. Ved starten av cruiset kan du sjekke ut Triana-området og Torre del Oro og få et glimt av Sevilla-katedralens tårn. Under turen kan du lære noen morsomme fakta fra guiden som gir muntlige kommentarer. Noen av stedene de snakker om står rett ved elven som Torre del Oro. Ta et bilde av dem rett fra båtdekket. Hør enhver jubel fra Plaza de Toros på vei oppover elven. Med Torre de Schindler og Torre del Oro kan du se hvordan Sevilla balanserer gammelt og nytt. Nyt en drink fra skipets egen bar underveis. Finn inspirasjon til andre steder å besøke etter cruiset.

Sevilla: Hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

3. Sevilla: Hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Oppdag Sevillas fantastiske severdigheter og parker i ditt eget tempo, med en Iconic 24-timersbillett eller Supreme 48-timersbillett for hopp på hopp av-sightseeingbussen. Første stopp er i det historiske Paseo de Colon-området, men du kan hoppe på og av ved hvilken som helst av stoppene langs ruten. Dra på en tidsreise til maurernes epoke på Torre del Oro, som ble bygget på bredden av elven Guadalquivir under Almohad-dynastiet. Beundre den største gotiske katedralen i verden, opplev lidenskapen til flamenco på en historisk sala, og vandre blant palmene i Alcazar-hagene. En flerspråklig lydguide på 15 språk gis om bord, med spesialkommentarer for barn. Du få dessuten mange fordeler og rabatter med billetten din, inkludert 2 omvisninger til fots med Iconic-billetten og 4 omvisninger til fots med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal (Expo 92) 9. Isla Mágica Theme Par 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Båttur på Guadalquivir-elven med/uten mat og drikke

4. Sevilla: Båttur på Guadalquivir-elven med/uten mat og drikke

Legg ut på en pittoresk båttur nedover Guadalquivir-elven, sammen med en liten gruppe og mannskap. Nipp til en velkomstdrink, mens du beundrer utsikten på en avslappende båttur, eller velg 2-timers alternativet for et deilig flerretters måltid underveis. Møt opp på Nueva York-brygga, ikke langt fra Sevilla sentrum. Etter å ha blitt ønsket velkommen av det hyggelige mannskapet, gå om bord på den fullt utstyrte luksusyachten for å starte ferden langs Guadalquivir-elven. Nyt utsikten til severdigheter som Torre del Oro, Real Maestranza tyrefekterarena og Puente de Triana, og slapp av mens du sakte seiler nedstrøms. Nyt komforten av klimaanlegget om sommeren eller oppvarming om vinteren, i tillegg til et nedre dekk og et romslig soldekk Det spilles musikk og det finnes bar om bord dersom du ønsker å kjøpe mer drikke. Velg mellom 2 forskjellige alternativer: • 1,5-timers cruise med en velkomstdrink (en kanne Rebujito for 2 eller et glass vin, øl eller brus). • 2-timers cruise med ubegrenset Rebujito, vin, øl eller brus. Menyen med 6 retter er tilpasset årstidene: Vår- og sommermeny: • Forrett: Jamón Ibérico de Bellota (iberisk spekeskinke), ostefat, og ristet brød med andemousse og andeskinke. • Hovedrett: Sjampinjongrisotto, torsk i pil-pil-saus, og mørbradstek med whisky • Dessert: Iskrem med sprø sjokolade • 1 glass cava Høst og vintermeny: • Forrett: Jamón Ibérico de Bellota (iberisk spekeskinke), ostefat, og ristet brød med andemousse og andeskinke. • Hovedrett: Oksehale med kikerter, torsk i pil-pil-saus og mørbradbiff med whisky. • Dessert: Karamell-pannacotta • 1 glass cava

Sevilla: Kajakkutleie

5. Sevilla: Kajakkutleie

Nyt en varm velkomst på Arjona kommunale idrettsanlegg hvor kajakken din venter på deg. Gå sammen med en av de ansatte til elven og motta en sikkerhetsbriefing og lær reglene du må følge under denne aktiviteten. Nyt en 2-timers tur full av moro og eventyr. Oppdag elven i ditt eget tempo og bestem hvilken retning du vil gå til. Beundre den emblematiske Torre del Oro, Triana-området, Isabel II-broen eller San Telmo-broen. Returner kajakken og utstyret på slutten av eventyret.

Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

6. Sevilla: Eksklusiv elvebåttur med tapas

Gå ombord i en båt sentralt i Sevilla og begi deg ut på et cruise langs Guadalquivir-elven. Oppdag først den nyeste delen av byen rundt området La Cartuja Island. Lytt til informativ livekommentar fra kapteinen, for eksempel om universalutstillingen i 1992 som ble holdt for å minnes 500-årsjubileet for oppdagelsen av Amerika. Fortsett deretter langs elven gjennom det historiske sentrum, og passerer under en av de eldste jernbroene i Europa - Isabel Bridge II (populært kjent som Triana Bridge). I løpet av navigasjonen kan du se flere kjente landemerker som Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo og mange flere. Til slutt, gå forbi imponerende bygninger fra den ibero-amerikanske utstillingen fra 1929, hvor den store arkitekten Haníbal Gonzalez tegnet den flotte Plaza de España. Mens du nyter utsikten over byen, kan du nyte et utvalg av deilige lokale tapas som serveres ombord, inkludert iberisk skinke, salchichón og ost. Nyt også 1 drink per person inkludert sangria, øl eller brus. Gå tilbake til utgangspunktet og gå i land der din minneverdige opplevelse avsluttes.

Sevilla: Avslappende sykkeltur i byen med guide

7. Sevilla: Avslappende sykkeltur i byen med guide

Start fra den historiske Barrio Santa Cruz og gå gjennom Jardines de Murillo mot Antigua Fábrica de Tabacos og Sevilla universitet. Guiden din vil hjelpe deg med å orientere deg i byen og vise det store flertallet av Sevillas landemerker. Fortsett til Parque María Luisa, midtpunktet i den iberisk-amerikanske utstillingen fra 1929. Derfra kan du gå ned til elven og sjekke ut en del av Triana og tyrefekterarenaen Torre del Oro. Deretter går du nordover til Cartuja, stedet for 1992-utstillingen, hvor du vil se Monasterio de la Cartuja, før du drar tilbake til sentrum og Alameda. Utforsk nattelivets hotspot og sling deg gjennom gatene og smugene i Sevilla sentrum, stopp ved den legendariske Campana Café for å finne ut av de beryktede "setas" (sopp). Avslutt med en rask pedal rundt Santa Cruz, sykling forbi katedralen og Alcazares.

Sevilla: 2-dagers hopp-på-hopp-av-bussbillett

8. Sevilla: 2-dagers hopp-på-hopp-av-bussbillett

Start turen fra Torre del Oro og gjør totalt 14 stopp i Sevilla hvor du kan gå på og av bussen så mange ganger du vil. Nyt to dager med hopp-på hopp-av-tilgang og to inkluderte turer til fots. Forbered deg på å bli imponert av den slående Plaza de España og Parque de María Luisa. Kryss over den majestetiske Guadalquivir-elven to ganger. Betrakt Cartuja, hvor Columbus bodde før han dro på oppdagelsesreise. Dra deretter til Almohad-murene i byen, og se den mest kjente kirken Jomfru Maria-kirken i Sevilla, Macarena. Slapp av mens bussen tar deg til hjertet av denne fantastiske byen, en glede for alle sansene dine.

Sevilla: Solnedgang og kveldspadling

9. Sevilla: Solnedgang og kveldspadling

Opplev padling om natten, utforsk Sevilla opplyst fra vannet. Natten er den beste tiden å føle energien fra vannet under føttene, og lar deg nyte byens mange lys. Du vil møtes like før det blir mørkt for å nyte fargene på solnedgangen over elven. Derfra vil du padle inn i natten, på eventyr gjennom sentrum av byen og sjekke ut de vakre severdighetene. Du vil padle gjennom Guadalquivir-elven, forbi de viktigste monumentene i Sevilla, inkludert Torre de Sevilla, Puente de Triana, Torre del oro, mens guiden din fyller deg inn i noen historiske hemmeligheter i byen. Du vil padle rundtur fra San Telmo-broen til Cachorro-broen, og reise samme rute, men på den andre siden av elven for returreisen.

Sevilla: 3-timers sykkeltur ved solnedgang

10. Sevilla: 3-timers sykkeltur ved solnedgang

Akkurat når solen går ned vil du nyte den magiske solnedgangen ved siden av elven Guadalquivir og rett etter begynne å utforske den rike historien til byen. Sammen med guiden din vil du oppdage noen av de mest typiske monumentene, nabolagene og stedene: Palacio San Telmo, Plaza de Toros, Catedral Alcázar, Plaza de España, Barrio de Santa Cruz, Torre del Oro... for å nevne noen! Guidene forbereder de beste rutene for deg og svarer gjerne på spørsmålene dine: spør gjerne om råd om steder å gå, gastronomi, flamenco og andre innsidetips.

Tilgjengelige aktiviteter

72 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Torre del Oro

Vil du vite mer om aktiviteter i Torre del Oro? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Torre del Oro

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 7 223 vurderinger

Turen var veldig informativ, men også utmattende. Reiselederen var flott, men å lytte var veldig utmattende fordi hun ga all informasjonen på tre språk (engelsk, fransk og tysk) - du måtte alltid lytte og se opp for tysk informasjon. Du har sett mye. Programmet (Spansk plass, bytur gjennom det jødiske kvarteret og katedralen) varte til rundt klokken 14. Etter det var det 2 alternativer: enten fritid til 16:00 eller til 14:45 etterfulgt av en båttur. Vi valgte båtturen. Det koster €18 i tillegg. Turen var ikke dårlig - noe informasjon om byen ble gitt under turen. Egentlig skulle vi ha kontaktet Julia Reisen før turen (48 timer før), men vi leste det for sent. Vi ble tatt bort, men det er mulighet for å bli hentet fra hotellet.

Litt over en time med en båttur på elven, med forklaringen på hver bro vi krysset, klokken 19:00 var det ikke så mye folk og jeg kunne lage videoer og sitte der jeg ville. Anbefales på det sterkeste, billettprisen i billettkontoret er €18, så med applikasjonen sparer du noe