Toronto

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Toronto

De ti beste severdighetene i Toronto

Lurer du på hva Toronto har å by på? Denne mangfoldige byen utvikler seg til å bli en ledende by for kultur, historie og mat i Nord-Amerika, og med sine vennlige mennesker, en flott bysilhuett og en avslappet atmosfære er det ikke rart byen er så populær. Her er et utvalg av de beste opplevelsene og attraksjonene i Toronto.

 • Toronto Eaton Centre

  1. Toronto Eaton Centre

  Dette kjøpesenteret i sentrum av Toronto er et shoppingmekka med sine 175 butikker. Eaton Centre er åpen til klokken 20.00, og er et flott avbrekk fra turistaktiviteter. Ikke glem å sjekke ut restaurantene i kjelleretasjen.

 • Art Gallery of Ontario

  2. Art Gallery of Ontario

  Her er det gratis inngang for barn under 25 år og gratis for alle onsdag ettermiddag (frem til klokken 20.30). En del av galleriet er tilrettelagt for barn og lar dem være aktive med kunsten , og det er en fin måte å vekke kunstinteressen på i ung alder.

 • Ontario Science Centre

  3. Ontario Science Centre

  Dette briljante museet er så kult at du helt glemmer at du lærer om vitenskap når du er der. Museet er åpent hver dag, men kom på en ukedag om du vil ha ekstra god tid til å oppleve utstillingene.

 • Casa Loma

  4. Casa Loma

  Nord-Amerika er ikke akkurat kjent for sine slott, men denne tidligere boligen bygget i 1911, er i nærheten av det man kan kalle et slott. Den beste måten å oppleve stedet på er nok kanskje å dra på en konsert eller et annet kulturarrangement her. Sjekk hva som skjer på nettsiden deres.

 • 5. Vaughan Mills

  Er du klar for litt mer shopping? Dette er et av Canadas største kjøpesenter og virkelig et motemekka. Lego-butikken er et høydepunkt for de fleste barn og det vil ikke være vanskelig å bruke penger her!

 • CN-tårnet

  6. CN-tårnet

  Dette [bygget](/cn-tower-l4051/ er Torontos stolthet og troner byens silhuett. Se det om kvelden fra Hanlan's Point-fergen. Restauranten 360 på toppen av tårnet er dyr, men utsikten er slående vakker og verdt alle pengene!

 • Canada's Wonderland

  7. Canada's Wonderland

  Ha en alle tiders dag på tivoli! Her kan du kjøre berg-og dalbaner, more deg i vannparken og oppleve utstillingen Dinosaurs Alive. Om du bestiller billettene på forhånd får du rabatt.

 • Dyrehagen i Toronto

  8. Dyrehagen i Toronto

  Høydepunktet i denne dyrehagen er de to store kjempepandaene som kom hit i 2013. De festlige surikatene og pingvinene er også svært festlige å se på.

 • Rogers Centre

  9. Rogers Centre

  Dette er hjemmebanen til Torontos baseballag Toronto Blue Jays. I tillegg er dette stedet for å oppleve noen av de store artistene som kommer til Toronto, som for eksempel One Direction og Taylor Swift som hadde konsert her i 2015.

 • Royal Ontario Museum

  10. Royal Ontario Museum

  Besøk dette naturhistoriske museet for her vil du virkelig kunne oppleve hvordan en kunstutstilling kan gjøre historien levende. Den vakre moderne bygningen er også en opplevelse i seg selv.

Planlegg besøket ditt

 • Når burde man besøke Toronto?

  For å få det beste været, er det lurt å besøke Toronto om sommeren, for vinteren her kan være nådeløs. Men mange velger også å planlegge ferien slik at den faller sammen med en av de mange festivalene som er her, slik som filmfestivalen i Toronto som holdes i august. Torontos Gay Pride varer en hel uke og holdes mot slutten av året - her tar man virkelig LHBT-rettigheter på alvor. Det er også verdt å sjekke ut tidspunkter for noen av de store sportsarrangementene som finnes i denne byen når du planlegger ferien.

 • Hvor bør jeg bo i Toronto?

  Toronto har mange fine hoteller både for familier og for par. Det er også mange herberger, et supert alternativ for ryggsekkturister og andre som reiser med lite budsjett.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Canadiske dollar ($)
 • Tidssone
  UTC (-05:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Sommermånedene er de beste. Da er det varmt, masse utendørsmarkeder og mange arrangementer. Det betyr så klart at det også er mye folk her i sommerperioden og at prisene også er høyere enn ellers i året. Derfor kan det være lurt å komme helt i starten eller helt på slutten av sesongen.

Toronto: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Toronto? Clique aqui para uma lista completa.

Hva folk sier om Toronto

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 331 vurderinger

Veldig flink guide, bra tur på farmers market. Vinsmakingen var ikke det store, var mer opptatt av å klappe for hverandre enn vinsmakingen. Hadde forventet mer profesjonelle ansatte, og at de var interressert i å selge vinen vi smakte.

Velorganisert tur med dyktig og sjarmerende guide.

Turen i seg selv var fantastisk, men i overkant dyr. De andre som var på samme gruppe som oss hadde betalt flere hundre kroner mindre pr person.