Legg til datoer

Top of the Rock utsiktsplattform

Flere reisetips for Top of the Rock utsiktsplattform

Vil du vite mer om aktiviteter i Top of the Rock utsiktsplattform? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Top of the Rock utsiktsplattform

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 097 vurderinger

Jeg kjøpte billetten uten en viss tid på den, så jeg bestemte meg for å gå klokken 18 for å nyte solnedgangen - vanligvis er billetten for denne gangen på nettstedet dyrere enn vanlig tid. Uansett, når du kjøper billetten her må du bytte til en fysisk billett i bygningen (det tok meg 30 min i kø, så administrer tiden din), og etter det er det bare å nyte. Det er overfylt på grunn av tiden, men det er verdt det. Lysene og Empire State Building tar pusten.

Det har vært kjempebra! Sannheten er at vi har spart og vi har ikke manglet noe. Du må bare være klar over hvor du skal dra og bestille før du ankommer. Vi stilte ikke veldig lange køer fordi jeg alltid var oppmerksom på å spørre hvor jeg skulle gå. Så jeg unngår unødvendige bråk. Jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ikke vil gå glipp av noe og også vil spare på kjøpet av attraksjoner.

Vi likte alt ved denne aktiviteten. Lett å komme inn i lokalet. Enkel screening, selv med COVID-protokoller var vi rett i tide. Flott utsikt, vennlig personale og et rent sted toppet det hele. Jeg anbefaler dette på det sterkeste som en enkel måte å få flott utsikt og bilder av byen.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.

Hvis du ankommer klokken 11:00, er stedet tomt og utsikten er fantastisk, perfekt for bilder og uten å miste tid.