Ting å gjøre Toledo

Denne spanske middelalderbyen en arkitektonisk smeltedigel, med sin kristne, jødiske og muslimske påvirkning.

Ofte stilte spørsmål om Toledo

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Toledo?

Flere reisetips for Toledo

Vil du vite mer om aktiviteter i Toledo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Toledo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 065 vurderinger

Vinsmakingen er utmerket. Den eneste ulempen er at det er angitt i reklamen at det er med 7 monumenter med inngang eller uten inngang. Vi kjøpte den uten billett, som de prøvde å selge på stedet og vi var ikke interessert fordi vi var bekymret for at det ikke ville gi tid til smakingen. Imidlertid står det med 7 monumenter, som vi trodde de ville ta oss med for å se de 7 monumentene til uten å gå inn. Noe som ikke ble gjort, men vi turnerte en sektor med guiden som forklarte oss hvor smakingen var, og de forlot oss i en sektor av Toledo slik at vi kunne besøke den på egenhånd. Jeg synes de burde forklare mekanikken til turen på en annen måte.

Vakker utflukt, til en av de vakreste middelalderbyene i Spania. Jeg tok full pakke, inkludert vinsmaking. Den eneste ulempen, jeg måtte gjøre vinsmaking, andre måtte se katedralen, vi delte opp, guiden forlot meg, bare det var fortsatt to steder å besøke, som jeg så måtte se etter og besøke uten guide. Han hadde gitt meg en avtale til planlagt avgangstid i området der han hadde forlatt bussen. Den riktige tingen å gjøre hadde vært, ok se deg foran katedralen eller vi kommer for å hente deg, så snart vi er ferdige med omvisningen i katedralen, for å fortsette turen .... ellers vakker by, ville jeg si unik, spesielt i julehøytiden.

Turen ble bestilt for å besøke syv steder av interesse. Vi gikk bare inn i en, katedralen, de andre var stengt på grunn av COVID. Jeg ville ha gått uansett, men de skulle ha informert oss om at kun besøket i Domkirken var tilgjengelig og man kunne ha mulighet til å velge om man skulle avbryte eller gå. Ellers er alt flott, både prestasjonen til guiden og punktligheten og organiseringen.

Jenta som ga turen, som bor i det jødiske kvarteret, vi kan ikke huske navnet hennes, var bare flott. Alle kloke forklaringer, en veldig god sans for humor. Med effekter av den samme turen, burde han ha hatt for halvdagsalternativet, en tid til å spise. For resten alt bra.

Det er veldig verdt å leie denne ekskursjonen i stedet for å gå på egenhånd (tog), siden bussen er veldig bra, med en guide på vei og i byen Toledo. Byen Toledo er ikke så oppsiktsvekkende, gå hvis du vil gjøre noe annerledes enn Madrid.