Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Privat omvisning

Tokyo: Tsukiji fiskemarked oppdagelsestur

Tokyo: Tsukiji fiskemarked oppdagelsestur

Fra NOK 1.509 per person

Spaser gjennom Tokyos kjøkken og nyt smaker, lukter og severdigheter som er et av verdens mest kjente fiskemarkeder. Oppdag nye smaksopplevelser og lær om menneskene som jobber her med en introduksjon til en sake-smaking.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 2.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk
Privat gruppe

Opplev

Høydepunkter
 • Kryss det mest kjente fiskemarkedet i verden av bøttelisten din med en lokal for å guide deg
 • Smak på et par ferske, velsmakende snacks i Tsukijis pulserende ytre markeder
 • Oppdag de beste håndverks- og suvenirbutikkene og møt selgerne bak disken
 • Nyt en japansk sake-smaking og lær hvorfor sake fortsatt er den klassiske go-to-drinken for lokalbefolkningen
Beskrivelse
Tilbring morgenen med å utforske Tsukiji Fish Market, det største markedet i sitt slag i verden. Grossistdelen av markedet der den berømte tunfiskauksjonen finner sted har flyttet fra det opprinnelige Tsukiji-nettstedet, noen få kilometer over vannet til Toyosu, men Tsukiji er fortsatt det beste stedet å sjekke og prøve alle produktene som selges i Toyosu. Begynn med å vandre gjennom Tsukijis ytre marked fulle av livlige matboder og butikker. Dette er stedet å være hvis du leter etter den ferskeste og tør si den deiligste sushifrokosten man noen gang kan håpe på. Med over 2500 tonn og 450 typer fisk som kommer gjennom markedet hver dag, kommer du garantert over noen matvarer og fisk du aldri har sett før. Squid jerky, noen? Eller kanskje eggerøre på pinne? Uansett hva slags uvanlig snacks du måtte møte, lover Tsukiji å være en opplevelse for alle fem sanser. Underveis vil reiselederen din forklare om historien til markedet, alle de forskjellige sjømatene som tilbys, den legendariske tunfiskauksjonen (ikke inkludert i omvisningen) og hvordan en typisk dag er for alle leverandørene som jobber inne i det indre. markeder. Stopp for å smake på et par ferske matvarer, og du står fritt til å prøve eventuelle ekstra snacks for egen regning som kan fange oppmerksomheten eller få deg til å sikle. Selvfølgelig kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne, så guiden din vil også peke på noen anbefalinger. Når du er ferdig med å småspise, ta deg til en nærliggende sakebutikk for en smaksprøve og bli introdusert for Japans favorittdrikke. Lær hvordan du kan smake forskjellen mellom forskjellige sakes og om rollen den har spilt i japansk kultur. Sørg for å gjøre din favoritt kjent. Siden turgrupper er forbudt å gå inn på de indre markedene, blir du stående ved døren til Tsukijis indre markeder, hvor du kan utforske på egenhånd. Se steget ditt fordi ting kan "bli litt fishy" mens du forsiktig manøvrerer deg gjennom markedets kaotiske, trange og våte gater. Selv om besøkende ikke har lov til å ta bilder inne på det indre markedet, vil du ikke glemme denne ekstraordinære opplevelsen. Men før du reiser på egenhånd, ikke glem å spørre din lokale guide om tips om hvor du ellers kan besøke under oppholdet i Tokyo.
Inkludert
 • Lokal engelsktalende guide
 • Omvisning på det ytre markedet
 • 2 populære snacks
 • Sakesmaking
 • Ekstra mat og drikke
 • Suvenirer og gjenstander av personlig karakter
 • Tips/ drikkepenger til guiden din
 • Merk at denne turen ikke inkluderer det indre markedet, da guidede grupper ikke er tillatt. Din turleder vil imidlertid gi deg tips for å utforske på egen hånd etter at turen er ferdig
Ikke egnet for
 • Veganere
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind
 • Alle deltakere over 18 år må fremvise bevis på full vaksinasjon. Deltakere i alderen 6–17 år må enten fremvise bevis på vaksinasjon, bevis på Covid-19-infeksjon de siste 9 månedene, eller en negativ PCR eller «lateral flow» Covid-19-test som ble utført maks 72 timer før aktiviteten starter

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møt på Higashi-ginza stasjon, avkjørsel 3, Tokyo Metro Hibiya Line og Toei Asakusa Line, på toppen av rulletrappen på gateplan, foran den lille helligdommen ved Kabukiza Theatre.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Dette er en barnevennlig tur. Barn i alderen 6-11 inkludert er tillatt på denne turen til den oppgitte prisen. Barn under 6 år kan bli med gratis - vennligst informer oss på forhånd.
 • Gi beskjed på forhånd dersom du har kostholdsbegrensninger. Snacks på denne turen er ikke veganske/vegetariske, men kan erstattes. Alle snacks er laktose- og glutenfrie, bortsett fra soyasausen.
 • Vennligst bruk lukkede sko på grunn av våte gulv i det indre markedet
 • Engrosauksjonen for tunfisk har flyttet fra det opprinnelige Tsukiji-nettstedet, over vannet til Toyosu. Tsukiji er fortsatt det beste stedet å prøve produktene som selges i Toyosu. Et besøk til det nye engrosmarkedet er ikke inkludert på denne turen, guiden din vil gi deg veibeskrivelse for å komme dit.
 • Fra og med 1. september 2021 må reisende over 18 år fremlegge bevis på covid-19-vaksinasjon. Barn i alderen 6-17 må fremvise en negativ COVID-19-test, bevis på bedring eller bevis på vaksinasjon.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,8 /5

basert på 6 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  5/5
 • Verdi for pengene
  4,8/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Very knowledgeable guide. Very interesting market but after a while and all looks the same so would be nice to add something different. Was nice surprise to get more than 2 samples of food and saki.

30. november 2019

Oversett

Meg was wonderful for the morning walk through the market. Superior knowledge and inside track to the experience.

13. november 2019

Oversett

Really interesting tour. Aki was a great guide.

18. oktober 2019

Oversett

Produkt-ID: 122966