Tivoli, København

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tivoli, København

Vil du vite mer om aktiviteter i Tivoli, København? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tivoli, København

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 507 vurderinger

Tivoli Gardens overgikk langt forventningene - virkelig morsom, festlig atmosfære, men en mye mer sjarmerende følelse og ikke så kommersiell, overfylt eller dyr som amerikanske motparter (f.eks. Disney, Six Flags, osv.) God blanding av turer for alle aldre (spesielt hvis barnet ditt er ~4 fot enn det kan sykle alene, men min fireåring er ikke og hadde fortsatt mye å sykle alene eller sammen med en voksen ledsager). Inngang relativt billig (~$20), hvis du skal sykle mer enn 2 turer / gjentakelsestider på turer bør du kjøpe turpasset. (også rimelig på ~$40, hver enkelt tur er alt fra $4,5 - $13,5 avhengig av attraksjonen, med veldig små ventekøer min 4-åring gjorde sannsynligvis 25 turer inkludert gjentakelser på attraksjoner, og det følger med fotopasset)

Dette er veien å gå hvis du besøker København i flere dager – museer, attraksjoner, adgang, transport og mer er inkludert i dette bykortet. Det er praktisk å hente, og kundene får en byguide med kart og tilleggsinformasjon om hva som er inkludert. City Card betaler seg selv etter noen få bruk for lokale attraksjoner. Anbefaler City Card på det sterkeste for å lette utforskningen i denne fantastiske byen!

Utmerket opplevelse, vi besøkte mange museer og slott (selv noen som vi sannsynligvis ville ha hoppet over uten kort), kanaltur inkludert, veldig enkelt å aktivere på flyplassen. Transport inkludert og enormt behagelig å komme seg fra en turistattraksjon til en annen på kort tid, inkludert rundturen til og fra flyplassen. Sterkt anbefalt!

Utmerket fornøyelsespark midt i sentrum! Det var flott, få køer – selv for en lørdagskveld! Fyrverkeri, show, underholdning på tribunen osv...mye moro!

Utmerket valuta for pengene, spesielt siden det inkluderer all offentlig transport. Ingen problemer med et sted eller transport som lett godtar kortet.