Tivoli, København

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
  • Bykort
20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Tivoli, København

Vil du vite mer om aktiviteter i Tivoli, København? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tivoli, København

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 658 vurderinger

Fin måte å oppdage København på. Josefien, vår guide, ga oss informasjon om byen på en fin måte. Fordi vi var med en liten gruppe ble det også god tid til å stille spørsmål. 3 timer på sykkelen var over på et blunk. Innimellom et stopp i Nyhavn (fargede hus) slik at vi kunne ta et bilde og spise den beste isen i København (tips fra Josefien). Etter vår mening et must for å oppdage København på denne måten

Ekstraordinær by, et show. Byen kan tilby alt. Det er ingen tomme øyeblikk og Copenhagen Card er det perfekte verktøyet for å kunne leve det fullt ut. Du kan bevege deg rundt uten problemer, helt gratis, innenfor det perfekt utformede transportsystemet. Kjøp av Copenhagen Card anbefales på det sterkeste.

For de som planlegger flere besøk og turer, er dette det essensielle kortet!! Ingen tillegg, jeg benyttet til og med anledningen til å komme på besøk som jeg i utgangspunktet ikke hadde planlagt! Jeg plukket den opp veldig enkelt i T3-hallen på flyplassen

Vi besøkte København uten å måtte bekymre oss for noe, servicen er utmerket og lar deg nyte ferien på en optimal måte. Transport, parker, museer, attraksjoner, alle innganger administrert på en enkel måte og uten å måtte gi noen forklaring. Så flott !!!

Om du vil oppleve Tivoli på det vakreste,,dra på kvelden. vi dro da det startet å bli mørkt,og det var SÅ vakkert. Så masse f ine lys og lamper.Virkelig en opplevelse altså.