Opplevelser i
Tivoli, København

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tivoli, København

Vil du vite mer om aktiviteter i Tivoli, København? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tivoli, København

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 569 vurderinger

Først bare et notat for reisende, dette er en inngangsbillett til Tivoli og ikke en organisert tur. Hva jeg liker med å bestille denne billetten på nettet gjennom FÅ DIN GUIDE at du sparer tid på å vente på å komme inn i hagene, bare skann koden og skriv inn. Det jeg liker med Tivoli er at det er en fantastisk opplevelse og at du ikke kan besøke København og ikke dra dit, ganske enkelt er det et must. Selv å gå dit og nyte scenene og landskapet og alle attraksjoner er en unik opplevelse av seg selv. Prøv å bestille det i løpet av hverdager siden det er billigere, og det andre som er viktigere er at du ikke venter for mye på å komme inn på noen tur (hvis du velger en ekstra billett), siden det i helgene er veldig travelt.

Morsom familiedag!

Vi hadde det veldig fint på Tivoli Gardens på turene. Dette er ikke en altfor stor park som et Disneyland, men det var mange turer for å holde mine 3 tenåringer og nesten tenåringer opptatt i det meste av en dag. Vi var heldige da vi var der og hadde veldig korte ventetider på alle rittene. Det er imidlertid lite nok til at det ikke er overveldende. Vi hadde en flott tid. Neste dag la vi merke til at linjene for å komme inn var veldig lange, så noen dager kan det være flere som venter i kø enn det vi opplevde.

Mye for pengene

Jeg kjøpte armbånd til to barn, begge over 140 cm høye. Vi besøkte sen ettermiddag påskedag så overraskende at det var ganske travelt. Likevel måtte de bare vente på ett eller to ritt før de la på, noe som er en rimelig venteterskel. Det var et godt utvalg av ritt, men de ville ikke fortsette med det som så ut til å være skumlest. Vi dekket kostnadene for armbånd innen 40 minutter og ble værende i flere timer.

Tema i parken var Halloween og parken pyntes på en fantastisk måte. Spesielt godt synlig når det blir mørkt. Anbefales

Samme gode erfaring som tidligere med Get your Guide

Tivoli i København er et eldorado både for barn og voksne, masse restaurenter og rekreasjonsområder.