Legg til datoer

Times Square

Flere reisetips for Times Square

Vil du vite mer om aktiviteter i Times Square? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Times Square

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 039 vurderinger

Dette var en flott tur! Bobby var en flott guide med så mye energi. Og jeg så så mye på 5 timer. Jeg gjorde hopp på og hopp av-turen dagen etter, og selv om den ikke er så utmattende, får du rett og slett ikke se hva vi så på denne turen. Jeg syntes det var flott og definitivt en flott ting å gjøre så snart du kommer til NYC. Bare en advarsel - det er slitsomt å ta en 5 timers tur i sommervarmen - jeg tror jeg tok 18 000 skritt den dagen! Men, jeg vil definitivt anbefale!

Den beste turen jeg har hatt i NYC. Jonah visste alle de beste stedene å se og den enkleste ruten for å komme dit. Jeg har definitivt fått steget opp for denne turen. Men mest av alt var mangfoldet av mat og informasjon med hensyn til kultur fantastisk. Og best av alt var jeg enda mer heldig som var i en gruppe på bare 3 personer. Og mest av alt gjorde han den mest fantastiske jobben med å få meg til å se bra ut på bilder. Jeg vil definitivt anbefale denne turen.

VI SÅ ALT!! Perfekt

Vi bestilte denne turen da vi ønsket å se alle de beste severdighetene i 1 tur. Denne turen skuffet ikke. De tuller ikke når de sier 30 toppseverdigheter. Mye å gå, men det var som å gå rundt med en haug med venner. Andre turgrupper er enorme: disse gutta begrenser antallet voksne til 10. Gjør det mer personlig og mindre en kommersiell tur. Det var strålende, guiden var strålende og gruppen var kjempegøy IKKE NØL: BESTILL DENNE TUREN!!!!

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.

Det var veldig enkelt å bestille og bruke! Jeg er glad jeg bestilte new york passet!