Tijuca nasjonalpark

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tijuca nasjonalpark

Vil du vite mer om aktiviteter i Tijuca nasjonalpark? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tijuca nasjonalpark

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 180 vurderinger

Utmerket tur

Det var en vakker turne som vi virkelig likte og vil bli husket i lang tid. Vi ble hentet om morgenen for turen og kjørte på Corcovado. Gjennom en skyvegg ble vi nektet utsikten, men dette forringet ikke den imponerende følelsen som Jesus-statuen formidler når du er på visningsplattformen. Neste gang dro vi til katedralen og andre severdigheter, som ikke var mindre imponerende. Endelig var vi på Sukkerbrødet, hvor vi da brøt skydekket, og vi fikk glede av en vakker utsikt over Rio de Janeiro. På hvert punkt i turen følte vi oss veldig forstått og reservert med våre turledere. Vi var i stand til å kommunisere ordentlig på tysk og utmerket på engelsk. Jeg kan bare anbefale denne turen. Veldig lærerikt, med mange detaljer om historien til de enkelte severdighetene.

Det var min første gang i Rio de Janeiro, og denne turen var definitivt vel verdt pengene. Det var ikke den største pakken, men den ga de viktigste stedene å besøke. Guiden (Pedro) og sjåføren var enestående og enkle å få sammen med. Guiden holdt oss informert om alt som foregikk, inkludert rutetidene for å holde turen i gang. Når jeg kommer tilbake til Rio, vil jeg absolutt gjøre denne turen igjen,

For en flott dag ute. Guiden vår Pedro var en gruve med nyttig informasjon om Rio og dens historie. Han holdt oss i tide, og til tross for enorme folkemengder (det var den første solskinnsdagen på 2 uker) fikk vi se solnedgangen fra halvveis opp i sukkerlaffen! Vi hadde bare kort tid og c2Rio forberedte en strålende trio for oss. Takk skal du ha

Veldig innholdsrik tur hvor man får med seg store deler av Rio!

Guiden vår, Bruno, hadde mye mye kunnskap om stedene vi var på og snakket veldig bra engelsk. Vi fikk se store deler av Rio de Janeiro og sitter igjen med en fantastisk opplevelse! anbefales sterkt.

Utrolig fin tur

Veldig fin tur, hvor du får mye fantastisk utsikt. Pierre var en flott guide. Så hjalp oss med å organisere en returoverføring.