Legg til datoer

Tiberøya

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Vannaktiviteter
22 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 22

Flere reisetips for Tiberøya

Vil du vite mer om aktiviteter i Tiberøya? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tiberøya

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 3 082 vurderinger

Vi hadde en flott dag med fantastisk mat og historier. Guiden vår Claudia var best. Vi skulle ønske vi ville ha gjort denne turen tidligere på turen fordi vi turnerte i noen nabolag og restauranter som vi ville ha returnert til. Vi har nå steder å besøke på vår neste tur. Denne turen var vel verdt det!

Dette var en flott måte å starte mitt første besøk til Roma. Vi spiste alt fra spekemat, pizza, til stekte artisjokker og lærte mye om de lokale virksomhetene, byens historie underveis. Vi fikk til og med kontakt med noen andre amerikanere på turen. Anbefaler Elizabeth på det sterkeste for turen din!

Å ta båten som en buss er absolutt fascinerende, så vel som behagelig. Båten finner ikke trafikk og lar deg nyte vakker utsikt over Roma. Å bli oppmuntret ikke bare for turisme, men også for hverdagen (i dette tilfellet bør imidlertid kostnadene være lavere ...)

Fantastisk gatemat-tur! Lisbeth valgte et stort utvalg av stopp for et utvalg romersk gatemat. Hun var også veldig kunnskapsrik om byens mat og historie, og ga oss historier om alt fra historien til carbonara til Cæsars og republikkens død. Anbefaler sterkt!

Elisabeth was a great guide. So much knowledge about roman culture and food, and also a great sense of humour. The food we got was great as well. We really enjoyed it!