Legg til datoer

Tiber

Flere reisetips for Tiber

Vil du vite mer om aktiviteter i Tiber? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tiber

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 6 009 vurderinger

Veldig fin opplevelse! En første del i nedre del av båten, med alkoholholdig eller alkoholfri drikke og aperitiffbrett. Da er det lettere å gå ovenpå og nyte utsikten. En lydguide er tilgjengelig for å gi informasjon om elven og visse steder som krysses. Turen varer en time fra startpunkt til retur til samme punkt, men det er mulig å stoppe på et annet sted. Kvalitet/pris-forholdet er veldig bra, det er en ideell utflukt for å starte ferien i Roma!

Veldig suggestiv opplevelse selv om elven fra nært hold fremstår som enda mer lidende enn den er sett fra det vanlige "gateperspektivet". Det ville vært fint om administrasjonen tok bedre vare på vollene som med denne aktiviteten blir et byrom lik de andre. For resten, veldig hyggelig personale og veldig hyggelig navigering.

Vel, jeg og mannen min likte cruiset! Maten var fin - melon, salte biter, nøtter og et nydelig glass vin eller øl. For prisen var det fantastisk! Vi gikk og satte oss på taket etter maten det var vakkert, ser ikke mange severdigheter, men vi hadde gjort det allerede

Oktober er en god tid å reise til Roma! Været er fortsatt varmt og det er ikke regn ennå. Også færre turister. Du bør se etter mindre kjente museer og spisesteder. Personlig fant vi mange gode ting i Trasevere-området! Gå gå og gå... slik ser og opplever du mer ☀️

Å ta båten som en buss er absolutt fascinerende, så vel som behagelig. Båten finner ikke trafikk og lar deg nyte vakker utsikt over Roma. Å bli oppmuntret ikke bare for turisme, men også for hverdagen (i dette tilfellet bør imidlertid kostnadene være lavere ...)