The World Dubai

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Hopp-på hopp-av-turer
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for The World Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i The World Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The World Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 210 vurderinger

Veldig fin opplevelse! Tidligere seilte vi 2x med en annen båt som var greit, men denne gangen leide vi en privat båt i 3 timer. Seilte fra havnen rundt palmeøyene. Underveis svømte vi også i sjøen med vann som var varmt. Hyggelig personale som visste mye om bygningene vi passerte. Under dekk også et fint rom hvor det var fint og kjølig, ute var det 39 grader. Anbefales på det sterkeste, koster litt, men var verdt det!

Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser. Vi likte det 2 mannskapsmedlemmer var morsomme. En av dem ba vi ham ta bilder og alle bildene var fantastiske. Han laget en morsom lyd hver gang han tok bilder som fikk oss til å le. Jeg anbefaler den private yachten som vi gjorde. Vi fikk til og med svømme, en fantastisk opplevelse totalt sett.

Hadde noen flotte timer ute på yachten med mannen min, søsteren hennes partner og babyen! Guide kunne ikke gjøre nok for oss og snakket oss gjennom alle stedene. Stor verdi for pengene

Båten var ikke den nyeste modellen - men den var veldig bra for prisen! Hadde 2 hyggelige kapteiner og en flott tid om bord! Når som helst!

Utmerket service Godt organisert mannskap var strålende og vennlig God pris og flotte severdigheter å se. Vil anbefale 100%