Legg til datoer

The Villa Casa Casuarina at the Former Versace Mansion, Miami

The Villa Casa Casuarina at the Former Versace Mansion, Miami: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: Sightseeing Open-Top nattbusstur med direkteguide

1. Miami: Sightseeing Open-Top nattbusstur med direkteguide

Opplev Miami fra et helt nytt perspektiv med denne bussturen som lar deg nyte det pulserende nattelivet og den unike kulturen som gjør byen til en verdenskjent attraksjon og hotspot. Denne 90-minutters naturskjønne nattturen introduserer deg til Miamis beste severdigheter etter mørkets frembrudd. Cruise gjennom Miami sentrum og Brickell ser på at dagen blir til natt. Nyt den beste utsikten som Miami har å tilby ved å reise gjennom en del av byen som er utsmykket med sine høye og opplyste bygninger. Kryss Key Biscayne Bridge hvor du kan sette pris på den beste og mest utrolige utsikten over Miamis karakteristiske skyline. Langs turen vil en entusiastisk guide gi underholdende kommentarer; peker ut byens høydepunkter og gir innsikt i Miamis historie og kultur. Benytt anledningen til å identifisere stedene du ønsker å besøke under resten av oppholdet. Nattturen går hver dag fra Bayside Marketplace og tar deg gjennom Miami sentrum, Brickell og South Beach, slik at du kan oppleve den unike atmosfæren om natten.

Miami Beach: Selvguidet vandretur med lydguide

2. Miami Beach: Selvguidet vandretur med lydguide

Legg ut på en selvguidet tur til denne solfylte stripen av paradis. Spaser forbi historiske og moderne landemerker mens du lytter til lydguiden på smarttelefonen din. Lær om Washington Avenue, en av de mest kjente gatene i South Beach. Besøk noen av stedene på turen eller andre attraksjoner i ditt eget tempo og fortsett der du slapp. Beundre den fantastiske historiske botaniske hagen, Humanoids i Collins Canal Park, Colony Hotels knallblå neonfyr og det berømte Casa Casuarina bedre kjent som Versace Mansion. Sjekk ut noe av Miami Beach-kulturen på de historiske Sagamore og Delano Hotels. Hør de hjertevarmende historiene bak den spektakulære 2,5 mål store Soundscape Park, en oase i byen. Lær historien om Collins Avenue og nyt Miami Beach Ocean Boardwalk mens du hører noe av historien og kulturen. Lær historien bak opprettelsen av Cameo Night Club, World Erotic Art Museum, Tiffany Hotel, Bass Museum of Art og noen av menneskene som er ansvarlige for revitaliseringen av South Beach du ser i dag. Hør om bakteppet til en rekke filmer og TV-serier på hotellene Carlyle, Cardoza og Cavalier. Spaser nedover den berømte fotgjengerpromenaden kjent som Lincoln Road og nyt den sjarmerende Espanola Way, modellert etter romantiske middelhavslandsbyer i Spania og Frankrike. Utforsk den arkitektoniske stilen kjent som Art Deco, så populær i South Miami Beach og hjem til den største konsentrasjonen i verden. Utførelsen av denne stilen er sett på The Webster and Marlin Hotels, Essex House og The Clevelander Hotels, Tides Hotel, Breakwater Hotel og McAlpin Hotel for bare å nevne noen. Du kan lære enda mer på Art Deco-museet og velkomstsenteret.

Miami Beach: Segway-tur på Star Island

3. Miami Beach: Segway-tur på Star Island

Oppdag Miami Beach fra et nytt perspektiv på en segway-tur til Star Island og andre steder i South Beach. Se mer av den vakre byen enn du ville ha gjort til fots. Klatre om bord på den selvbalanserende elektriske segwayen, og unngå å se severdighetene bak glassvinduene i en turbuss. Gli gjennom det glamorøse nabolaget og opplev et tropisk paradis! Se mange vakre og interessante steder, for eksempel Versace Mansion og det livlige utendørs kjøpesenteret Lincoln Road. Reise langs Ocean Drive for å se bygningene i det berømte Art Deco-distriktet. Få en fantastisk utsikt over Star Island og beundre kjendisenes herskapshus. Cruise langs Collins Avenue og gå til South Point Park. Oppdag andre historiske områder for å få et fullstendig bilde av Miami Beach.

Miami Beach: City Highlights guidet sykkel- eller e-sykkeltur

4. Miami Beach: City Highlights guidet sykkel- eller e-sykkeltur

Utforsk Miami på best mulig måte - på sykkel! Kjør gjennom alle de tre historiske distriktene og se det beste Miami har å tilby i denne to timers guidede sykkelturen. I denne vakre sykkelvennlige byen kan du føle atmosfæren til Ocean Drive og Espanola Way-distriktet, som definerer den rike kulturen og historien som utgjør South Beach. Denne turen tar deg gjennom den botaniske hagen, Holocaust Memorial, og deretter nedover den vakre sykkelstien som fører til South Pointe Pier. Få innblikk i Miami og South Beachs kultur - inkludert å besøke Versace Mansion, som ligger midt blant de berømte Art Deco-hotellene i Miami. Lær om Versaces innflytelse på byen og ta vakre bilder med de pastellfargede Art Deco-bygningene som dateres tilbake til tidlig på 1900-tallet. Denne rolige sykkelturen er den beste måten å utforske byen på - som en lokal! Denne guidede turen tar omtrent 2 timer, inkludert ulike stopp i nærheten av viktige attraksjoner, mens guidene våre gir dybdefortelling og stopper for fotomuligheter ved kjente severdigheter og skjulte perler gjennom hele turen.

Miami Beach: Versace City Exploration Game

5. Miami Beach: Versace City Exploration Game

Oppdag det historiske hjertet av Miami Beach med et spennende telefonspill som får deg til å følge i fotsporene til den verdenskjente motedesigneren Gianni Versace. Last ned appen og gå til The Bass samtidskunstmuseum for å starte din selvguidede tur. Løs ledetråder og fullfør utfordringer i en mote-første historie som tar deg med til å se Miamis art deco-underverk. Du vil også avdekke de skjulte historiene til kjente glitterati-tilholdssteder. Bli venn med venner og familie eller gå alene, mens hvert oppdrag låser opp et nytt kulturelt landemerke, som The Carlyle Hotel, The Wolfsonian-Florida International University, The Lincoln Theatre og The Fillmore Miami Beach. Hver ledetråd gir deg nøyaktige veibeskrivelser, slik at du ikke trenger kart, GPS eller guide. Spaser langs South Beach eller se på folk på 24/7 News Cafe på Ocean Drive før du avslutter på Villa Casa Casuarina, den tidligere herskapsboligen i Versace. Turen tar 1,5 til 2 timer å fullføre, men du kan sette appen på pause når som helst og beundre severdighetene når som helst.

Miami: Panoramisk side-by-side elektrisk trike-tur om kvelden

6. Miami: Panoramisk side-by-side elektrisk trike-tur om kvelden

I løpet av omtrent 45 minutter kan du lære om den magiske byen vår. Du vil bli ført gjennom de vakreste og mest interessante stedene og attraksjonene, inkludert South Pointe Park, Washington Ave, Famously Ocean Drive og Miami Beach Boardwalk som er en må-se når du besøker byen vår. De reisende vil nyte det unike og fargerike nattelivet på Ocean Drive, Art Deco-distriktets hovedpulsåre, hvor kjente bygninger som Casa Casuarina (Versace's Mansion), The Clevelander, de bemerkelsesverdige Scarface 1983-filmstedene og restaurantene som gjenspeiler gjenskinnet og vidunderene i Sør. Strand. For å sikre at din South Beach Dual Trike-tur er underholdende, informativ og ekte, sørger vi for at guidene dine er kunnskapsrike og gir dem friheten til å snakke med sine egne lidenskaper. Med andre ord, vi ber ikke guidene våre om å lese fra et manus, og derfor gir hver guide en annen omvisning, noen ganger varierende fra dag til dag. Alle guider er godt kjent med Miami Beach og ber dem om å la sine personlige erfaringer informere om turen. Tenk på guidene dine som karismatiske ambassadører og veldig stolte av den berømte byen vår, som strever etter å vise deg en side av byen og kulturen som ville være vanskelig å finne på egen hånd.

Miami: South Beach sykkelutleie

7. Miami: South Beach sykkelutleie

Opplev South Beach som aldri før med sykkelutleie! Utforsk det glamorøse South Beach-området i Miami. Kjør gjennom et tropisk paradis, komplett med Miamis solfylte skyline. Se Casa Casuarina, også kjent som Versace Mansion, pluss eksklusive Star Island, den pulserende Lincoln Road, travle Ocean Drive, det berømte Art Deco-distriktet og mye mer! Flaskevann, sikkerhetshjelm og lås er inkludert. Hent en Sun Bicycle Beach Cruiser fra butikken vår i Miami Beach. Butikken ligger midt i Art Deco-distriktet, ett kvartal unna Ocean Drive og strandpromenaden Kjør til lokale attraksjoner, inkludert Miami Design District, South Pointe Park, Miami sentrum, Wynwood Walls, Art Deco District i Miami Beach, Bayside Marketplace (hvor mange av butikkene, restaurantene og barene ligger), alt innen 10 til 25 minutters sykkeltur. Kjør hele dagen for en lavere pris. Når du er ferdig, returner syklene til det opprinnelige startpunktet. Dette er en fin måte å komme seg rundt i South Beach, spare penger på taxi og unngå trafikkmassighet. Besøk også de lokale dagligvarebutikkene, nærbutikkene og øl-/vin-/brennevinsbutikkene.

Miami: South Beach Panoramic Nighttime Segway Tour

8. Miami: South Beach Panoramic Nighttime Segway Tour

Etter en kort treningsøkt, hopp på denne unike enheten og gjør deg klar til å oppleve det travle nattelivet på Ocean Drive. Dra rundt på denne lekeplassen for voksne, nyt den glitrende utsikten over havet, besøk kjente filmsteder og nyt den solfylte Miami-stemningen. Cruise forbi fantastiske art deco-bygninger, et trekk ved området. Stopp innom Versace Mansion og bli kjent med noen av Miamis mest elskede kjendiser, som Estefan-familien og Versace. Lær om historien og den generelle hendelsen til South Beach, og få til og med noen tips fra din lokale guide om hva du skal besøke og hvor du kan spise når du er ferdig med turen.

Miami: Segway-tur på Ocean Drive

9. Miami: Segway-tur på Ocean Drive

En Segway-tur er den ideelle måten å oppleve Ocean Drive på, du vil dekke et større område over en kortere tidsperiode enn på en omvisning til fots og fortsatt dra nytte av den friske luften. Du vil kunne se alle de menneskeskapte og naturlige attraksjonene i Miami Beach. Når du er klar, ta av med guiden din gjennom det historiske Art Deco-distriktet i  South Beach. Når du passerer gjennom Lummus Park ved siden av  den fantastiske stranden, vil du se alle slags attraksjoner, inkludert en populær lekeplass, volleyballbane og gratis utendørs treningsstudio hvor idrettsutøvere vil forbløffe deg med sine ferdigheter. Du vil ha havet på den ene siden og den forbløffende Art Deco-arkitekturen på den andre, som er en unik pittoresk sidestilling mellom natur og kultur.  Nyt å reise opp og ned den berømte Ocean Drive mens guiden din lærer deg om historien til mange av Art Deco-bygningene og forteller deg interessante historier om Miami Beach. Du vil stoppe for mange fotomuligheter, inkludert en ved vakre Casa Casuarina, også kjent som Versace Mansion, når du kommer tilbake til startstedet. 

Miami Beach: Art Deco Segway-tur

10. Miami Beach: Art Deco Segway-tur

Miamis Art Deco District er fantastisk bygget og bevart for deg å utforske. Opplev hjertet, sjelen og kulturen til Miami mens du glir nedover hovedårene i byen, inkludert Ocean Drive, Collins Ave og Lincoln Road, en stilig promenade kjent for shopping og spisesteder. Besøk steder som Versace's Mansion, South Pointe Pier and Park, Lummus Park og Ocean Drives Art Deco-hoteller. Lær om Holocaust-minnesmerket, det jødiske museet i Florida, Wolfsonian Florida International University og mange flere. Nyt de vakre pastellbygningene med unik design og lær om Miami Beachs forbløffende arkitektur. På denne turen kan du få et innblikk i de historiske stedene i Miami Beach, reise tilbake i tid med din profesjonelle reiseguide og finne ut alt om Miamis kultur, historie og folk.

Tilgjengelige aktiviteter

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for The Villa Casa Casuarina at the Former Versace Mansion, Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i The Villa Casa Casuarina at the Former Versace Mansion, Miami? Trykk her for full oversikt