Legg til datoer

The Temple Bar

The Temple Bar: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Dublin: Big Bus Panoramic Night Tour med Live Guide

1. Dublin: Big Bus Panoramic Night Tour med Live Guide

Se lysene i Dublin gnistre om natten ombord på en åpen toetasjes busstur. Panoramaturen som varer en time tar deg forbi noen av byens mest kjente severdigheter og attraksjoner, inkludert Dublin Castle, Christ Church Cathedral og St. Stephen's Green. Mens du reiser langs Night Tours unike rute, kan du høre historiske historier om byens fremste severdigheter og fremtredende personer, inkludert Temple Bar, Docklands og den eldste puben i Dublin, The Brazen Head med historiene som følger James Joyce, Oscar Wild eller Bono. Det er den perfekte måten å tilbringe kvelden i Dublin enten du reiser alene, med familien eller med noen spesiell.

Dublin: Sightseeing-vandring på tysk

2. Dublin: Sightseeing-vandring på tysk

Vær oppmerksom på at alle besøk er eksterne, men det vil være muligheter for slike besøk etter omvisningen. •Rådhus •Dublin Castle-område og hager •Christ Church Cathedral • Fishamble Street og Smock Alley • Meeting House Square, Temple Bar •Millennium Bridge og River Liffey •Det italienske kvarteret •St Mary's Church (nå en berømt kafé/bar) •Henry & Moore Streets •O'Connell Street •Generelt postkontor •O'Connell-monumentet • Tidligere parlamentshus (bank of Ireland) •Fullfør utenfor Trinity College med sin berømte Book of Kells Denne eksepsjonelle og lettvinte turen er en av de beste introduksjonene til Dublins rike historie og kultur. Nyt denne opplevelsen for små grupper. Maksimalt antall på tur begrenset til 16 personer og er ofte mindre. Ytterligere guider er gitt der det er nødvendig. (gjelder fra 1. april 2023). Turen tar deg til mange av Dublins ikoner og tar deg også til noen fantastiske skjulte steder. Hvis du leter etter en omfattende tur som introduserer deg til det beste fra sentrum, på begge sider av elven Liffey, så er dette turen for deg. Starter fra Dame Street vil du snirkle deg gjennom det tidligere Viking & Medieval Quarter inkludert Dublin Castle og Christ Church Cathedral før du triller rundt gjennom Temple Bar og over til elven Liffey til Northside City og inn på den historiske hovedgaten, O'Connell Street . Vi går forbi General Post Office som huset hovedkvarteret til opprørerne fra 1916-opprøret som resulterte i den daværende ødeleggelsen av denne bygningen og nesten hele gaten og omgivelsene. Vi avslutter rundt Trinity College og de tidligere parlamentshusene fra 1700-tallet. Alle disse stedene har absolutt sine interessante historier, men de menneskelige historiene knyttet til dem fanger ofte mer enn bare deres begivenhetsrike fortid. Våre dedikerte guider vil dele sin kjærlighet til byen med deg og få deg til å føle deg som en ekte Dubliner. For å krone alt dette, vil turen også introdusere deg til mange hemmelige perler og overraskelser som besøkende og til og med Dublinere ofte savner. Finn Dublins første, men nå nedlagte heltidskino, en kirke som ikke er en kirke, en tidligere Lisboa-trikk som nå fungerer som kafé. Oppdag en morsom representasjon av et da Vinci-maleri, kjenn spretten av en vaklende bro og nyt historien om en postboks som representerer Irlands overgang til uavhengighet. Og for ikke å glemme en splitter naken representasjon av en veldig kjent komponist fra 1700-tallet!

Dublin: Old Town's Famous Pubs Outdoor Escape Game

3. Dublin: Old Town's Famous Pubs Outdoor Escape Game

Spill rollen som en mann som har kommet til Dublin for å finne ut mer om familien sin. Gå rundt i byen på leting etter ledetråder og fantastiske historier. Hver ledetråd vil lede deg fra ett sted til et annet, og gir deg nøyaktige veibeskrivelser, slik at du ikke trenger et kart, en GPS eller en guide. Når du løser det og gjetter svaret, låses den hemmelige historien om det stedet opp. Underveis kommer du til fantastiske steder, som The Brazen Head, The Temple Bar, The Palace Bar, O'Donoghues Bar og mer. Du vil finne ut hemmelige historier om stedene du oppdager, og du vil lære mer om irsk historie. Etter at du har kjøpt oppdraget, vil du motta instruksjoner om hvordan du låser opp i appen på e-post. Spillet tar omtrent 2 timer å fullføre, men det er ingen tidsbegrensning, du kan fullføre det i ditt eget tempo. Du trenger ikke en guide, bare last ned appen, gå til startpunktet og du er klar til å dra på et eventyr i byen. Når du løser ledetrådene, vil du oppdage nye steder og historier. For større grupper kan én person kjøpe tilgang for hele gruppen ved å velge antall personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på smarttelefonen sin. Alternativt kan hver person kjøpe sin egen kupong. Dere kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen mens dere går, eller dere kan dele opp i mindre grupper/lag og konkurrere mot de andre. Hver person kan også spille på egenhånd, atskilt fra gruppen, og møte gruppen på slutten.

Dublin: Cruise-utflukt hopp-på-hopp-av-tur og togbillett

4. Dublin: Cruise-utflukt hopp-på-hopp-av-tur og togbillett

Har du dagen å tilbringe i Dublin City på cruiset ditt? Få mest mulig ut av tiden din på land med den beste hopp-på-hopp-av-byturen. Inkludert er en gratis togbillett tur/retur fra havnen din i Dun Laoghaire til Pearse stasjon rett over gaten fra stopp nr. 8. Transporten til Dublin City tar inn noen av Dublins praktfulle kystutsikter og tar omtrent 20 minutter, slik at hele dagen kan utforskes med Hop-on Hop-off-billetten. Hopp-på-hopp-av-tur Toetasjes turbussen tar deg rundt i de mest interessante attraksjonene i Dublin. Spaser blant elevene langs de brosteinsbelagte stiene og besøk Book of Kells ved Trinity College, og rusle i den fantastiske Phoenix Park. • Turen starter: O'Connell Street/DoDublin HQ • Parnell Square North - Writers Museum • O'Connell Street/Abbey Street - GPO • Nassau Street - National Library of Ireland • Merrion Square West - Nasjonalgalleriet • Merrion Street - Leinster House & Natural History Museum • St. Stephen's Green - Little Museum & Grafton Street • Westland Row - Oscar Wildes fødested • Pearse Street - Science Gallery • College Green - Trinity College & Irish Whisky Museum • Dame Street - Rådhuset og Temple Bar • Cork Hill - Dublin Castle og Chester Beatty Library • Christ Church Cathedral og Dublinia • St. Patrick's Cathedral & Marshes Library • Newmarket Square - Teelings whiskydestilleri • St. James Gate - Guinness Storehouse • James's Street - Roe & Co & Pearse Lyons Distillery • Royal Hospital - Museum of Modern Art & Kilmainham Gaol • Heuston jernbanestasjon • Phoenix Park - Dublin Zoo • Parkgate Street - Ryans viktorianske bar • Collins Barracks - National Museum of History • Arran Quay - Jameson Distillery Bow Street og St. Michan's Church • De fire domstolene • Bachelor's Walk - Dublin Discovered Cruise

Dublin: Kveldstur til Temple Bar

5. Dublin: Kveldstur til Temple Bar

Nattelivet i Dublin er mye moro, og tradisjonen med å møtes på puber er fortsatt levende i dag. På vår kveldstur til Temple Bar vil du ha den perfekte muligheten til å se hvor mye moro irene har det i barene med egne øyne. Vi vil ikke bare kjenne de viktigste pubene i Dublin og severdighetene av den keltiske kvelden. Vår spansktalende guide vil gjennomgå historien til byggdrikken og dens betydning i irsk kultur mens vi besøker forskjellige puber i sentrum. Visste du at Irland er blant de 10 landene som drikker mest øl? Dette er også fordi et av ølmerkene deres er et av de mest kjente i verden, Guinness-øl. Hvis det er et essensielt sted å besøke på enhver tur til Dublin, er det Temple Bar. Forvandlet til et ikon for byen, er Temple Bar mer enn bare en taverna, og du vil kunne se det med egne øyne på denne turen. Vi vil besøke andre emblematiske puber i byen, hvorav noen skjuler hemmelige rom, innendørs hager, kjellere med doble funksjoner, private områder for kjendiser fra andre tider eller til og med verksteder for å lage øl. Vi vil også besøke de imponerende fleretasjes pubene med levende musikk hver kveld, for en godbit! For å avslutte med stil skal vi inn på en av de få pubene som er igjen i Dublin hvor øl brygges på en semi-industriell måte. Vi kan bare fortelle deg at kveldsturen til Temple Bar er ideell for å oppleve en ekte irsk kveld på byen, enda mer hvis du vurderer øl som flytende gull. Hva vil du oppdage? Hva betyr «craic» for en ire? Hvorfor ender begravelser i Irland på en bar med en runde med øl? Hvor kommer irenes lidenskap for barer og øl fra? Hvorfor navnet «porter» (svart øl)? Hvordan skiller den engelske puben seg fra den irske puben? Hvorfor ble øl antatt å ha helbredende krefter i middelalderen? Hvilken alkoholholdig drikk ble kalt «livets vann»? Hva betyr «pub» egentlig? Og hvem var dens sanne skapere? Hvorfor hadde noen puber så prangende navn som «The Blue Leg» eller «The Flying Horse»? Hva er det mest fotograferte hjørnet i Dublin? Hva betyr kløversymbolet for noen bedrifter?

Dublin: Historie- og kulturvandring

6. Dublin: Historie- og kulturvandring

Denne turen til Dublins Fair City tar deg rett tilbake til begynnelsen av det hele. Fra de gamle gæliske bosetningene til nordboernes komme og grunnleggelsen av den gamle vikingbyen 'Dyflin'. Gjennom de episke kampene mellom irske konger, til normanniske invasjoner og koloniseringen av et imperium. Alle våre guider er innfødte Dublinere med et vell av erfaring innen historie, kultur, arkitektur og underholdning. Turen din vil bli levert på en overbevisende og engasjerende måte, noe som gir mulighet for interaksjon, spørsmål og moro. Turene oppdateres etter hvert som mer av historien vår blir avdekket gjennom arkeologi og slektsforskning. Turen din begynner i sentrum av 'Viking' Dublin, og tar deg inn i Wood Quay, de gamle bymurene og Christ Church Cathedral. Vi tar oss gjennom det ikoniske Temple Bar-området og deretter til Dublin Castle, stedet for stedet som ga Dublin dets navn og sete for britisk styre i Irland i over 700 år. Deretter videre til den majestetiske eiendommen til Trinity College (grunnlagt i 1593) hvor folk som Oscar Wilde og W.B Yeats fikk sin utdannelse. Vi drar nordover over elven Liffey, og passerer landemerker som Long Stone of Ivar The Boneless og den originale irske parlamentsbygningen underveis. Vi skal krysse den ikoniske O'Connell-broen, hvor du vil lære om frigjøringen av katolikkene i Irland og se stedet der opprøret i 1916 begynte, Dublin G.P.O. På vei østover langs kaiene til Liffey, vil du se vakre bygninger som Customs House (1781) The Great Hunger Memorial og 'Jeanie Johnston'-skipet. Vi skal krysse tilbake til sørsiden over Samuel Beckett-broen, hvor du vil se forretningsporten til EU, The Grand Canal Docks, hjemmet til mange teknologi- og programvareselskaper som Google, Facebook, TikTok, LinkedIn og mange flere. Her vil du også se det vakre Grand Canal Theatre (Bord Gais Energy Theatre), med sin fantastiske arkitektur og vakre moderne kunstverk. Deretter tar vi veien til det georgiske Dublin med sine vakre hus, bygninger og park fra 1700- og 1800-tallet og hjem til folk som Oscar Wilde. W.B Yeats og Daniel O'Connell. Ungdomsturen avsluttes med en uformell spasertur i den vakre Saint Stephen's Green Park, i det eksklusive shoppingdistriktet Grafton Street.

Hopp over køen Guinness Storehouse & Book of Kells Icon Tour

7. Hopp over køen Guinness Storehouse & Book of Kells Icon Tour

På denne fullt guidede keltiske ikon-vandringsturen til Dublin-byens to viktigste høydepunkter, inkludert The Guinness Storehouse og Book of Kells fra 900-tallet. Denne turen sporer ikke bare historien til Book of Kells fra 900-tallet, men tilbyr også en fascinerende Skip the Line-tur til Irlands toppattraksjon, The Guinness Storehouse, hvor turgjester vil nyte den beste halvliteren noensinne på den verdensberømte Gravity Bar for utrolige. utsikt over Dublin by og utover. Fullpakket med utrolige innsikter, inkludert besøk til Dublins Trinity College etablert i 1592 og til den legendariske Molly Malone-statuen som feirer den legendariske figuren som ble minnet i sangen 'Cockles and Mussels', og nå et av hovedstadens mest kjente symboler. Denne interaktive 4-timers turen er den essensielle guiden til irsk kultur Dublin byikoner og Irlands fascinerende historie og kjærlighet til Guinness stout.

Dublin: Byens høydepunkter, selvguidet vandretur

8. Dublin: Byens høydepunkter, selvguidet vandretur

Oppdag Dublins største høydepunkter og mest skjulte detaljer på denne turen. Det vil ta deg 3-4 timer med pauser hvor og når du vil. Turen tar deg til Dublin Castle, Trinity College og du vil ta en spasertur gjennom Temple Bar-distriktet, kjent for sine koselige puber, restauranter, kunstgallerier og mange gatemusikere. Du vil bli kjent med stedene for å oppleve Dublins natteliv. I "St. Stephen's Green", Dublins vakreste offentlige park, kan du ta deg tid til å slappe av eller ta en piknik, før Irish Whisky Museum er på vei, så vel som byens beste herreutstyr, etterfulgt av den travleste shoppingen. gate, det beste selfiestedet og skjulte markedsarkader, viktorianske praktbygninger og skitne bakgårder. Underveis vil du "møte" rockemusikere, fiskehandlere, kjente og tragiske forfattere, frihetskjempere og selvfølgelig er det nok av irsk musikk å lytte til. Du vil se gatekunst, få sjansen til å besøke kunstgallerier og byens viktigste museer. Bakgrunnsinformasjon, overraskende detaljer, spennende fakta, underholdende quizer om aktuelle og historiske hendelser vil holde deg underholdt og overrasket. Turen er en fin måte å komme seg ut og oppdage nye ting med familie, venner eller på egen hånd. Det er som å bli vist Dublin av en god venn. Mange anekdoter vil berike turen din gjennom byen. Du kan starte omvisningen når som helst og så ofte du vil i nettleseren på en smarttelefon. På stedet eller til og med fra sofaen din. Nyt tiden din i Dublin! *** Godt å vite *** Du vil motta lenken for å starte turen i en e-post rett etter bestilling.

Dublin: Self-Guided Smartphone Audio Tour of Temple Bar

9. Dublin: Self-Guided Smartphone Audio Tour of Temple Bar

Ta en spasertur gjennom de livlige gatene omgitt av puber i Dublins Temple Bar-distrikt på en smarttelefondrevet lydtur. Gå utover musikken og vannhullene, og hør om noen av de mest interessante menneskene knyttet til distriktets lange historie, fra byens vikingopprinnelse, helt til U2. Start turen utenfor Irish Houses of Parliament og underveis kan du slukke tørsten på en av Temple Bars beste puber, inkludert Porterhouse, Temple Bar Pub, Palace Bar (en av Dublins eldste puber) og Foggy Dew (en av Irlands første håndverksølpuber). Utforsk områdets skjulte hjørner og lytt til mindre kjente historier. Hør om Temple Bars opprinnelse, finn ut hvordan den fikk navnet sitt, og oppdag den beste måten å nyte tiden din her. Lær også hvordan lokale myndigheter nesten ødela hele stedet på 1970-tallet. Gå nedover brosteinsbelagte gater og forbi noen av byens mest kjente landemerker, inkludert Clarence Hotel, Merchant's Arch, Viking Longboat-statuen og Isolde's Tower. Stå utenfor middelalderbymurens grenselinje. Underveis kan du ta turen innom en rekke kafeer, restauranter og puber, som Crown Alley's Vintage Cocktail Club, Seafood Café av Niall Sabongi og House of Read. Finn ut om det "helvete" ryktet som nabolaget en gang hadde. Se noen av kulturdistriktets høydepunkter, som 3 Olympia Theatre og Smock Alley Theatre. Ta bilder av Ha Penny Bridge, O'Connell Bridge og River Liffey. Ta inn den eldste bygningen i hele Dublin, Christ Church Cathedral og Vikingmuseet ved siden av, Dublinia. Hør om de kjente musikerne og dikterne som har hengt rundt i området siden 1700-tallet, inkludert bandet U2, parlamentarikeren Henry Grattan og den tyske komponisten George Frederick Handel. Dra avgårde med en større takknemlighet for distriktet og noen få historier i lommen som de fleste besøkende aldri hører.

Dublin: Temple Bar Outdoor Mystery Game

10. Dublin: Temple Bar Outdoor Mystery Game

The Murder by Temple Bar er en morsom måte for deg og vennene dine å komme deg rundt i Dublin. Mysteriet tar deg forbi historiske bygninger i sentrum av byen. Spillet tar deg tilbake til år 1899. Du er en dyktig etterforsker, og kollegene dine er overbevist om at du besitter en sjette sans når det kommer til etterforskning. Et tilfelle av en savnet matematikkprofessor lander på skrivebordet ditt. Han forsvant etter endt studium ved Trinity College og ingen har hørt fra ham siden. Kona Cecily Flynn er veldig bekymret for mannen sin, og håper inderlig at du kan finne ham. Etter hvert som saken utvikler seg, dukker det opp en blodig koffert som tilhører professor Flynn. Hva har skjedd med professor Flynn, og kan du bringe ham hjem til kona? Mye står på spill og jo mer tid som går, jo mindre er sjansen for å finne professor Flynn i live. Lykke til. Du vil trenge det…

Tilgjengelige aktiviteter

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for The Temple Bar

Vil du vite mer om aktiviteter i The Temple Bar? Trykk her for full oversikt