The Shard

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Hvordan er det inne i The Shard?

Med mengder av tilbud både til besøkende og de som bor her, er Londons The Shard så mye mer enn bare Vest-Europas høyeste bygning. Her er noen høydepunktene fra den "vertikale byen".

 • Utsikten

  1. Utsikten

  Ta toetasjes heis opp og opplev Londons beste utsikt fra The Shard. Billettene er ikke billige, men skulle du være uheldig og få den spektakulære utsikten ødelagt av tåke og dårlig vær, får du komme gratis tilbake en dag det er bedre vær.

 • Aqua Shard

  2. Aqua Shard

  Det er én restaurant i denne bygningen du bare må besøke. Aqua Shard har spesialisert seg på det moderne engelsk kjøkken og kan by på moderne versjoner av engelsk tradisjonsmat, som blant annet ettermiddagste og søndagsfrokost.

 • Lang

  3. Lang

  For en kaffe og en kakebit er denne delikatessekaféen perfekt. Smaker du på noen av deres signaturbakverk, er det nesten umulig å motstå fristelsen og kjøpe med noe hjem.

 • Shangri-La-hotellet

  4. Shangri-La-hotellet

  Med sin 5-stjerners suiter og utrolige utsikt, er Shangri-La et hotell i The Shard som er perfekt for en romantisk og luksuriøs utflukt.

 • Himmelsk svømmebasseng

  5. Himmelsk svømmebasseng

  Seriøse svømmere er herved advart: Det høyestliggende svømmebassenget i Europa er et sted for avslapning om dagen og fest om kvelden. Dessverre er det bare hotellets gjester som har adgang før klokken 20.00.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan kommer man seg dit?

  Du kan enkelt komme deg til The Shard med metro. Den nærmeste metrostasjonen er London Bridge, som ligger på linjene Northern og Jubilee. Du kan også komme til stasjonen med noen tog som går over bakken. På solfylte dager kan det være fint å rusle langs Themsens sørside fra Waterloo eller over London Bridge fra Monument.

 • Hvor kan man parkere?

  Det er parkeringsplasser langs Kipling Street og Southwark Bridge Road, som ligger rett i nærheten. Sjåfører bør huske på at The Shard ligger innenfor Londons bomring, der man må betale mellom kl. 07.00 og 18.00 på hverdager. For mer informasjon sjekk hjemmesiden Transport for London.

 • Hvordan bør man kle seg?

  Det en smart, men avslappet stil i de fleste av The Shards restauranter og barer. Men unngå sportstøy, shorts og flip flops.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Åpningstider varierer avhengig av hvilken dag.
 • Pris
  Billetter til The Shard koster fra 19 GBP.
 • Behøver jeg en guide?
  Nei
 • Hvordan komme seg dit?
  London Bridge er den nærmeste metrostasjonen, som du når via linjene Jubilee eller Northern. Shard har hovedinngang fra Joiner Street.
 • Flere tips

  • Kle deg pent, men med en avslappet stil, slik at du kan besøke nesten alle barer og restauranter.

  • Bestill billetter på forhånd!

Flere reisetips for The Shard

Vil du vite mer om aktiviteter i The Shard? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The Shard

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 201 vurderinger

God mat og fin utsikt. Alt gikk på skinner.

Maten og kakene var gode. Det så imidlertid ut som om det var et standard fat med sandwicher og kaker man fikk, uansett hvor mange personer man var. Vi var to personer og fikk akkurat det samme som et bord med fire personer. Det var heller ikke to av hver, sånn at vi måtte sitte og dele opp kakene selv for å få smakt på alle. Kakene var også små, så det ble en munnfull av hver. Ble uansett mette. Deilig å sitte på en båt og få sett masse mens vi spiste. Personalet hadde tydeligvis vært igjennom dette mange ganger før, og alt fra ombordstigning til servering gikk knirkefritt. De hadde imidlertid ikke mye tid til overs til en prat e.l.

Turen og opplevelsen i The Shard var veldig bra. De ansatte/sikkerhetsfolkene inne i bygget var hyggelige, men litt stresset. Vi kom raskt opp til toppen når vi entret bygget. utsikten var enestestående og upåklagelig. Det er også to barer med all slags drinker oppe i toppen. Det eneste minuset var at vi trodde Champagne var inkludert i prisen, siden det står evt. champagne i annonsen til Getyourguide. Selve opplevelsen var flott og det var verd pengene.

Der vi satt og spiste var det lyst og åpent, og uansett hvor du satt var det god utsikt til elvebredden og broene. Maten var god, og inneholdt alt det som forventes av en afternoon tea.