Legg til datoer

The Shard

Se hele London fra Vest-Europas høyste bygning. «Vertical City» tilbyr et utsiktsdekk på hele 3 etasjer.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for The Shard

Vil du vite mer om aktiviteter i The Shard? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The Shard

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 861 vurderinger

Det var en fantastisk opplevelse selv om det regnet litt som var en liten det var en flott opplevelse når solskinn eller regn det var flott. Jeg er sikker på at damen ble kalt Teddy, hun var strålende totalt sett, hun var strålende på jobben sin og fantastisk. Jeg ville klatret opp O2 igjen. Å komme til toppen var en annen opplevelse, og å ta et glass champagne var perfekt.

Det var veldig godt organisert fra bestilling på forhånd til å bli utstyrt og klargjort for opplevelsen. Det startet og avsluttet i tide med god tid på toppen til å se seg rundt, ta bilder og nyte utsikten. Jeg følte meg helt trygg med alle sikkerhetsfunksjonene som video, tydelige instruksjoner og utstyr. Det blåste veldig, men dette var ikke noe problem.

Veldig praktisk og sparer penger og tid. Tilgangen til attraksjonene fungerte uten problemer og som annonsert uten kø. !!! Vær forsiktig med attraksjonene, noen er kun for voksne, f.eks minigolf ??? Angivelig fordi det tilbys alkohol. Vi syntes det var rart og fant dessverre ikke ut av det før vi sto foran inngangen. Ungene var skuffet.

Sjekk alle attraksjonene godt fordi det er der det står at du har tilgang til madame toussand eller Sherlock Holmes-museet, og når du kommer til attraksjonen sier de at det ikke er sant. Bortsett fra at den raske tilgangen til det den gjør inkluderer

Passet er veldig praktisk og enkelt å bruke. Sjekk at den er kompatibel med besøket ditt. Vi har tillatt oss å gjøre noen besparelser som ikke er ubetydelige.