Legg til datoer

The Palm Jumeirah

90 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for The Palm Jumeirah

Vil du vite mer om aktiviteter i The Palm Jumeirah? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The Palm Jumeirah

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 39 957 vurderinger

Vi hadde Amira som reiseleder og var veldig glade på grunn av de mange positive anmeldelsene og ble ikke skuffet. Hun gjorde dagen morsom og informativ. Vi ble hentet punktlig ved havneterminalen og selvfølgelig brakt tilbake. Selvfølgelig kan denne turen bare gå til alt for en kort stund, anbefales på det sterkeste for en første oversikt og vi vet nå - vi kommer tilbake og deretter litt lenger for å utforske denne flotte byen i detalj. Takk til Amira.

Vi tok turen med Amira for noen dager siden og var veldig spente takket være de gode anmeldelsene og ble heller ikke skuffet. Hun var super hyggelig og vennlig og gjorde alt hun kunne. Vi fikk se mye og lærte også mye om Dubai som vi ikke visste i det hele tatt. Alt var superorganisert og fungerte knirkefritt fra henting til returoverføring. Det var definitivt verdt det, og vi kan bare anbefale turen

Turen startet umiddelbart klokken 09.00 fra hentestedet. Vi hadde også Amira som reiseleder og var begeistret. Alle tidligere anmeldelser av denne turen kan bare bekreftes her. Programmet er tett, og gir deg en første omfattende oversikt over en enorm metropol. På turstasjonene var det alltid nok tid til egne aktiviteter og bilder. En flott dag i Dubai med en flott reiseleder.

Jeg kan bare anbefale turen til alle. Fra henting til returoverføring gikk alt bra. Vi ble hentet i tide og deretter ført til møtepunktet med resten av gruppen. Derfra kjørte vi til alle stasjoner. Amira var fantastisk, alltid vennlig, hjelpsom og alltid smilende.

Det var en uforglemmelig tur som jeg virkelig anbefaler. Hvis du bare er i Dubai i kort tid og vil se mye, helt riktig. Vår reiseleder var flott, snakket godt tysk og ga mye informasjon. Henting fra hotellet fungerte veldig bra. Tusen takk for den hyggelige tiden