Legg til datoer

The Palm Jumeirah

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
84 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 84

Flere reisetips for The Palm Jumeirah

Vil du vite mer om aktiviteter i The Palm Jumeirah? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The Palm Jumeirah

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 30 863 vurderinger

Min kone og jeg feiret vår 20-års bryllupsdag den kvelden med dette cruiset, og det var INGENTING mindre enn magisk. Vi betalte også ekstra for VIP-en, og mens min kone var litt skeptisk til å begynne med, oppdaget vi at VIP-prisene og plasseringen var VERDT HVER ØYE! Anbefaler dette cruiset på det sterkeste. Det var veldig romantisk, men også mye moro og spenning til tider også. Også, mannskapet var EKSTREMT profesjonelle og sang til og med gratulasjonsdagen for oss. Var en av de beste kveldene i livet vårt.

Veldig fin opplevelse! Tidligere seilte vi 2x med en annen båt som var greit, men denne gangen leide vi en privat båt i 3 timer. Seilte fra havnen rundt palmeøyene. Underveis svømte vi også i sjøen med vann som var varmt. Hyggelig personale som visste mye om bygningene vi passerte. Under dekk også et fint rom hvor det var fint og kjølig, ute var det 39 grader. Anbefales på det sterkeste, koster litt, men var verdt det!

Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser. Vi likte det 2 mannskapsmedlemmer var morsomme. En av dem ba vi ham ta bilder og alle bildene var fantastiske. Han laget en morsom lyd hver gang han tok bilder som fikk oss til å le. Jeg anbefaler den private yachten som vi gjorde. Vi fikk til og med svømme, en fantastisk opplevelse totalt sett.

En nydelig båt, personalet wee helt utrolig sluttet aldri å spørre gjester med band om de vil ha mer drinker.. Turen var nydelig, men hadde vært bedre om vi ble informert om bygningene vi passerte. Siden det var mange bygninger, men hva de var vet vi ikke? Så kanskje dette kan introduseres på turen..

Dette var en av de mest minneverdige aktivitetene jeg har gjort med min mann og tre barn som en del av bursdagsfeiringen min. Musikken og maten var begge utmerket. Jeg vil anbefale det til vennene mine og ser frem til å gjøre det igjen neste gang jeg besøker Dubai.