The London Eye

Opplev nye høyder på Europas høyeste pariserhjul, hvor du vil nyte panoramautsikt 135 meter over Themsen.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
71 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for The London Eye

Vil du vite mer om aktiviteter i The London Eye? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The London Eye

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 33 461 vurderinger

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Fin busstur, fra det åpne taket kan du se alt godt. Praktisk kart inkludert (tilgjengelig om bord) slik at du vet hvor bussholdeplassene er og hvor du kan gå av og på for severdigheter. Du får også ørepropper slik at du kan følge forklaringen eller hvis de ikke sier noe på en stund, kan du høre på musikk. Vi hadde et cruise som anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig å gå litt på Themsen. Med en hyggelig reiseleder fortalte vi noe om bygningene vi ser underveis. Du får valuta for pengene!

Fantastisk aktivitet! Belle découverte! En duré plus que 2h mais c'était vraiment super! Nous étions en très petit comité et tout s'est très bien passé. Takk à la guide Sophie pour nous avoir appris pas mal de choses sur les coulisses d'Harry Potter et pour sa gentillesse. Je conseille vivement!

Vi hadde turguide Perla hun gjorde en god jobb det er definitivt verdt å gjøre denne vandreturen!

A fantastic wiew. If you need assistance you get it.