The London Eye

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem landemerker du kan se fra London Eye

Opprinnelig ble London Eye bygget til tusenårsjubileet, men fremdeles er dette fantastiske pariserhjulet en av byens mest populære attraksjoner. Du får fantastisk utsikt fra London Eye. Her er noen av de største landemerkene du kan se når hjulet tar deg 135 meter over bakken.

 • St. Paul's Cathedral

  1. St. Paul's Cathedral

  Ser du nordover kan du få øye på kronen på Christopher Wrens mesterverk. St. Paul's Cathedral var byens høyeste bygning fra 1710 og helt frem til 1962.

 • Buckingham Palace

  2. Buckingham Palace

  Over elven mot vest, ser du en av de andre store landemerkene i London. Buckingham Palace ligger skvist inn mellom Big Ben ogHyde Park!

 • Tower of London og Tower Bridge

  3. Tower of London og Tower Bridge

  Ser du nedover langs elven mot øst, får du øye på Londons mest berømte bro og slott. Her kunne du også fått øye på [Shakespeare's Globe Theatre, om ikke Tate Modern hadde stått i veien!

 • Battersea Power Station

  4. Battersea Power Station

  De fleste av Londons severdigheter ligger på nordsiden, men det ligger også flere beskjedne severdigheter mot sør, som for eksempel den ikoniske Battersea Power Station og The Oval - den store, ovale cricketbanen.

 • Windsor Castle

  5. Windsor Castle

  På klar dag kan du se så langt som til Windsor Castle, det eldste og lengst bebodde slottet i Europa. Det kan ses på hele 40 km avstand.

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man komme?

  "Sjekk værmeldingen før du bestiller billetter, for det er best å komme når London er på sitt minst tåkete. Om du ikke er så opptatt av å kunne plukke ut landemerker i London, er det også fantastisk å ta en tur i London Eye om kvelden.
  Hjulet er åpent de fleste dager i årer og billettluken åpner klokken 09.30. Hjulets første rundtur begynner klokken 10.00. Stengetidene varierer etter sesongen, så sjekk det ut på londoneye.com! "

 • Hvor lang tid tar en tur i London Eye?

  En runde tar 30 minutter.

 • Hvordan kommer man seg hit?

  London Eye er bare en kort spasertur unna metrostoppet Embankment, eller metro- og togstasjonene Waterloo og Charing Cross. Du kan også ta buss nummer 77, 211 og 381.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Billettluken åpner vanligvis klokken 09.30, og hjulet starter klokken 10.00. Stengetidene varierer avhengig av sesongen.
 • Pris
  Billetter til London Eye for voksne koster fra 29.95 GBP og oppover, men du får litt rabatt om du bestiller på internett.
 • Behøver jeg en guide?
  En rundtur i London med inkludert besøk til London Eye er en fin måte å se byen på. Sjekk ut våre bestselgende turer.
 • Hvordan komme seg dit?
  London Eye ligger bare en kort spasertur unna flere metrostasjoner og bussruter.
 • Flere tips

  • Det er mulig å kjøpe pakkeløsninger med to turer i London Eye, både en dagstur og kveldstur.

  • Du må gjennom sikkerhetskontroll ved inngangen.

Hva folk sier om The London Eye

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

basert på 10 948 vurderinger

The London Eye var kjempe flott og en kul opplevelse. Vi hadde forhåndsbestilt billetter og kunne gå rett forbi den lange køen. Klokkeslett har egentlig ikke noe å si, vi kom 1 time senere enn planlagt. Turen opp og rundt gikk sakte og var behagelig. Vi tok masse bilder og det var fin utsikt over London. Etterpå ble vi tilbudt å kjøpe bilder av oss i The Eye, det gjorde vi og var veldig fornøyd. The Eye - et must i London.

Var veldig ok, men vi hadde kjøpt for to dager og det syntes vi var unødvendig - det holdt fint med en dag. Kjørte også en tur på Thames..

Ta så mange bilder som mulig fra flere vinkler, men legg fra deg kameraet i noen minutter og sett pris på utsikten.

Enkelt å bestille billetter. Kort kø med forhåndskjøpte billetter. Føltes trygt og veldig bekvemt.

Byens beste panorama utsikt og London, By Night, som var vårt alternativ, var fantastisk!