The London Eye

Opplev nye høyder på Europas høyeste pariserhjul, hvor du vil nyte panoramautsikt 135 meter over Themsen.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man komme?

  "Sjekk værmeldingen før du bestiller billetter, for det er best å komme når London er på sitt minst tåkete. Om du ikke er så opptatt av å kunne plukke ut landemerker i London, er det også fantastisk å ta en tur i London Eye om kvelden.
  Hjulet er åpent de fleste dager i årer og billettluken åpner klokken 09.30. Hjulets første rundtur begynner klokken 10.00. Stengetidene varierer etter sesongen, så sjekk det ut på londoneye.com! "

 • Hvor lang tid tar en tur i London Eye?

  En runde tar 30 minutter.

 • Hvordan kommer man seg hit?

  London Eye er bare en kort spasertur unna metrostoppet Embankment, eller metro- og togstasjonene Waterloo og Charing Cross. Du kan også ta buss nummer 77, 211 og 381.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Billettluken åpner vanligvis klokken 09.30, og hjulet starter klokken 10.00. Stengetidene varierer avhengig av sesongen.
 • Pris
  Billetter til London Eye for voksne koster fra 29.95 GBP og oppover, men du får litt rabatt om du bestiller på internett.
 • Behøver jeg en guide?
  En rundtur i London med inkludert besøk til London Eye er en fin måte å se byen på. Sjekk ut våre bestselgende turer.
 • Hvordan komme seg dit?
  London Eye ligger bare en kort spasertur unna flere metrostasjoner og bussruter.
 • Flere tips

  • Det er mulig å kjøpe pakkeløsninger med to turer i London Eye, både en dagstur og kveldstur.

  • Du må gjennom sikkerhetskontroll ved inngangen.

Flere reisetips for The London Eye

Vil du vite mer om aktiviteter i The London Eye? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om The London Eye

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 14 065 vurderinger

Tim var en stor vert for den 3 timers vandreturen. Massevis av fakta og historier som var morsomme og flotte selv for de som har bodd eller jobbet i London i årevis. Så var vi på egen hånd med billetter til taubanen (ikke sikker på hvorfor, men vi hadde bare enkeltbilletter som betydde kø for å kjøpe retur i regnet). Så går turen over kuppelen. Heldigvis hadde det sluttet å regne og utsikten var strålende og godt informert. Matt var fantastisk og opplevelsen er godt planlagt. En herlig dag - takk

Verdt pengene. Jeg nøt virkelig hver del av det, og det føltes som om jeg kjente London umiddelbart etter denne heldagsaktiviteten. Jeg så landemerker som jeg ikke ville ha i tilfelle jeg ikke hadde bestilt aktiviteten. Cruiset var en veldig hyggelig touch til det. Vi gjorde hele bussturen om morgenen. Vi kom på cruiset rundt kl. 13.00 og fortsatte deretter halve turen med buss igjen til kl. 16.00 da vi hadde plass til London Eye.

Godt organisert aktivitet london eye/elvecruise/ open top busstur. Personalet hjelpsomme og vennlige. Elvecruise var fantastisk. Personalet var kunnskapsrike og morsomme. Gjorde turen veldig interessant. Vil anbefale på det sterkeste. Hadde en blanding med billettdatoer og kundeservice ordnet det uten problemer. Vel verdt pengene. Hadde en veldig hyggelig dag. Takk til alle.

Helt genialt, så verdt å investere i pakkeløsningen. alle var så hjelpsomme og snille. Min personlige favoritt var båten, informasjonen var så interessant og skipperen som leverte den var morsom og informativ, men 12-åringen min elsket London Eye. Bare en flott måte å se de ikoniske nettstedene på.

Byens beste panorama utsikt og London, By Night, som var vårt alternativ, var fantastisk!