Legg til datoer

Feuerle-samlingen, Berlin

Feuerle-samlingen, Berlin: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Berlin: Gong Bath Session på The Feuerle Collection

1. Berlin: Gong Bath Session på The Feuerle Collection

Slapp av og lad opp med en tradisjonell gong-badøkt omgitt av vakre kunstverk. Ligg på en yogamatte i sentrum av utstillingsrommet og opplev lydbølger som vil hjelpe deg å nå en tilstand av dyp avslapning. Gong-bad balanserer følelser og biorytmer med en harmoni av avslappende lyder. Etter den 50 minutter lange økten kan du gjerne utforske The Fuerele Collection. Oppdag en rekke moderne kunstverk, Sørøst-asiatisk kunst og keiserlige kinesiske møbler.

Berlin: Feuerle Collection guidet tur med inngangsbillett

2. Berlin: Feuerle Collection guidet tur med inngangsbillett

Besøk Feuerle-samlingen inne i en renovert bunker fra andre verdenskrig, og ta inn en kombinasjon av internasjonale samtidskunstnere med keiserlige kinesiske møbler og gammel sørøstasiatisk kunst. Se hvordan museet oppmuntrer til en samtale mellom ulike perioder og kulturer. Møt først ekspertguiden din og begynn vandringen gjennom samlingene. Beundre khmer-skulpturer av stein, bronse og tre fra 700- til 1200-tallet, keiserlige kinesiske lakk- og steinmøbler. Deretter kan du se og sammenligne komplementære verk av samtidskunstnere, inkludert Nobuyoshi Araki og Adam Fuss. Oppdag hvorfor alle disse stykkene er valgt og samlet Désiré Feuerle, en kjenner av asiatisk kunst som var en pioner i å sette antikviteter sammen med samtidskunst. Til slutt, se den første Silk Room-utstillingen, også tilgjengelig frem til 8. april 2023, i øverste etasje i samlingen. The Silk Room har fokus på et utvalg av nyere verk av den britiske kunstneren og forfatteren Edmund de Waal, sammenstilt med usynlige stykker fra samlingen.

Berlin: The Feuerle Collection Meditation Experience

3. Berlin: The Feuerle Collection Meditation Experience

Dette besøket til The Feuerle Collection er basert på ideen om en stille, mobil-detox-opplevelse gjennom en uventet verden av sammenstillinger. Du passerer gjennom Sound Room og går i Lake Room, og stopper for å meditere blant de vakre kunstverkene. Nyt inngangen til utstillingen av tidlige Khmer-skulpturer (7. - 13. århundre e.Kr.), og keiserlige og lærde kinesiske møbler (2. århundre f.Kr. - 1600-tallet e.Kr.). Beundre moderne verk av Anish Kapoor, Cristina Iglesias, Adam Fuss, Zeng Fanzhi, James Lee Byars og Nobuyoshi Araki. Mekling er ikke obligatorisk. Du kan også velge å gå rolig rundt og bare nyte kunsten.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Feuerle-samlingen, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Feuerle-samlingen, Berlin? Trykk her for full oversikt