Amstel

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amstel

Vil du vite mer om aktiviteter i Amstel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amstel

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 825 vurderinger

Beste vannopplevelse i Amsterdam. Vakker. Rolig. Stille. Beste tid er kl. 18.00 fordi det er lyst når reisen starter, og så når den nesten er ferdig, blir himmelen mørkere, det er helt nydelig. Jeg elsket det, uten tvil. Nydelig personale også, veldig morsomt, de vil forklare alt, gi deg et teppe og til og med servere deg en drink. Sørg for å ta med en varm lue og et skjerf og jakke for den kalde brisen

Reservasjonen gjøres superenkelt via nettet. De sender deg møtepunktet og de perfekte veibeskrivelsene. Gutta var super hyggelige og de forklarte historien til byen. Du kunne få alt du ville av drinker, øl, vin og brus. Turen var veldig fin. Vi var en gruppe på 16 personer og vi var i stand til å bestille uten problemer. I tilfelle det regnet måtte båten dekke seg. Heldigvis hadde vi en strålende dag.

Jeg vil anbefale dette kanalcruise på det sterkeste, det var en veldig hyggelig og avslappet måte å se byen på. Guiden og skipperen var veldig vennlige og hjelpsomme, det samme var de ansatte som møtte deg ved kaien (jeg begynte på turen utenfor Anne Franks hus som gjorde cruiset veldig enkelt å finne). Båten var komfortabel og vi hadde alle god plass til å sitte ned.

Dette var vår favorittbåttur på hele turen. Personalet var vennlig, morsomt og kunnskapsrikt, og vi hadde en flott tid med å utforske kanalene med dem.

Veldig behagelig og avslappet times cruise gjennom byens kanaler.