Ting å gjøre Thailand

Flere reisetips for Thailand

Vil du vite mer om aktiviteter i Thailand? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Thailand

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 34 695 vurderinger

Spennende kveld med veldig velsmakende gatemat (også for folk som ikke liker det så eksotisk!) og en flott tur med tuktuken. Det var snacks ulike steder, vi besøkte blomstermarkedet og i tillegg til severdighetene så vi også Chinatown på slutten. Middagen i restauranten var flott. Tempoet er ganske høyt, men du kan se mye! Bee fortalte oss mye og var veldig omgjengelig! Takk for den flotte opplevelsen.

100 % anbefalt. Hvis du drar til Pukhet er det nesten obligatorisk å ta denne ekskursjonen (jeg anbefaler å bli et par dager i PhiPhi). Det er verdt å ansette fotografen 1500 Baths (ca. €40) veldig profesjonell fotograf, mer hvis du går som et par. Den veldig hyggelige guiden og den raske båten er verdt det. Alt gikk perfekt siden vi hadde fint vær

Fantastisk opplevelse. Min kone og jeg elsket hele turen. Elefantene er så søte og snille. Guiden var veldig hjelpsom. Vi måtte mate dem, etter det skrubbet vi dem med gjørme og i siste del tok vi et bad sammen med elefantene. Også, den turen ga oss lunsj som var veldig velsmakende.

Wow! Hokking fra bambus til banantrær og deretter mate dem til elefantene. Gikk gjennom jungelen med elefantene og vasket dem. Kjærligheten mellom personalet og elefantene skinner igjennom. Super hyggelig personale, vi hadde mye latter! De tar også vakre bilder om dagen!

Det var en flott tur, alt var perfekt rundt omkring. Vi hadde bare en kveld i Bangkok og lette etter en utflukt som ville tillate oss å se så mye som mulig. Jeg tror vi klarte det med denne turen. Denne turen var verdt hver euro.