Legg til datoer

Thailand–Burma-jernbanen

Thailand–Burma-jernbanen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Bangkok: Erawan Park & Kanchanaburi Small-Group Tour

1. Fra Bangkok: Erawan Park & Kanchanaburi Small-Group Tour

Besøk regionen Kanchanaburi i Vest-Thailand og avdekk lokal historie på denne guidede dagsturen. Under denne minneverdige dagsturen fra Bangkok, besøk Death Railway som ble satt på kartet av filmen fra 1957, "Bridge Over the River Kwai." Begynn på et av JEATH-museet, dedikert til de allierte krigsfangene som døde ved å bygge den burmesiske jernbanen. Dette museet er en trist, men viktig påminnelse om Thailands historie. Det antas at over 100 000 liv gikk tapt i løpet av denne perioden. Besøk den historiske broen over elven Kwai for ditt neste stopp. Ha sjansen til å gå over broen, beundre det imponerende landskapet og ta et øyeblikk til å huske fortiden, før du går tilbake til overnattingsstedet/møtestedet ditt om kvelden. Fortsett til en av landets mest elskede nasjonalparker, Erawan nasjonalpark. Kom i kontakt med uberørt natur ved Erawan-fossen som har syv lag, turkise bassenger og et sett med kalksteinsgrotter ved bunnen. Ha sjansen til å beundre det imponerende landskapet og ta et øyeblikk til å huske fortiden, før du går tilbake til overnattingsstedet/møtestedet ditt om kvelden.

Fra Bangkok: Dagstur til elven Kwai med historieomvisning

2. Fra Bangkok: Dagstur til elven Kwai med historieomvisning

Lær om konstruksjonen av Burmajernbanen, også kjent som «Dødens jernbane», på denne 10-timers historieomvisningen til Kanchanaburi, omtrent 130 kilometer vest for Bangkok. Ved ankomst besøker du den velbevarte krigskirkegården, hvor du kan se gravene til anslagsvis 9000 allierte soldater. De døde mens de konstruerte den beryktede «Dødens jernbane», som japanerne håpet ville strekke seg helt til den burmesiske grensen. Avdekk den forferdelige historien til jernbanen ved Thailand-Burma Railway Centre, et interaktivt museum, forsknings- og informasjonssenter dedikert til å vise historien om Thailand-Burma Railway fra 2. verdenskrig. Se fortiden gjenskapt og gjenopplevd, ved hjelp av bilder og gjenstander. Du kjører dessuten med et tog langs den originale Death Railway-toglinjen, med en overdådig lunsj som venter på endestasjonen. Du returnerer til Bangkok sent på ettermiddagen og blir kjørt tilbake til hotellet.

Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

3. Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

Gjør deg klar til å bli hentet veldig tidlig på hotellet ditt i Bangkok, og reis deretter i et privat kjøretøy med klimaanlegg til Kanchanaburi, etablert på slutten av 1700-tallet av kong Rama I som en defensiv utpost mot angrep fra Burma. Besøk det interaktive burmesiske jernbanemuseet, dedikert til å vise historien til Thailand-Burma-jernbanen som ble bygget av Keiserriket Japan i 1943. Se bilder og modeller fra perioden for å få en bedre forståelse av bakgrunnen for det som skjedde under andre verdenskrig. Hedre de rundt 6000 allierte krigsfangene på krigskirkegården, og besøk minnesmerket. Deretter kan du ta en naturskjønn togtur på den beryktede «Dødens jernbane», konstruert av krigsfanger på ordre fra japanerne. Ta en pause for en lokal lunsj på en restaurant, før du reiser tilbake til Bangkok.

Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

4. Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

Forlat den travle byen Bangkok for en dag for å utforske Kanchanaburi, en by full av vakker natur og historiske steder fra perioden under andre verdenskrig. Nyt en privat omvisning med fleksibiliteten til å designe besøket ditt basert på tre reiseplaner. Etter en lang dag med sightseeing, vil du bli transportert tilbake til hotellet ditt i Bangkok på kvelden. Program 1: Leiebil kun til byseverdigheter i Kanchanaburi Med dette programmet kan du besøke Kanchanaburi krigskirkegård, den viktigste krigsfangekirkegården for ofre for japansk fengsel mens de bygget jernbanen mellom Thailand og Burma, og den virkelige broen over elven Kwai. Finn ut mer om den beryktede jernbanen på Death Railway Museum og JEATH War Museum. Program 2: Leiebil til byseverdigheter i Kanchanaburi og Erawan-fossene I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, lar dette programmet deg også utforske Erawan-fossene og bruke litt ledig tid på å bade i dem. Program 3: Leiebil tilbyseverdigheter iKanchanaburi og Hellfire Pass I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, tar dette programmet deg også til Hellfire Pass, en jernbaneskjæring på den tidligere Burma Railway, også ofte kalt Death Railway, i Thailand.

Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

5. Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

Nyt din heldags private tur fra Bangkok til Kanchanaburi med din personlige reiseguide. Start med henting fra hotellet ditt i Bangkok tidlig om morgenen. Besøk toppdestinasjonene i Kanchanaburi med en privat bil med klimaanlegg. Begynn turen med å besøke broen over elven Kwai, den berømte attraksjonen Kanchanaburi som ble gjort berømt av filmen med samme navn. Fortsett til Erawan Waterfall National Park, en av de vakreste fossene i Thailand med en høyde på 500 meter over havet. Gå fra nasjonalparkkontoret til fossen. Slapp av ved fossen eller ta en valgfri tur opp til toppen av fossen på 7. nivå (ca. 1500 meter). Etter fossen kan du nyte en valgfri lunsj på en lokal restaurant. Besøk Krasae Buddha-hulen og gå ombord på toget for å sykle langs den tidligere jernbanen i omtrent 30 minutter. Gå deretter tilbake til hotellet ditt i Bangkok.

Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

6. Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

Begynn eventyret med en henting fra hotellet ditt i Bangkok og ta turen vestover, til Kanchanaburi-provinsen.  Start med et besøk i Thailand – Burma Railway Center, et interaktivt museum, informasjons- og forskningsanlegg dedikert til å presentere historien til Thailands Burma Railway. Deretter besøker du den allierte krigskirkegården som minnes de 6000 allierte krigsfangene, som omkom langs jernbanelinjen og som ble flyttet til dette evige hvilestedet etter krigen. Fortsett til den verdensberømte broen over Kwai-elven, en del av Death Railway, konstruert av allierte krigsfanger. Ta deretter en longtail-båt på Kwai-elven til det flytende hotellet ved River Kwai Jungle Rafts, for å spise lunsj. Etter lunsj reiser du nedover elven til Phu Takian Pier og besøker Hellfire Pass Memorial. Gå tilbake til flåtene for å nyte middagen, etterfulgt av en 45-minutters presentasjon av tradisjonell mon-dans. Begynn den andre dagen med et besøk i en landsby til Mon-stammen, for å lære om lokale tradisjoner og skikker. Gå gjennom jungelen og nyt en lunsj på en lokal restaurant. Ta en tur på et historisk tog på Death Railway, og passer en original viadukt av tre konstruert av allierte krigsfanger. Returner til hotellet ditt i Bangkok om kvelden, for å avslutte 2-dagers turen din.

Kanchanaburi, Kwai og Hellfire-passasjen: Privat tur

7. Kanchanaburi, Kwai og Hellfire-passasjen: Privat tur

Guiden din vil møte deg i lobbyen eller ved inngangen til hotellet ditt i Bangkok kl. 19.00. Start dagen med en privat tur til høydepunktene i Kanchanaburi-provinsen og de viktigste minnesmerkene fra andre verdenskrig. Kjøreturen til Kanchanaburi-provinsen vil ta omtrent 2 timer. Besøk først JEATH krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai. Lær hvordan den beryktede Burma-Siam-jernbanen, bygget av krigsfanger fra Samveldet av nasjoner (Commonwealth of Nations), nederland og USA, var et japansk prosjekt drevet av behovet for bedre kommunikasjon for å støtte den store japanske hæren i Burma. Lær om broens historie ved museet. Etterpå blir det en togtur langs dødens jernbane. Etter lunsj og en annen 45 minutters kjøretur vil du se og lære mer om historien til Hellfire-passasjen og minnesmerket. Avslutt dagen med et besøk til et av de vakreste fossefallene i landet, Saiyoke Noi. Nyt tid til å slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Til slutt, dra tilbake til din overnatting i Bangkok.

Kanchanaburi: Erawan-fossen og tog heldagstur

8. Kanchanaburi: Erawan-fossen og tog heldagstur

Du starter lyst og tidlig og drar til Srinakarin-sjøen, bygget som et resultat av Srinakarin-demningen ved Kwai Yai-elven. Den fredelige innsjøen tilbyr fantastisk utsikt over reservoaret og de omkringliggende fjellene og skogene. Beundre utsikten over innsjøen og få bildene dine før du drar til neste reisemål. Erawan nasjonalpark er oppkalt etter den trehodede hvite elefanten i hinduistisk mytologi. Parken er mest kjent for å huse Erawan-fossen, en kaskade som faller ned i syv nivåer - som sies å ligne guden Erawan. Ta en rask dukkert i de smaragdgrønne bassengene, speid de nærliggende hulene og ta inn i den frodige skogen rundt parken før du graver deg inn til en velsmakende lunsj på en lokal restaurant. Neste er den beryktede Siam-Burma Railway, også kjent som Death Railway. Ta et tog og tøff forbi den fantastiske utsikten over Tham Krasae-broen og elven Kwai. Du vil avslutte dagen med et stopp ved Bridge On The River Kwai, hvor du vil lære om dens kulturelle og historiske betydning mens du beundrer en fantastisk utsikt.

Fra Bangkok: Kanchanaburi med besøk på flytende marked

9. Fra Bangkok: Kanchanaburi med besøk på flytende marked

Start omvisningen din med henting fra hotellet ditt i Bangkok kl. 07:00 og oppdag høydepunktene i Kanchanaburi-provinsen i det vestlige Thailand på bare én dag. Nyt en privat dagstur for å besøke Maeklong jernbanemarked og Damnoen Saduak flytende marked. Reis til Maeklong jernbanemarked hvor du kan se togene passere. Ta en privat båttur gjennom Damnoensaduak flytende marked og se gårdene og de tradisjonelle husene i thailandsk stil langs kanalen. Vandre rundt på det første flytende markedet i Thailand, hvor landsbyboerne selger frukt og andre matprodukter på padlebåtene sine. Etterpå kan du nyte transport til Kanchanaburi-provinsen hvor du vil spise en valgfri thailandsk lunsj på en lokal restaurant. Besøk broen over elven Kwai og lær om historien om andre verdenskrig. Besøk Krasae Cave-broen og gå om bord på toget fra Krasae Cave stasjon til Tha-Kilen stasjon. Avslutt omvisningen med retur til hotellet ditt i Bangkok rundt kl. 19:00.

Fra Bangkok: Erawan Park & elefantmating privat tur

10. Fra Bangkok: Erawan Park & elefantmating privat tur

Tidlig morgen kan du nyte det vakre landskapet på den avslappende kjøreturen ut for å nå Erawan nasjonalpark. Parken består av 7 nivåer med fossefall. Gå til det høyeste nivået, gjennom en jungelsti og oppdag de naturlige fiskespaene, se de naturlig formede skliene og ta en forfriskende svømmetur. Etter en velsmakende lunsj kan du besøke en lokal elefantleir og ha muligheten til å besøke en lokal elefantleir. Samhandle og mate disse majestetiske dyrene, og få minner til å vare livet ut. På vei tilbake til Bangkok kan du ta et kort stopp ved broen over elven Kwai for å strekke på beina og ta noen bilder.

Tilgjengelige aktiviteter

12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Thailand–Burma-jernbanen

Vil du vite mer om aktiviteter i Thailand–Burma-jernbanen? Trykk her for full oversikt