Teide

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Teide

Vil du vite mer om aktiviteter i Teide? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Teide

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 852 vurderinger

En uforglemmelig tur for oss! Vi er glade for at vi klarte oss uten leiebilen og også glade for at vi ikke bare gjorde en halvdagstur. Juan som guiden vår (bla fyr, som han kaller seg) forklarte godt, selv om litt mer informasjon kunne ha kommet på det ene eller andre stoppet. Stopp i restauranten var imidlertid ikke bra. Maten var billig, men ikke bra. Det var ikke noe vegetarisk. Samlet sett gjorde ikke restauranten et velholdt inntrykk. Bedre å ta vare på deg selv. Ellers var turen absolutt å anbefale, selv for erfarne ferierende som allerede har sett lignende landskap.

Utrolig hvordan stjernene ser ut på Teide !! Vi var veldig heldige og det var veldig klart og melkeveien kunne ses perfekt. Guidene var veldig vennlige. Men fremfor alt guiden som oversatte til spansk. Veldig veldig vennlig og imøtekommende, og forklarte sin kunnskap for oss med stor entusiasme. Du kan fortelle at han var lidenskapelig opptatt av emnet.

Alt var flott. Det var en jevn kjøretur opp til taubanen, noe som var flott for barna fordi ingen følte seg syke på veien. Alt vi så på veien ble nøye forklart og det gjorde turen mer interessant. Klatringen ble gjort på en rytme som tillot alle å rike utvalg, så totalt sett en FLOTT opplevelse. Takk skal du ha

Utmerket utflukt, hentet på hotellet i tide. Turen opp og ned var jevn og behagelig. Vi nøt den avslappede atmosfæren med guiden vår. Hun var utmerket, veldig vennlig og hjalp 4-åringen min med å nå toppen.

Turen var ekstremt godt organisert og den svært kunnskapsrike og vennlige reiselederen gjorde dette til en uforglemmelig opplevelse. Sterkt anbefalt!