Legg til datoer

Teatro di San Carlo

Teatro di San Carlo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Napoli: 24-timers hopp-på hopp-av-bussbillett

1. Napoli: 24-timers hopp-på hopp-av-bussbillett

Utforsk pizzaens fødested med en 24-timers billett som er gyldig på 2 ruter, med hopp på hopp av-sightseeingbusser med panoramautsikt. Oppdag de uforglemmelige severdighetene og smakene av den napolitanske kulturen i ditt eget tempo. Denne billetten gir deg frihet til å utforske en av verdens eldste byer i ditt eget tempo, med busser som kjører hvert 45-90 minutt. Du kan til og med nyte utsikten til Vesuv fra byens vannkant. Hopp på hopp av-bussen er også ideell for shoppingekspedisjoner og for å utforske de mange gode restaurantene som Napoli har å by på. Bruk 24-timers billetten til å utforske følgende attraksjoner: Linje A: Stopp 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stopp 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Stopp 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Stopp 4 - Museo Archeologivo Nazionale - Galleria Principe Di Napoli Stopp 5 - Chiesa di Santa Maria della Sanita Stopp 6 - Museo e Bosco Di Capodimonte, Osservatorio Astronomico Stopp 7 - Santa Maria Incoronata Stopp 8 - Teatro Bellini - Mura Greche Stopp 9 - Museo Arte Contemporanea Donna Regina Stopp 10 - Castel Capuano- Porta Capuana Stopp 11 - Piazza Bovio/Universita Linje B: Stopp 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stopp 2 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Stopp 3 - Palazzi Storici Stopp 4 - Mergellina - Piazza del Leone Stopp 5 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Stopp 6 - Discesa Marechiaro Stopp 7 - Parco Vigiliano Stopp 8 - Veduta Panoramica Stopp 9 - Viale Dohm Stopp 10 - Piazza Vittoria Stopp 11 - Castel dell'Ovo - Borgo Marinan Stopp 12 - Stazione Marittima (cruisehavnen) og Le Isole Del Golfo

Napoli: Bymonumenter guidet vandretur

2. Napoli: Bymonumenter guidet vandretur

Se de viktigste høydepunktene og fantastiske skjulte perlene i byen Napoli på en guidet spasertur. Spaser gjennom Piazza del Plebiscito, beundre det kongelige palasset og utforsk det livlige nabolaget Quartieri Spagnoli. Møt i nærheten av den nyklassisistiske Piazza del Plebiscito. Spaser gjennom dette livlige torget som fungerer som et møtepunkt for lokalbefolkningen. Beundre utsiden av Basilica Reale Pontificia San Francesco da Paola, det fantastiske kongelige palasset i Napoli og fasaden til San Carlo operahus. Når du utforsker byen til fots og tar mange bilder, vil din lokale guide dele lokale historier og historien bak disse ikoniske napolitanske monumentene. Beundre Castel Maschio Angioino (Castel Nuovo) og dens imponerende triumfbue. Gå gjennom shoppinggalleriet Umberto I med sine ikoniske kupler og de glasshvelvede arkadene. Spaser gjennom de trange og travle gatene i Quartieri Spagnoli-området. Ta inn synet og lyden av stiene mens du får en følelse av det lokale livet. Oppdag ulike eksempler på gatekunst, inkludert de til den legendariske argentinske fotballspilleren Diego Maradona, som fortsatt tilbes av lokalbefolkningen. Deretter går du til Toledo Street, en av hovedgatene i sentrum. Se Bank of Napoli, og den berømte Toledo Metro Art Station, hvor turen din slutter.

Napoli: Diego Maradona guidet byvandring

3. Napoli: Diego Maradona guidet byvandring

Utforsk det napolitanske folkets dype kjærlighet til Diego Maradona på en guidet spasertur. Føl den pågående beundring for "kongen av Napoli" på hvert hjørne og gate i byen med hjelp av din ekspertguide. Begynn turen fra Piazza Plebiscito, fortsett deretter gjennom Galleri Umberto I for å nå de berømte spanske kvarterene. Se hvordan hele byen vitner om arven etter «Pibe de Oro» («Gullgutten») som brakte gleden over det første mesterskapstrofeet til byen. Besøk et utendørs gatekunstmuseum dedikert til Maradona, samt to andre må-se-destinasjoner for fans av Napolis nummer 10: Vico Lungo Gelso og Piazza Maradona inn via Emanuele De Deo. Her kan du beundre de mest kjente veggmaleriene dedikert til denne enstemmige helten i byen. Beundre en keramikkmosaikk donert av to italiensk-franske kunstnere og en sjablong laget av den argentinske gatekunstneren San Spiga, laget for å feire 30-årsjubileet til Napolis første mesterskap. Ved siden av denne kan du se en annen sjablong i full lengde som viser Maradona-dribling. Fortsett turen via Emanuele de Deo (Piazzetta Diego Armando Maradona) for å beundre det berømte veggmaleriet som har blitt et pilegrimsmål for tilhengere og fans av Maradona og Napoli . Turen avsluttes her.

Gåtur i Royal Naples

4. Gåtur i Royal Naples

En tur du ikke bør gå glipp av for de som ønsker å beundre den edle og elegante fortiden til Bourbon Napoli. Utgangspunktet vårt vil være Piazza Municipio, hvor vi vil beundre Berninis Neptunfontene og Castel Nuovo, kjent som Maschio Angioino. Vi vil deretter besøke byens mest representative Belle Epoque-steder: Umberto Gallery og Gambrinus kafé. Vi går forbi det eldste operahuset i verden som fortsatt er aktivt i dag, San Carlo Theatre, og det storslåtte kongelige palasset på Piazza Plebiscito hvor vi skal snakke om hovedkongene i Napoli som styrte byen frem til 1861. Vi skal spasere langs den sentrale Via Toledo, rett ved siden av de spanske kvartalene, før du avslutter turen ved starten av strandpromenaden i Napoli, ikke langt fra det første slottet i Napoli, Castel dell'Ovo! En ekte tur full av skjønnhet.

Napoli: Omvisning til fots

5. Napoli: Omvisning til fots

Nyt en spennende og informativ 2,5-timers omvisning til fots i den bemerkelsesverdige byen Napoli, og oppdag hvorfor den regnes som en av de vakreste og mest livlige byene ved Middelhavet.Se det aller beste av denne gamle og mystiske byen med en ekspertguide som forklarer dens skjulte perler, legender og actionfylte historie. Gå forbi det kongelige palasset i Napoli, der de store Bourbon-kongene en gang holdt til, og utforsk det spektakulære Real Teatro di San Carlo, Napolis vakre operahus. Fortsett til San Francesco di Paola, en vakker kirke som ligger ved Piazza del Plebiscito, Napolis hovedtorg. Spaser så gjennom det vakre Galleria Umberto I, et offentlig kjøpesenter rett overfor operahuset San Carlo, det eldste operahuset i Italia. Du vil også se Santa Chiara og Jesu kirke.  Besøk noen av Napolis eldgamle slott, bygget for tusenvis av år siden, og spaser gjennom byens viktigste historiske sentrum til den berømte gaten Spacca Napoli, området der Napoli ble grunnlagt, for å besøke noen av de viktigste kirkene i byen.

Fra Roma: Heldagstur til Napoli og Amalfikysten

6. Fra Roma: Heldagstur til Napoli og Amalfikysten

Denne turen begynner med henting på hotellet ditt i Roma. En lokal og kunnskapsrik guide til Napoli vil vise deg alle severdighetene og viktige og magiske steder å besøke. Dine første stopp tar deg med på en spasertur til Castel Nuovo, også kjent som Maschio Angioino, Bourbon King's Square og Piazza del Plebiscito. Her kan du nyte utsikten over Napoli og Vesuv. Når du passerer gjennom det kongelige palasset i Napoli, fortsetter du turen til det imponerende Galleria Umberto og Teatro di San Carlo. Stopp ved den berømte Gambrinus-kaféen for en forfriskning. Senere kan du spasere langs Via Toledo og besøke det interessante spanske kvarteret. Neste stopp er ved Piazza del Gesù, hvor du kan se kirken Gesù Nuovo og dens futuristiske fasade. Her finner du inngangen til gamlebyen og Spaccanapoli, gaten som deler Napoli. Fortsett til San Gregorio Armeno med sin magiske julestemning, hvor du kan besøke de mange håndverksbutikkene som produserer en blanding av kristne og moderne fødselsfigurer. På denne turen vil du også besøke Piazza Bellini, nå et populært møtested for lokalbefolkningen og hjem til mange interessante kafeer, og passere gjennom den gamle byporten Port'Alba for å nå Piazza Dante. Du vil også besøke det berømte Sansevero-kapellet eller museet i Castel Nuovo. På dette tidspunktet i turen vil ekspertguiden din gjerne anbefale et fint sted å spise lunsj og lade opp. Etter å ha gått gjennom Napoli, blir du kjørt til Amalfikysten. Spaser gjennom de typiske sjarmerende gatene og beundre den flotte utsikten. Hotell slipper av på slutten av denne turen.

Napoli: Heldagsbytur med Pompeii og Sorrento

7. Napoli: Heldagsbytur med Pompeii og Sorrento

Bli hentet fra overnattingsstedet, cruiseterminalen eller Napoli sentralstasjon om morgenen og begynn turen. Start med 2 timers sightseeing i en minibuss med en liten gruppetur ledet av en profesjonell guide. Ta ditt første stopp ved katedralen for å besøke Royal Chapel of the Treasure of St. Januarius og Santa Restituta. Kjør til Rådhusplassen og se det nye slottet, bygget av den franske familien Anjou. Fortsett til Posillipo-området og stopp ved Saint Antonio's Church, hvor du kan se den beste utsikten over byen og bukten. Gå tilbake til sentrum og Piazza del Plebiscito. Se forsiden av det kongelige palasset, den vakre kirken St. Francesco di Paola i nyklassisistisk stil, Umberto I-galleriet og San Carlo-teateret. Deretter kjører du til Pompeii hvor guiden din vil vise de mest fascinerende stedene som The Forum, Thermal Baths, Vettis hus og "Lupanare", brent av vulkansk aske og lapilli under utbruddet i 79 e.Kr. Etter besøket tar du et kort stopp for lunsj og drar mot Sorrentos kyst. Underveis kan du beundre middelalderslottet som navnet til den berømte byen Castellammare di Stabia kommer fra, de små og fortryllende strendene Vico Equense og Seiano, og typiske middelhavsgrøntområder som sitron- og appelsintrær. Stopp ved panoramautsikten i Meta di Sorrento for å se opp til det fantastiske synet av bukten med utsikt over havet. Stopp i Sorrento for et kort besøk til byen i omtrent 1 time. Guiden din vil vise deg de mest kjente stedene som går gjennom de fortryllende trange gatene fulle av butikker og små verksteder. Fortsett til et av de mest naturskjønne stedene i Sorrento: Villa Comunale, hvor du kan beundre utsikten over bukten og se så langt som til Punta Campanella og Capri Island. Retur til Napoli rundt 17:15.

Napoli: Halvdags bysightseeing gruppetur

8. Napoli: Halvdags bysightseeing gruppetur

Se høydepunktene i Napoli med denne praktiske gruppeturen gjennom det historiske sentrum. Reis til det arkeologiske museet, Capodimonte-museet, det offentlige torget ved Piazza Plebiscito, Teatro san Carlo operahus, og få panoramautsikt over Napoli og Vesuv fra Posillipo-høyden. Bli hentet fra hotellet ditt i Napoli. Len deg tilbake og slapp av mens du blir ført til det historiske sentrum som står på UNESCOs verdensarvliste. Se det arkeologiske museet, Capodimonte-museet, Piazza Plebiscito og Teatro san Carlo i dette området. Lytt mens sjåføren gir kontekst for det du ser. Fortsett til toppen av Posillipo-bakken for å se panoramautsikt over byen med Vesuv i bakgrunnen. Ta deg tid til å ta noen bilder av utsikten.

2-timers guidet Napoli-vandring

9. 2-timers guidet Napoli-vandring

Nyt en spennende og informativ 2-timers spasertur i den bemerkelsesverdige byen Napoli og oppdag hvorfor den regnes som et av de vakreste stedene i Middelhavet. Se det aller beste av denne gamle og mystiske byen med en offisiell reiseleder som vil forklare dens skjulte perler, legender og actionfylte historie. Besøk katedralen i San Gennaro, gå forbi det kongelige palasset i Napoli, der de store Bourbon-kongene en gang holdt til, det spektakulære operahuset Real Teatro di San Carlo. Fortsett til San Francesco di Paola, en vakker kirke som ligger ved Piazza del Plebiscito, Napolis hovedtorg, og spaser gjennom det vakre Galleri of Umberto I, et offentlig shoppinggalleri rett overfor operahuset San Carlo. Besøk noen av Napolis eldgamle slott, bygget for tusenvis av år siden, og spaser gjennom byens viktigste historiske sentrum til den berømte Spacca Napoli-gaten, området der Napoli ble grunnlagt, for å besøke noen av de viktigste kirkene i byen.

Napoli: Byens høydepunkter Selvguidet lydvandring

10. Napoli: Byens høydepunkter Selvguidet lydvandring

"Du ser Napoli," sa den tyske poeten Wolfgang Goethe, "da dør du." Men dette skal ikke høres illevarslende ut. Goethe parafraserte et lokalt ordtak som antyder at du kan lære alt du trenger for å leve godt ved å besøke denne mest italienske byen, med sine stolte tradisjoner, deilig mat og skjønnhet ved havet under Vesuvs tidløse vakt. Og hva med historien? Det har vært mye av det her, fra antikkens Hellas, antikkens Roma og Byzantium til gotere, saracenske pirater, angeviner, aragonere, bourboner og napoleonske generaler. Jeg har brukt tid på å studere disse episodene for podcasten min, A History of Italy, og jeg vil guide deg gjennom dem i dag, mens vi går. Turen starter på et av Italias største torg nær det imponerende Castel Nuovo. Derfra tar vi oss gjennom teaterdistriktet og den største handlegaten hvor du kan smake på noen napolitanske delikatesser. Det tar oss til den store Piazza del Plebiscito hvor du finner det imponerende kongelige palasset i Napoli og Napoli-katedralen. Vi avslutter turen med en spasertur langs kysten, hvor det er utsikt over byen som strekker seg ut mot Vesuv. Turen ender ved det gamle og merkelig navngitte "eggeslottet", Castel dell'Ovo. Bli med meg på denne vandringen til noen av de viktigste historiske landemerkene i gamle Napoli. Underveis vil du oppdage hvorfor "That's Amore" når du forelsker deg i byen som så mange andre har gjort før deg.

Tilgjengelige aktiviteter

11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Teatro di San Carlo

Vil du vite mer om aktiviteter i Teatro di San Carlo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Teatro di San Carlo

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 1 068 vurderinger

Vel anvendte penger, virkelig godt!!! Vi kjøpte onlinebilletter som er gyldige i 24 timer, slik at vi kan gjøre både del A i byens historiske sentrum, og del B som inkluderer Mergellina og Posillipo. Vel om bord leveres øretelefoner som du kan lytte til historien til ruten som vises under reisen. Besøket varer omtrent en og en halv time som det historiske sentrum og litt lenger det til Mergellina og Posillipo. Flott opplevelse, barna mine likte det så godt.

Billetten varer 24 timer fra stempling Turer er 2 1 av sentrum 2 av kysten veldig hyggelig Veldig interessant med full forklaring på hva du ser Du kan også bruke den hippe popbussen som transportmiddel for å besøke hovedattraksjonene via " hopp av og på" gå av "Det er en app der du kan se plasseringen av bussen i sanntid