Våre mest anbefalte ting å gjøre i Tarrafal

Fra Praia: Santiago Island Tour, Workshop og Tarrafal Beach

1. Fra Praia: Santiago Island Tour, Workshop og Tarrafal Beach

Bli hentet på hotellet ditt i Praia, og dra deretter mot det indre av øya. Ta ditt første stopp ved fru Luisas hus. Der kan du prøve cuscuz (en tradisjonell kake laget av maismel) og fidjós (stekt banan), den typiske frokosten for familier fra Kapp Verde. Etter frokost fortsetter du til byen Assomada. Besøk det berømte markedet, og beundre de livlige fargene til de lokale fruktene og grønnsakene. Gå videre til Serra Malagueta naturpark og beundre den utrolige utsikten fra 1000 meter (3280 fot) over havet. Oppdag deretter Santiagos vakreste strand ved Tarrafal, kjent for sin hvite sand og krystallklare vann. Ta en pause til lunsj (for egen regning), og returner deretter langs østkysten av øya. Besøk Rabelados religiøse samfunn, det eneste samfunnet som fortsatt bor i stråtak og bevarer de eldste skikkene og troene på Kapp Verde. Turen avsluttes med avlevering på hotellet ditt i Praia.

Fra Praia: Santiago Dagstur - Oppdag øya på 1 dag

2. Fra Praia: Santiago Dagstur - Oppdag øya på 1 dag

Stopp 1 - Assomada Ved siden av et utsiktspunkt med en fantastisk panaroma over den nest største byen på øya, kan du fortsatt på lørdag og onsdag også besøke grønnsaksmarkedet som er en stor turistattraksjon. Stopp 2 - Naturparken Serra Malagueta Her vil du se noen varianter av fauna og flora på øya på et platå som ligger 800 m høyde med den beste utsikten over øya. Stopp 3 - Tarrafal I Tarrafal vil du nyte en ledig tid til å spise lunsj eller slappe av på strandbaren eller bare gå på stranden. Obs: lunsj er ikke inkludert, men vi kan hjelpe deg med å organisere noe. Stopp 4 - Østkysten Langs østkysten av øya finner du noen små fiskerlandsbyer ved siden av det enorme Atlanterhavet, og du vil passere den største bananplantasjen og kokospalmene på øya på vei tilbake til praiaen.

Fra Praia: Høydepunkter på øya Santiago

3. Fra Praia: Høydepunkter på øya Santiago

Nyt fordelene ved å bli hentet fra havnen i Praia. Finn sjåføren din enkelt, da de vil holde et skilt med navnet ditt på. Len deg tilbake og slapp av i en komfortabel og romslig varebil. Velg mellom en privat eller en gruppetur. Ta inn fjellandskapet og stopp for bilder i de sjarmerende landsbyene São Domingos, São Laurenço dos Órgãos og Assomada. Ta bilder av frodige bølgende landskap i Serra Malagueta naturpark. Beundre utsikten over øya fra 1000 meter over havet før du ankommer Tarrafal-stranden. Svøm i det krystallklare vannet og len deg tilbake på sandstranden som er omgitt av åser og palmer. Har muligheten til å kjøpe en lokal lunsj. Gå nedover en kystvei på østsiden av øya og stopp ved den største kokosnøttplantasjen i landet hvor du kan kjøpe ferskt kokosnøttvann. Gå tilbake til havnen i Praia på slutten av turen.

Santiago Island: Vandringstur til Serra Malagueta og Tarrafal-stranden

4. Santiago Island: Vandringstur til Serra Malagueta og Tarrafal-stranden

Bli hentet på overnattingsstedet ditt og begi deg ut på en naturskjønn kjøretur gjennom de majestetiske fjellene, på vei mot den berømte Serra Malagueta naturpark, hvor ditt spennende tureventyr venter. Når du starter turen gjennom fruktbare områder i en høyde av 850 meter over havet, vil du bli ledsaget av en ekspertguide som vil lede deg gjennom det frodige landskapet i parken, som spenner over imponerende 774 hektar. Hold øynene åpne for det utrolige mangfoldet av flora og fauna som finnes her, inkludert mer enn 124 plantearter og 19 fuglearter. Guiden din vil dele fascinerende innsikt om det lokale økosystemet, og fremheve de unike artene som bare finnes i dette beskyttede området. Ta en pause for en herlig piknik midt i de fantastiske naturomgivelsene. Mens du nyter måltidet ditt, vil din kunnskapsrike guide også dele informasjon om de bærekraftige initiativene som har blitt implementert for å sikre bevaring av dette dyrebare økosystemet i generasjoner fremover. Etter en givende fottur tar du deg tilbake til utgangspunktet og går deretter til den pittoreske Tarrafal-stranden, den vakreste stranden på Santiago-øya. Her kan du slappe av og slappe av på kysten, eller ta en forfriskende svømmetur i det krystallklare vannet. Til slutt, med kjære minner fra en dag fylt med eventyr, naturlig skjønnhet og innsikt i bærekraftig praksis, blir du komfortabelt kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt i Praia.

4 timers guidet bytur Praia & Cidade Velha

5. 4 timers guidet bytur Praia & Cidade Velha

Utforsk gatene i Kapp Verdes hovedstad og kjenn historien bak den vakre arkitekturen og kjenn dens fargerike markeder og hovedhøydepunktene i Kapp Verdes hovedstad. Etter å ha besøkt Praia vil du kjøre 15 km til den første byen bygget av europeere i tropene sør for Sahara Her vil du besøke de viktigste religiøse og politiske monumentene i den første byen bygget av europeere i tropene sør for Sahara.

Fra Praia: Cidade Velha, Tarrafal og East Side Island Tour

6. Fra Praia: Cidade Velha, Tarrafal og East Side Island Tour

Legg ut på en herlig reise med en henting fra overnattingsstedet ditt, og ta deg bort til den fengslende Cidade Velha, et UNESCOs verdensarvsted. Fordyp deg i den rike historien under en guidet vandretur, utforsk den ikoniske São Filipe-festningen, det tidligere slavemarkedet og den sjarmerende banangaten med sine sjarmerende stråtakhus. Deretter kan du dra inn i hjertet av øya for å lære det lokale kjøkkenet med en imøtekommende familie, hvor du tilbereder den appetittvekkende Cape Verdean Couscous, en tradisjonell kake laget av maismel. Etter workshopen kan du reise gjennom de pittoreske fjellene, og ta fotostopp ved landsbyene Picos, Assomada og Serra Malagueta naturpark. La deg blende av en utrolig utsikt fra 1000 meter (3280 fot) over havet før du ankommer Santiagos vakreste strand, Tarrafal-stranden. Her kan du svømme og slappe av ved kysten omgitt av åser og palmer. Stopp for en deilig lunsj og kjør deretter langs den vakre østkystveien og, hvis tilgjengelig, for egen regning, forfrisk deg med ferskt kokosnøttvann på den største plantasjen i landet. Turen avsluttes med avreise ved overnattingsstedet ditt.

Santiago Island: Privat flyplasstransport til/fra Tarrafal

7. Santiago Island: Privat flyplasstransport til/fra Tarrafal

Nyt en avslappende og komfortabel privat transport mellom Praia flyplass (RAI) og overnattingsstedet ditt i Tarrafal. Velg privat enveistransport til flyplassen eller tur/retur. Nå reisemålet ditt trygt i tide mens du kjører under tilsyn av en ekspertsjåfør. Sjåføren din vil spore flyet ditt, så ikke bekymre deg i tilfelle flyforsinkelser. For avgangsoverføringer, bli hentet direkte fra overnattingsstedet ditt for å rekke returflyet ditt. Kom med god tid til å gå ombord på flyet ditt. La sjåføren din navigere deg jevnt gjennom trafikken. Nyt en problemfri tur uten å bekymre deg for hotelltransport eller drosjer.

Oppdag øya med en privat drosjesjåfør

8. Oppdag øya med en privat drosjesjåfør

Jeg henter deg i resepsjonen på overnattingsstedet ditt eller ved hovedutgangsporten til havnen hvis du er på et cruiseskip og starter reisen med å krysse hovedgatene i hovedstaden Praia med bil. Etter at vi drar til det indre av øya til Assomada, som er den nest største byen på øya, her vil vi være det viktigste grønnsaksmarkedet. Etterpå drar vi til nasjonalparken Serra Malagueta for å nyte en av de beste panoramautsiktene fra toppen. Etterpå kjører vi til Tarrafal, her har du fri til lunsj eller til å besøke hovedstranden her. På ettermiddagen tar vi vår kystvei tilbake til Praia med fantastiske små fiskerlandsbyer hele veien.

Overføringer Flyplass - Hotell - Flyplass

9. Overføringer Flyplass - Hotell - Flyplass

Spar tid på å vente på taxikøen på flyplassen og nyt en veldig hyggelig assistanse direkte ved ankomst til flyplassen, jeg vil vente på deg ved første linje av utgangsporten på flyplassen med en plate med navnet ditt skrevet på , vil jeg hjelpe deg med all bagasjen din og deretter guide deg trygt til reisemålet ditt. Det spiller ingen rolle når, vi er alltid klare til å hente deg i henhold til flyplanen din. Bestill transport nå, og vi har nå et møte på flyplassen.

Fra Tarrafal: Fottur naturparken Serra malagueta

10. Fra Tarrafal: Fottur naturparken Serra malagueta

Du vil møte guiden din foran hovedkirken i Tarrafala til planlagt tid, og sammen tar dere offentlig transport mot Serra Malagueta naturpark, denne reisen med bil kan ta omtrent en halv time. Når du ankommer parken vil du utforske de vakreste landskapene og fjellene på denne øya. Denne stien er ca. 4 km avstand nedoverbakke med panoramautsikt over dalen og fjerne landsbyer nedover, målet ditt er landsbyen Principal hvor en stor vanndemning ligger. Etter turen tar du en annen offentlig transport og går tilbake til Tarrafal.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Tarrafal

Alle aktiviteter

28 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Tarrafal

Utforsk alle

Flere reisetips for Tarrafal

Vil du vite mer om aktiviteter i Tarrafal? Trykk her for full oversikt