Våre mest anbefalte ting å gjøre i Taormina

Taormina: Båttur med aperitiff på Isola Bella

1. Taormina: Båttur med aperitiff på Isola Bella

Båtutflukt til Taormina ombord på en typisk siciliansk båt guidet av ekspertskippere. Vi tar deg med på en båttur til Taormina for å besøke en av de vakreste buktene på hele Sicilia som vil få deg til å bli forelsket. Båtutflukter i Taormina inkluderer Taorminas blå grotte og alle buktene i havreservatet. Vi vil seile langs hele Giardini Naxos-bukten for å prøve å møte delfinene som alltid har befolket denne havstrekningen. Du kan beundre Taormina-kysten fra Naxos-bukten og deretter av gårde mot tuppen av Capo Taormina, for å ta turen til Mazzaró-bukten inne i den beskyttede marineparken. Under denne reisen vil vi stoppe i sirenene. Du kommer inn i den blå grotten i Taormina med hele båten, kjent for havbunnen opplyst av solstrålene som klarer å trenge gjennom rom i den neddykkede steinen, og gir et intenst fluorescerende blått bakteppe. For å runde av båtturen vår i Taormina, stopper vi ved den vakre øya. Berømt steinete holme nær kysten med et stykke strand preget av unik utsikt i verden. Her kan du dykke og forfriske deg i dette krystallklare vannet blant havbunner fulle av lokale farger og koraller. Denne fantastiske båtturen i Taormina vil bli innrammet av en aperitiff og beriket med typisk lokal frukt og drikke. Målet vårt vil være å fange tiden tilbrakt i disse himmelske stedene i minnene dine.

Sicilia Catania flyplass: Busstransport til og fra Taormina

2. Sicilia Catania flyplass: Busstransport til og fra Taormina

Nyt våre komfortable busser mellom Catania Fontanarossa lufthavn og Taormina sentrum. Kjør i en regelmessig vedlikeholdt buss med klimaanlegg. Unngå bryet med å navigere i det offentlige transportsystemet før eller etter en lang reise, slapp i stedet av og nyt utsikten over Italia fra ditt komfortable sete. Gå ombord på en moderne buss for å legge igjen bekymringene dine, og ankomme i tide til bestemmelsesstedet på flyplassen eller i byen. Nyt komfort om bord med kjølende ventilasjon og tilgjengelig område for rullestoler. Dessuten er kjæledyr tillatt så lenge de er i bokser eller bur av passende størrelse og som ikke plager andre passasjerer. Blinde og døve kan reise med førerhundene sine.

Fra Taormina: Sunset Coastline Båttur og delfinsafari

3. Fra Taormina: Sunset Coastline Båttur og delfinsafari

Ta denne 2-timers båtturen for å utforske Taorminas kystlinje. Turen vil gå fra Giardini Naxos-havnen og vil gi deg muligheten til å utforske den vakre kysten mellom Giardini Naxos og Taormina. I løpet av turen vil du også besøke noen spektakulære grotter: Grotta del Giorno, Grotta delle Sirene, Grotta Azzurra og Grotta del Corallo. Med denne turen vil du beundre noen vakre steder, som Cape Schisò, Cape Taormina, Scoglio della croce, Scoglio dei fichi d'india, Isola bella, Mazzaro-bukten, San Nicola-bukten og Scoglio dello "Ziu Innaru". Seil på leting etter en belg med ville nesedelfiner i deres naturlige habitat hvor sannsynligheten for observasjon er omtrent 80 prosent. Turen inkluderer et stopp for en dukkert eller snorkling i det krystallklare vannet i Taormina-bukten, etterfulgt av en forfriskning av frukt, snacks og drinker.

Giardini Naxos: Semi-ubåttur til Isola Bella

4. Giardini Naxos: Semi-ubåttur til Isola Bella

Oppdag den rike undervannsverdenen til Giardini Naxos, Taormina og Isola Bella på denne guidede turen ombord på en luftkondisjonert ubåt. Få sjansen til å se sjødyr som delfiner, barracudaer, blekkspruter, store havabbor og rokker. Hopp ombord på en komfortabel, knallrød ubåt i Giardini Naxos og stup ned på havbunnen. Har muligheten til å gå under eller gå opp til dekksområdet over. Se etter murener og stimer av unge barracudaer mens du cruiser gjennom den enorme engen av oseanisk posidonia-gress i Isola Bella. Føl romantikken når du passerer Cave of Lovers og opplev den blå grotten nedenfra. Ta en titt under bølgene ved Sirensbukten og begi deg ut i det beskyttede vannet i et naturreservat. Når du kommer tilbake til møtestedet ditt, hvis været og havforholdene tillater det, er det mulighet for å se lekne delfiner som befolket denne havstrekningen på det østlige Sicilia.

Fra Palermo: Heldagsekskursjon til Etna og Taormina

5. Fra Palermo: Heldagsekskursjon til Etna og Taormina

Europas høyeste aktive vulkan er studert omfattende av forskere og er også populær blant turgåere og naturelskere. Besøk Etna og klippelandsbyen Taormina på denne 11-timers ekskursjonen fra Palermo. Fra Crateri Silvestri tar du taubanen (billett ikke inkludert) med en lokal fjellguide helt opp til 2500 meter over havet. Fra dette punktet vil du oppleve uforglemmelig panoramautsikt. Rett sør for Taormina ligger naturreservatet Isola Bella, og lenger sør vil du se den populære badebyen Giardini Naxos. Besøk landsbyen Taormina, en 45-minutters kjøretur fra Etna. Landsbyen ligger på en klippe med utsikt over Det joniske hav, og har et gammelt gresk teater, mange gamle kirker, antikvitetsbutikker, livlige barer og fine restauranter.

Etna natur og smaker: 6-timers tur fra Taormina

6. Etna natur og smaker: 6-timers tur fra Taormina

Besøk den høyeste vulkanen i Europa og utforsk Etna-parken på en 6-timers tur fra Taormina. Knyttnevestopp for å besøke en av områdets beste økologiske gårder for å smake på produkter som honning, olivenolje og vin. Senere kan du ta på deg hjelm og hodelykt og gå inn i en lavahule for å lære hvordan lavastrømmer dannes. På Rifugio Sapienza kan du se både de nyeste utbruddene fra vulkanen og de gamle Silvestri-kratrene fra utbruddet i 1892. Trekk langs en natursti og nyt den fantastiske utsikten, før du kjører tilbake til Taormina.

Fra Taormina: Etna solnedgangstur

7. Fra Taormina: Etna solnedgangstur

Gå på en guidet tur fra Taormina til toppen av Etna på denne dagsturen. Se en lavagrotte, gå langs fjellstier, nyt lokale råvarer og beundre den fantastiske solnedgangen fra fjelltoppen. Dra nytte av henting på overnattingsstedet ditt i Taormina. Smak på lokale råvarer på en økologisk gård og nyt smakene av den lokale honningen og vinen. Fortsett til en lavahule som ble opprettet under vulkanutbruddet i 1792. Gå inn på det fantastiske stedet for å lære om lavastrømmen og kreftene som skapte dem. Deretter kan du spasere langs fjellstiene for å komme til Sapienza Refuge på skråningene til Etna. Gå rundt de forskjellige lavastrømmene skapt av de siste utbruddene og se de gamle Silvestri-kratrene fra utbruddene i 1892. Se solnedgangen fra toppen av fjellet før du returnerer til hotellet etter mørkets frembrudd.

Taormina: Halvdags pizzalagingskurs

8. Taormina: Halvdags pizzalagingskurs

Oppdag hemmeligheten bak å lage en autentisk italiensk pizza på et halvdags pizzalagingskurs i Taormina. Klassen holdes i en pizzeria i den vakre feriebyen, og ledes av en profesjonell pizzamaker, som vil demonstrere hvordan man tilbereder og baker en perfekt pizza. Lær det grunnleggende om tilberedning av pizza, følg de enkle rådene og teknikkene som er demonstrert av guiden din. Nyt en praktisk opplevelse mens du oppdager hvordan du lager perfekt pizzadeig, får tips om hva som er med i en god pizzasaus, og hører hvordan du kan ha det gøy med pizzapålegg. Lær viktigheten av et godt hvetemel rik på gluten, vann og fersk gjær, oppdag hvordan du kan strekke deigen din, og hvordan du forvandler den til noe alle vil ha lyst til å spise. Deretter kan du nyte pizzaene dine for et komplett måltid som også inkluderer blandet bruschetta, gratis mineralvann og brus, og litt lokal vin. Før du drar, vil kokken din gi deg et pizzasertifikat for å bekrefte at du nå er en kvalifisert pizzakokk.

Giardini Naxos: Båttur Isola Bella med snorkling

9. Giardini Naxos: Båttur Isola Bella med snorkling

Forlater havnen i Giardini Naxos, naviger langs Naxosbukten, Capo Taormina og Faraglioni. Det vil være mulig å beundre den naturskjønne kysten av Giardini Naxos, Taormina og Castelmola og vulkanen Etna som danner bakteppet for denne fantastiske naturalistiske settingen. Etter omtrent 30 minutters navigering, ankomst til Marine Reserve of Isola Bella og stopp i omtrent en time, med mulighet for guidet snorkling, soling på solariet og nyt brus og snacks. Reiseruten kan variere i henhold til de marine værforholdene og skipperens beslutninger.

Taormina: Godfather v/s Mafia Tour med lunsj

10. Taormina: Godfather v/s Mafia Tour med lunsj

Sammenlign handlingen til Gudfaren-sagaen med historien til den virkelige sicilianske mafiaen under denne dagsturen med guide fra Taormina til landsbyene Savoca og Forza D'Agro. Reis komfortabelt i en minivan med henting og avlevering på hotellet ditt. Nyt en autentisk siciliansk lunsj med et glass vin. Begynn omvisningen med en kjøretur til Savoca og ta en omvisning til fots gjennom gamlebyen. Besøk steder der Gudfaren-filmen ble spilt inn. Se Bar Vitelli der Michael Corleone møtte faren til sin fremtidige kone Apollonia, og St. Lucy's Church, der de ble gift. Lær om historien til den sicilianske mafiaen og hvordan den spredte seg over hele Italia. Hør om Mafia-klan-krigene for kontroll over territorium. Gå deretter til ditt andre stopp, Forza D'Agro, en annen liten landsby hvor filmen ble spilt inn. Etter en spasertur kan du stoppe for lunsj på en sjarmerende restaurant. Nyt en tallerken med fersk pasta med siciliansk vin fra Etna-regionen på en terrasse med utsikt over den sicilianske kysten.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Taormina
Denne byen har noe for enhver smak, fra gamle skatter til siciliansk kultur og en aktiv vulkan.

Alle aktiviteter

155 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Taormina

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Taormina

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Taormina?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Taormina?

De beste dagsturene og utfluktene fra Taormina er:

Etna

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Taormina?

Flere reisetips for Taormina

Vil du vite mer om aktiviteter i Taormina? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Taormina

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 4 261 vurderinger

denne private turen med guiden Marco var over alle forventning. vi ble hentet på hotellet til avtalt tid. vi fikk deilig frukt fra hagen hans og vann. Han fortalte om områdene vi kjørte gjennom og hvordan de ble styrt av mafiaen. vi fikk også noen funfackts om filmene på veien. vinsmaking og mat var nesten de beste. den søte mannen som eide restauranten gjorde alt for at vi skulle ha det fint. god mat og en utsikt lite kan slå, gjorde det perfekt. vi fikk sett flere steder der de har spilt inn filmen og ble vist noen klipp fra filmen. det var kjempe gøy å se klippene mens vi sto på stedet der de er spilt inn. vi lærte mye ekstra om filmene, så nydelige steder og hadde en fantastisk dag. anbefaler Marco som guide. Han legger det lille ekstra i det

Hvis du elsker god vin og god mat, så fortsett og bestill denne turen. Det er en fantastisk dagstur du vil nyte godt av. Vi lærte om den lokale Etna-vinen, litt historie om vingården vi besøkte pluss vinene de produserer. Vi smakte fem viner sammen med deilige sicilianske herligheter, og dro deretter til en restaurant på den andre siden av Etna for mer fantastisk vin og mat.

Guiden fortalte mye interessant om Sicilia og viner og var veldig hyggelig og morsom og visste mye. Transporten var hyggelig. Vingården hadde en interessant guide og vinene og antipasto var utmerket. Lunsjen var også god og det var hyggelig å sitte og prate med en hyggelig gjeng. Stemningen på hele turen var god og etterlot et godt minne. Jeg anbefaler.

Etna Tour var bare flott totalt sett. Toni var en flott guide som alltid var vennlig og kompetent. Han hadde et godt svar på alle spørsmål om Sicilia og Etna! Både 2 timers grottetur og lunsj og avslutning ved Alcantara Gorge var en vakker opplevelse fra start til slutt. Fem stjerner er mer enn fortjent her. Takk til Tony!

Lettsmaking av lokale retter med noen glass vin. Guiden var hyggelig og fortalte mye om historien og andre ting knyttet til Sicilia. Du bør imidlertid ikke forvente en rik middag eller et utvalg av vin. Prisen på €75 per person er ganske dyrt. Fortsatt en hyggelig opplevelse og jeg anbefaler det.