Legg til datoer

Ting å gjøre Taormina

Denne byen har noe for enhver smak, fra gamle skatter til siciliansk kultur og en aktiv vulkan.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Eventyr
  • Verksteder og kurs
  • Andre opplevelser
  • Flerdagsturer
  • Skytteltransport
  • Vannaktiviteter
93 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Ofte stilte spørsmål om Taormina

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Taormina?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Taormina er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Taormina?

De beste dagsturene og utfluktene fra Taormina er:

Etna

Flere reisetips for Taormina

Vil du vite mer om aktiviteter i Taormina? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Taormina

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 4 222 vurderinger

denne private turen med guiden Marco var over alle forventning. vi ble hentet på hotellet til avtalt tid. vi fikk deilig frukt fra hagen hans og vann. Han fortalte om områdene vi kjørte gjennom og hvordan de ble styrt av mafiaen. vi fikk også noen funfackts om filmene på veien. vinsmaking og mat var nesten de beste. den søte mannen som eide restauranten gjorde alt for at vi skulle ha det fint. god mat og en utsikt lite kan slå, gjorde det perfekt. vi fikk sett flere steder der de har spilt inn filmen og ble vist noen klipp fra filmen. det var kjempe gøy å se klippene mens vi sto på stedet der de er spilt inn. vi lærte mye ekstra om filmene, så nydelige steder og hadde en fantastisk dag. anbefaler Marco som guide. Han legger det lille ekstra i det

Hvis du elsker god vin og god mat, så fortsett og bestill denne turen. Det er en fantastisk dagstur du vil nyte godt av. Vi lærte om den lokale Etna-vinen, litt historie om vingården vi besøkte pluss vinene de produserer. Vi smakte fem viner sammen med deilige sicilianske herligheter, og dro deretter til en restaurant på den andre siden av Etna for mer fantastisk vin og mat.

Guiden fortalte mye interessant om Sicilia og viner og var veldig hyggelig og morsom og visste mye. Transporten var hyggelig. Vingården hadde en interessant guide og vinene og antipasto var utmerket. Lunsjen var også god og det var hyggelig å sitte og prate med en hyggelig gjeng. Stemningen på hele turen var god og etterlot et godt minne. Jeg anbefaler.

Etna Tour var bare flott totalt sett. Toni var en flott guide som alltid var vennlig og kompetent. Han hadde et godt svar på alle spørsmål om Sicilia og Etna! Både 2 timers grottetur og lunsj og avslutning ved Alcantara Gorge var en vakker opplevelse fra start til slutt. Fem stjerner er mer enn fortjent her. Takk til Tony!

Vi hadde en fantastisk dag! Hentes fra leiligheten vår og med en liten gruppe til en vingård for en vinsmaking med snacks som passer. Underveis ble det delt informasjon om druesortene av guiden. Etter vinsmakingen dro vi til en lokal restaurant hvor vi fikk små snacks og enda mer vin.