Legg til datoer
Ting å gjøre

Taormina

Denne byen har noe for enhver smak, fra gamle skatter til siciliansk kultur og en aktiv vulkan.

Ofte stilte spørsmål om Taormina

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Taormina?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Taormina er:

Flere reisetips for Taormina

Vil du vite mer om aktiviteter i Taormina? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Taormina

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 093 vurderinger

denne private turen med guiden Marco var over alle forventning. vi ble hentet på hotellet til avtalt tid. vi fikk deilig frukt fra hagen hans og vann. Han fortalte om områdene vi kjørte gjennom og hvordan de ble styrt av mafiaen. vi fikk også noen funfackts om filmene på veien. vinsmaking og mat var nesten de beste. den søte mannen som eide restauranten gjorde alt for at vi skulle ha det fint. god mat og en utsikt lite kan slå, gjorde det perfekt. vi fikk sett flere steder der de har spilt inn filmen og ble vist noen klipp fra filmen. det var kjempe gøy å se klippene mens vi sto på stedet der de er spilt inn. vi lærte mye ekstra om filmene, så nydelige steder og hadde en fantastisk dag. anbefaler Marco som guide. Han legger det lille ekstra i det

Hvis du elsker god vin og god mat, så fortsett og bestill denne turen. Det er en fantastisk dagstur du vil nyte godt av. Vi lærte om den lokale Etna-vinen, litt historie om vingården vi besøkte pluss vinene de produserer. Vi smakte fem viner sammen med deilige sicilianske herligheter, og dro deretter til en restaurant på den andre siden av Etna for mer fantastisk vin og mat.

Dag full av følelser Spaser i den første landsbyen for å oppdage veldig vakre smug, svøm for de modigste fordi du må gå eller ta en taxi. I stromboli bading 10 minutter fra landingsplassen, veldig pen strand og klart vann til tross for den svarte steinen! Vi var så heldige å se en lavaprojeksjon! Retur rundt 23:30, men det er virkelig verdt turen!

Vi startet veldig tidlig på morgenen, men å våkne var helt verdig. Båtturen var veldig fin og vi hadde litt tid til å besøke lipari- og vulkanøyene. Det eneste jeg kan si er at prisene på båten for å kjøpe en kaffe eller en matbit var latterlige, så vi kunne spise hva som helst til vi kom til den første øya. Annet enn det er turen verdt pengene!

Etna Tour var bare flott totalt sett. Toni var en flott guide som alltid var vennlig og kompetent. Han hadde et godt svar på alle spørsmål om Sicilia og Etna! Både 2 timers grottetur og lunsj og avslutning ved Alcantara Gorge var en vakker opplevelse fra start til slutt. Fem stjerner er mer enn fortjent her. Takk til Tony!