Legg til datoer

Ting å gjøre i
Tanger

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Tanger

Tarifa: Dagsutflukt til Tanger med ferge, lunsj og reiseleder

1. Tarifa: Dagsutflukt til Tanger med ferge, lunsj og reiseleder

Oppdag de mest symbolske stedene i Tanger på denne originale utflukten fra Tarifa. Slapp av med overføringer og lunsj inkludert i dagsturen. Start med hurtigferge fra Tarifa og bli kjent med Tanger ledsaget av en FRS-assistent og en marokkansk guide. Oppdag den moderne siden av Tanger og dykk deretter ned i den mest historiske delen av byen. Se kasbahen, medinaen og souken. . Gå gjennom Mendoubia-hagen, og stopp ved den romerske nekropolis. Nyt litt ledig tid til shopping og vandre rundt i gatene i Zoco og medinaen. . Nyt lunsj på en typisk marokkansk restaurant akkompagnert av levende musikk. Prøv harira-suppe, biffkebab, Marokkos berømte couscous og te med maurisk bakverk. Til slutt drar du tilbake til havnen i Tanger Ville for å gå ombord på fergen tilbake til Tarifa. .

Fra Tarifa: Viktige dagsturer til Tanger med fergebilletter

2. Fra Tarifa: Viktige dagsturer til Tanger med fergebilletter

Opplev høydepunktene i nordafrikanske Tanger på en dagstur fra Tarifa. Nyt en panoramatur etterfulgt av fritid på Place des Cannons Square, der du kan handle lokale varer og matvarer. Etter fergeturen fra Tarifa får du en panoramatur med en lokal guide fra havnen, via Mohamed V Avenue og Boulevard Pasteur til du kommer til Place des Cannons, hvor du har litt fritid. Fra dette torget kan du raskt spasere til souk og medina (den ikke-europeiske gamle bydelen) hvis du vil shoppe og spise lunsj. Til slutt kjører vi deg til havnen i Tanger for å gå om bord på fergen tilbake til Tarifa.

Fra Tanger: Dagstur til Chefchaouen

3. Fra Tanger: Dagstur til Chefchaouen

Bli med oss på en dagstur fra Tanger til Chefchaouen med henting og levering på hotellet inkludert. Utforsk historien til Chefchaouen, hovedtorget, de bittesmå blå gatene og mer ... . Fra Tanger klokka 9:00 reiser du høyt opp i Rif-fjellene for å oppdage Chefchaouen, den vakre blå døren og den hvite vegger Medina, som opprinnelig var en berberpost. Ved ankomst får du en guidet omvisning i byen. Besøk hovedtorget, hjertet av Chefchaouen, med kasbahen fra 1700-tallet, den sentrale moskeen og kafeer med autentiske marokkanske menyer. På markedet finner du en blanding av tradisjonelle marokkanske suvenirer og turistsuvenirer. Besøk det jødiske kvarteret bak smykkesouken og opplev en unik del av byen. Kjør tilbake til Tanger for å få med deg solnedgangen med panoramautsikt, etterfulgt av hjemkomst rundt kl. 19.00.

Fra Malaga: Dagstur til Tanger med basarshopping og lunsj

4. Fra Malaga: Dagstur til Tanger med basarshopping og lunsj

Oppdag marokkansk kultur og smaker på en dagstur fra Málaga til Tanger. Ta en kort fergetur over Gibraltarstredet, og nyt en buss- og spasertur i gamlebyen, kasbahen og medinaen. Prat om et kupp på en typisk marokkansk basar og nyt lunsj på en lokal restaurant, Avreise fra Málaga til havnen i Tarifa for å legge ut på en 45-minutters fergeoverfart av Gibraltarstredet. Når du ankommer Tanger, slutter en lokal guide seg til gruppen for å lede an på dagsturen din. Begynn en panoramabusstur, forlater havnen og kryss den moderne byen, og passerer palasset til kongen av Marokko for å nå et av de beste utsiktspunktene over Gibraltarstredet. Herfra kan du se den spanske kysten og møtepunktet for Atlanterhavet og Middelhavet. Når du ankommer den gamle byen, går du av bussen for å besøke kasbahen, medinaen, soukene og en typisk marokkansk basar, hvor det tilbys et stort utvalg av marokkansk håndverk. Prøv deg på byttehandel med lokalbefolkningen og hent en suvenir for å huske din marokkanske opplevelse. Etter å ha besøkt den gamle byen på en spasertur gjennom de trange gatene og torgene, kan du nyte en typisk marokkansk lunsj og musikk på en lokal restaurant. Etter lunsj går du tilbake til havnen for å gå om bord på fergen tilbake til Spania, hvor en buss venter på deg som tar deg tilbake til Malaga.

Fra Tanger: Spesielle dagsturer til Chefchaouen og Tetouan

5. Fra Tanger: Spesielle dagsturer til Chefchaouen og Tetouan

Utforsk de mindre byene i Nord-Marokko på en dagstur fra Tanger. Besøk Chefchaouen og ta en rundtur i de berømte, fargerike gatene. Stopp deretter i Tetouan og lær om byens andalusiske røtter. Beundre utsikten over Rif-fjellene på reisen. . Start med henting fra hotellet ditt i Tanger. På kjøreturen til Chefchaouen, som varer omtrent to timer, vil det være tid til å stoppe for en kort pause og beundre utsikten over Rif-fjellkjeden. . Ankom Chefchaouen og begynn å utforske den såkalte Blue Pearl of Morocco. Ta en omvisning i den ikoniske medinaen, med tradisjonell arkitektur og livlige blå fasader. Lær om byens historie når du besøker andre steder, inkludert den jødiske kirkegården. . Før du returnerer til Tanger, har du tid til et stopp i Tetouan for å utforske den gamle byen. Besøk medinaen, et UNESCOs verdensarvliste, og lær om byens rike historie og kulturelle betydning med guiden din. Turen avsluttes med retur til hotellet ditt i Tanger.

Tanger: Hopp på hopp av-sightseeingbuss

6. Tanger: Hopp på hopp av-sightseeingbuss

De to rutene som tilbys på hopp-på-hopp-av-sightseeingturen lar deg bli kjent med den tusen år gamle byen Tanger og dens omgivelser. Nyt strandpromenaden, kasbahen og de små gatene i medinaen. Gå gjennom den moderne delen av byen, så vel som de berømte grottene Hercules og Cape Espartel, et møtepunkt mellom Middelhavet og Atlanterhavet. Med en billett gyldig i 48 timer, ta deg tid til å oppdage alle underverkene Tanger har å tilby, både i byen og rundt den. • Tanger Ville Route (ca. 1 time): kjør gjennom det historiske sentrum av byen, og stopper ved alle Tangers viktigste landemerker, fra medinaen til den moderne delen og den internasjonale byen. Totalt gjøres det 12 stopp, som starter og slutter ved havnen i Tanger. Stopp: Havn, Place 9 Avril, Palais Moulay Hafid (1), Nécropoles Punicoromaines, Palais Moulay Hafid (2), Mosquée Mohammed V, Place Faro, Sahet El Oumame, Tanger sentrum, Villa Harris, Monopolio, Marina • Grottes d'Hercule-ruten (ca. 2 timer): rute gjennom utkanten av byen, med avgang fra havnen i Tanger. Oppdag de omkringliggende skogsområdene, Hercules-hulene og den berømte Cape Espartel, hvor Atlanterhavet og Middelhavet møtes. Stopp: Port, Socco Alto (1), Parc Perdicaris (1), Jardins Donabo (1), Cap Spartel (1), Grottes d´Hercule, Cap Spartel (2), Jardins Donabo (2), Parc Perdicaris (2) , Golf, Socco Alto (2)

Fra Tanger: Dagstur til Chefchaouen og Akchour-fossene

7. Fra Tanger: Dagstur til Chefchaouen og Akchour-fossene

Besøk Chefchaouen, en vakker blå dør og medina med hvite vegger som opprinnelig var en berberpost. Hovedtorget er hjertet av Chefchaouen, med kasbahen fra 1700-tallet, en sentral moske og kafeer med autentiske menyer i marokkansk stil. Markedet er en blanding av tradisjonelle marokkanske suvenirer og turistsuvenirer – det er ofte veldig travelt, men verdt et besøk for gode kjøp. På fotturen din med guiden din kan du utforske kasbahen som ble bygget av Moulay Ismail og nå praktisk talt er en ruin ved siden av den store moskeen. Besøk det sjarmerende hovedtorget og soukene som selger en rekke varer. Hvis du drar til det jødiske kvarteret bak smykkesouken, vil du føle forskjellen mellom det og den viktigste arabiske følelsen i byen. Etterpå en liten fottur for å oppdage de små fossefallene i Akchour, en naturlig skjønnhet. En lokal reiseleder er tilgjengelig på Akchour.

Fra Sevilla: Dagstur til Tanger med guide og måltid

8. Fra Sevilla: Dagstur til Tanger med guide og måltid

Bli med på en dagstur fra Sevilla til Tanger i Marokko. Du får transport til fergen i et kjøretøy med klimaanlegg. Ekspressfergen fra den sjarmerende småbyen Tarifa og over til Tanger i Marokko gjør at du får mer tid til sightseeing. Kryss Gibraltarstredet, ta en sightseeingtur og kos deg med en lokal lunsj.  Du reiser fra Sevilla til den vakre småbyen Tarifa, hvor du går om bord på hurtigfergen over til Tanger. Ved ankomst kan du oppleve den kosmopoliske byen som kombinerer kulturer fra Afrika og Europa. Det blir en signtseeingtur med buss for panoramautsikt til byen og du besøker Cap Spartel-odden ved Gibraltarstredet. Her besøker du Herkuleshulen, der gammel gresk og senere romersk mytologi sier at halvguden sov før hans 11. jobb.  Deretter drar du tilbake til sentrum for å spise lunsj på en tradisjonell restaurant. I Tanger blir det tid til å uforske de trange gatene i medinaen og oppdage de mest pittoreske stedene. Etterpå returnerer du til havnen for å reise tilbake til Sevilla sent på kvelden.

Fra Tarifa: Tanger Heldagstur med lunsj

9. Fra Tarifa: Tanger Heldagstur med lunsj

Kryss Gibraltarstredet med ferge for å tilbringe dagen i den livlige byen Tanger og få en følelse av livet i Marokko. Ved ankomst til Afrika, møt en lokal guide og ta en minibusstur gjennom byen og fortsett å se landlige severdigheter som Hercules-hulene og den fantastiske Cape Spartel-odden. Gå tilbake til det pulserende sentrum for å utforske de travle smugene i medinaen og oppdage de viktigste hjørnene av det historiske sentrum. Nyt lunsj og ta en kameltur hvis du ønsker å oppleve byen fra et annet perspektiv. Gå tilbake til Spania på fergen og kom tilbake i tide til middag.

Fra Tanger: Heldagsutflukt til Tanger, Asilah og Kapp Spartel

10. Fra Tanger: Heldagsutflukt til Tanger, Asilah og Kapp Spartel

Denne turen er en kombinasjon av sightseeing og kultur. Besøk både Cape Spartel og Hercules Caves, også kamelturen for å ta panoramautsikt over byen, og ta turen opp til den hvite juvelen i nord. Oppdag Medinaen, Kasbah og Marokkos vakre strender. Etter en henting fra flyplassen, havnen eller hotellet ditt i Tanger, start turen rundt 09:00. Dagen vil bli viet til å oppdage vakre Tangier og Asilah. Ved ankomst til Asilah, ta en spasertur for å oppdage den gamle medinaen, middelaldervollene og verkstedene til håndverkere. Opplev livet til lokalbefolkningen og begynn å forstå historien, kulturen og livsstilen i området. Hent innsikt i løpet av dagen fra din engelsk-, spansk-, fransk- og arabisktalende sjåfør. Gå tilbake til Tangier og nyt 2 timers fritid i den gamle medinaen i Tangier med mulighet for å se det jødiske kvarteret og synagogen, den amerikanske legasjonen og den jødiske gravplassen, for å se Grand Socco, Mendoubia-parken og markedet.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Tanger

Alle aktiviteter

173 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Tanger

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Tanger?

De beste dagsturene og utfluktene fra Tanger er:

Chefchaouen

Flere reisetips for Tanger

Vil du vite mer om aktiviteter i Tanger? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tanger

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 1 363 vurderinger

Flott opplevelse, Rachid utstråler mye glede og prøver alltid å sikre at alle har det bra og at ingen går seg vill. Besøkene til severdighetene er svært stramt tidsbestemt, men dette er vanligvis tilfellet med guidede turer. Mye tid går tapt med fergeoverfarten inkludert grensekontroll, men det er likevel verdt å ta med seg inntrykkene. Selgerne på basaren er utrolig pushy og vi var veldig heldige som hadde en lokal guide ved vår side. Bare møtepunktet i Tarifa gikk ugunstig. Det var ingen guide fra Naturanda på stedet. Ingen kunne hjelpe oss med informasjonen. Vi fikk informasjon om at vi ikke var registrert. Angivelig kom guiden med en gruppe fra Sevilla og var ikke punktlig. En annen umerket ansatt hjalp oss. Tips: merk ansatte bedre slik at de kan identifiseres tydelig. Ellers gikk alt på skinner.

Selve turen var bra. Guidene og transport og henting var bra og rett i tide. Vi fikk mye informasjon og guidene påpekte mye fra både treneren og under vandreturen. Lunsjen var velsmakende. Vår eneste klage er at det var rushet, mye gåing og trapper, og fergeoverfarten var forferdelig med de lange lange køene for passkontroll og alle som jockeyet etter en posisjon for å prøve å gå av fergen når den la til kai, og spurte til treneren . En veldig lang dag som vi forventet, og vi er glade for at vi dro og i det minste opplevde litt av Tanger, men kan ikke anbefale det på det sterkeste, men ikke fordi guidene ikke var flinke eller kunnskapsrike. Hvis du kan takle den gale krangelen med hundrevis av mennesker som prøver å presse seg gjennom én dør og gå av fergen, for all del!

Ikke få panikk hvis du er den eneste som venter på holdeplassen din. Det er flere stopp før du kommer på veien. Turen er over to timer. Jean Pierre var vår guide. Veldig fin, men litt skjør. Du må stå i kø for å vise passet flere ganger. Fergeturen var fin. Ali, vår andre guide var hyggelig. Kameltur sugd .... du er på den i kanskje 15 sekunder og du må betale. Markedet var kult å se... mange mennesker prøver å selge deg ting uten stopp. Maten var god, men forhastet. Du tilbringer mesteparten av dagen på en buss (buss) eller på fergen eller utholdenhet i kø. Men det var en fin opplevelse å gjøre. En og gjort for oss!

Der Tag war sehr schön und wir haben viel in Tanger gesehen und viel über die Stadt erfahren. Der Treffpunkt war leider nicht klar und sollte besser mitgeteilt werden. Mehrere Teilnehmer standen ausserhalb des Hafens und haben auf einen Guide gewartet, der allerdings im Hafengelände beim Ticketing gewartet hat.

Det var en flott tur. Jeg vil anbefale å sende informasjon til oss på forhånd om detaljer eller ha en type brosjyre som forklarer hvordan dagen blir. Guiden var vanskelig å forstå og det var litt kaotisk til tider. Men det var en stor tur totalt sett.