Legg til datoer

Ting å gjøre i
Tamraght

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Tamraght

Agadir eller Taghazout: Paradise Valley med lunsj og transport

1. Agadir eller Taghazout: Paradise Valley med lunsj og transport

Oppdag Paradisdalens naturlige bassenger på en tur fra Agadir eller Taghazout med transport tur-retur og lokal guide. Besøk honningveien i Immouzar, svøm i naturlige bassenger og opplev skjønnheten i Atlasfjellene. Oppgrader opplevelsen til å inkludere lunsj og fotografering på sanddynene. Begynn dagen med å bli hentet på hotellet i Agadir og dra til Paradise Valley, en oase med friske, naturlige bassenger omgitt av palmer og fantastiske fjell. På veien gjennom landskapet kan du nyte små bekker, fjellkløfter og badeopplevelser i pittoreske landsbyer. Etter en kort fottur kan du ta en forfriskende dukkert i de naturlige bassengene, eller du kan prøve deg på klippedykking. Etter svømmeturen kan du slappe av og bli kjørt tilbake til hotellet. Morgenavgang: Sjåføren henter deg på hotellet ditt i Agadir kl. 08.35, Taghazout kl. 09.10 eller Tamraght kl. 09.00. Ettermiddagsavgang: Sjåføren henter deg på hotellet ditt i Agadir kl. 14.05, Taghazout kl. 14.40 eller Tamraght kl. 14.20. Hvis du ikke har en adresse eller et hotell, tar teamet vårt kontakt med deg via What's App eller en telefon.

Agadir: Guidet tur til Paradisdalen med berberfrokost

2. Agadir: Guidet tur til Paradisdalen med berberfrokost

Unngå byens kjas og mas og begi deg ut på en guidet tur til Paradise Valley i Atlasfjellene. Nyt utsikten over skyggefulle kløfter, botaniske hager og skjulte bassenger mens du oppdager den landlige siden av Marokko, og nyt en tradisjonell berberfrokost underveis. Begynn turen med en praktisk henting fra hotellet ditt i Agadir. Reis i komforten til et luftkondisjonert kjøretøy mens du tar deg til Atlasfjellene og Paradise Valley. Stopp underveis for å besøke et berbersk kvinnekooperativ og lære om skjønnhetsproduktene og arganoljen som produseres her. Fortsett deretter reisen for å nå Paradise Valley og begynne din guidede fottur. Vandre langs smale stier og beundre det store antallet palmer mens du tar deg mot Tamraght-elven. Tilbring litt tid her, nyt solen eller ta en svømmetur i et av de naturlige bassengene. Avslutt turen med en komfortabel transport tilbake til overnattingsstedet ditt i Agadir.

Agadir Paradise Valley - guidet tur med lunsj

3. Agadir Paradise Valley - guidet tur med lunsj

Opplev de naturlige underverkene i oasen i Paradise Valley på en guidet tur fra Agadir. Gå gjennom mandel- og palmetrær og beundre det klare vannet i wadiene på vei til berberlandsbyen Imouzzer. Nyt valgfrie aktiviteter som en buggy-safari, firehjuling og kameltur. Etter hotellhenting, kryss åssidene med argantrær. Se når landskapet endres til en dal med palmer. Nyt den vidstrakte utsikten, se små berberlandsbyer og beundre en botanisk hage. Nyt frokost (hvis alternativet er valgt) før du fortsetter turen. Kom til en fredelig turkis elv som renner gjennom hjertet av en steinete canyon. Hopp inn for en svømmetur og observer uberørt natur. Sett pris på alt rundt deg, fra fuglene til vinden som blåser gjennom grenene på mandeltrærne. Etter svømming, besøk berberlandsbyen Imouzzer før du returnerer til overnattingsstedet ditt i Agadir.

Agadir: Guidet fjelltur i Paradisdalen med frokost

4. Agadir: Guidet fjelltur i Paradisdalen med frokost

Utforsk de naturlige underverkene i agadir Paradise Valley i agadir Marokko. Den fantastiske opplevelsen starter ved Atlasfjellene. Oppdag landsbyen immouzer og stopp for å svømme i naturlige bassenger. Berik turen med alternativer, inkludert lunsj, en kameltur og en firhjulingstur. Etter henting går du mot landsbyen Immouzer og paradisdalen, et eviggrønt område med stadig rennende vann. Se de bittesmå bekkene, fjellkløftene og de rennende fossene i de pittoreske landsbyene. Etter å ha ankommet paradisdalen kan du gå på fottur i 15 minutter før du slår deg ned for en vakker stund ved de naturlige bassengene, perfekt for svømming og avslapning.

Fra Agadir/Taghazout: Saharas sanddyner med transfer

5. Fra Agadir/Taghazout: Saharas sanddyner med transfer

En av de beste attraksjonene i Agadir Marokko er dens autentiske ørkensanddyner. Gjennom denne halvdagsturen vil du oppleve disse spennende sanddynene, som garantert vil være en attraksjon du aldri vil angre på å oppleve. Ditt halvdagseventyr til Sahara-ørkenens sanddyner i Agadir vil begynne med bare en times kjøretur nord for Agadir langs Atlanterhavet. Mens du kjører (sjåføren din er selv din guide) langs kysten, vil du passere mange landsbyer underveis, inkludert surferlandsbyene Taghazout og Tamraght, og bananlandsbyen Tamri. Senere på turen vil du leve en autentisk romantisk solnedgang med ørkendyner. Du vil oppleve unike sanddyner, der de store sanddynene møter Atlanterhavet. Ved avslutningen av turen kommer du tilbake til hotellet ditt etter solnedgang om kvelden.

Fra Agadir eller Taghazout: Dune Buggy-tur

6. Fra Agadir eller Taghazout: Dune Buggy-tur

Start dagen med hotellhentingen, etterfulgt av en kjøretur sør for Agadir til Berber-landsbyen Takkat, hvor du vil møte guiden din. Etter en introduksjon til vei- og terrengkjøringsteknikker for buggy, en briefing og en praktisk rådsøkt, vil du hoppe på buggyen og begynne å kjøre. Du vil passere gjennom berberlandsbyene Benguemoud og Errouaiss, gjennom jordbruksland, samt gjennom argan- og fikenskoger. Du kan til og med møte nomadiske gjetere. Deretter vever du deg gjennom sanddyner og drar til den vakre sandstranden arganskogen. På returturen, ta en liten pause for å hvile og strekk bena før du fullfører buggyturen, hvor du kan nyte den friske naturlige luften. Når du har ladet opp batteriene, fortsett til Takkat for å møte sjåføren din, som tar deg tilbake til hotellet ditt i Agadir.

Agadir/Taghazout/Tamraght: Essaouira guidet dagstur

7. Agadir/Taghazout/Tamraght: Essaouira guidet dagstur

Utforsk kystbyen Essaouira, besøk den fargerike havnen og den dekorative medinaen, se geiter som klatrer opp i argantrær, og rusle langs sandstranden og steinbassengene på en naturskjønn dagstur. Bli hentet fra hotellet ditt i Agadir lyst og tidlig. Begynn turen langs den pittoreske kystruten R207. Ta en stopp for å se argantrærne der små geiter klatrer opp de nederste grenene og spiser. Spot noen ganger over 20 geiter som sitter oppe i ett tre. Ta noen bilder av dette fascinerende synet. Ankom havnen hvor du vil se den store vidden av Nord-Atlanterhavet. Gå inn i den pulserende gamlebyen (medina), et fantastisk verdensarvsted. Se de majestetiske, gamle messingkanonene langs veggene og vollene for å beskytte strandpromenaden mot eldgamle invasjoner. Stopp ved et kvinnekooperativ hvor arganolje produseres. Lær hvordan olje utvinnes fra kjernene til argantrær. Se hvordan det brukes i matlaging som tilbehør til marokkansk brød og i skjønnhetsprodukter for hud og hår. Til slutt kan du nyte den spektakulære solnedgangen når du kommer tilbake til Agadir.

Agadir: Sandoarding med profesjonell guide

8. Agadir: Sandoarding med profesjonell guide

Nyt en halv dag sandboarding i det lille Sahara, nord i Agadir, på dette fantastiske uoppdagede lille Sahara. (1 times kjøretur fra Agadir). Denne beliggenheten gjør små Sahara-turer mulig fra Agadir, hvis du ikke vil kjøre flere timer Etter en vakker tur langs kysten av Atlanterhavet, passerer vi flere landsbyer som Tamri, bananplantasjer og surfesteder og kommer til sanddynene. Vi surfer på sanddynene, ser over det ville havet og lærer å surfe på sand! Vi sørger for å planlegge besøket vårt under solnedganger for den mest fascinerende utsikten, farger og en magisk opplevelse!

Agadir/Taghazout: Sandboarding i ørkenen for små grupper

9. Agadir/Taghazout: Sandboarding i ørkenen for små grupper

I denne aktiviteten, som vil være i kontrast mellom det vestlige høye atlaset og Atlanterhavskysten, noe som betyr at det er vakker panoramautsikt i forskjellige retninger, vil vi krysse mange landsbyer (Aourir, tamraght, taghazout, aghroud ...) Vi kjører til toppen av Tabouga-fjellet, vi stopper for å ta bilder, så kjører vi til sanddynene nær stranden, gjør sandboarding og klatrer opp sandstigen for å legge stranden bak oss. Denne turen ligger bare 40 km fra Agadir, og du får muligheten til å se de vakre sanddynene, en uforglemmelig opplevelse. Utforsk de enorme hektarene med ørken nærmest Agadir. Vi tar deg med ut i ørkenen og starter med en Dune Bashing-økt på vakre sanddyner. Etter denne opplevelsen i ørkenen har du mulighet til å stå på ski på sanddynene med sandbrett. Sandski er en underholdende og uvanlig sport for fartselskere.

Agadir Marokko - fottur i Paradisdalen med frokost

10. Agadir Marokko - fottur i Paradisdalen med frokost

Oppdag de naturlige underverkene i Paradise Valley-oasen på denne turen fra Agadir Marokko. Nyt en frokost i en botanisk hage før du drar til paradisdalen. Kryss mandeltrær, palmer og beundre det klare vannet i wadiene på vei til berberlandsbyen Imouzzer. Bli hentet fra hotellet om morgenen når lyset fortsatt er mykt og fuktig. Kryss åssider oversådd med argon og se landskapet forvandles til en frodig dal med palmer. Fordyp deg i denne praktfulle oasen og beundre de små berberlandsbyene som klamrer seg til de hvite og rosa klippene. Beundre den rolige turkise elven som renner gjennom hjertet av en steinete canyon og dykk ned i det klare vannet for en svømmetur. Ta deg tid til å stoppe opp og observere uberørt natur og sett pris på alt rundt deg, fra fuglene til vinden som blåser gjennom grenene på mandeltrærne. Pust inn den friske luften og nyt måten lyset spiller over vannet og canyonen. Bli med i berberlandsbyen Imouzzer før du returnerer til overnattingsstedet ditt i Agadir.

Alle aktiviteter

109 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Tamraght

Flere reisetips for Tamraght

Vil du vite mer om aktiviteter i Tamraght? Trykk her for full oversikt