Legg til datoer

Ting å gjøre i
Taghazout

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Taghazout

Agadir eller Taghazout: Paradisdalen Atlasfjellet og lunsj

1. Agadir eller Taghazout: Paradisdalen Atlasfjellet og lunsj

Oppdag Paradise Valleys naturlige bassenger på en tur fra Agadir eller taghazout med rundturstransport og en lokal guide. Besøk Honey Road of Immouzar, svøm i naturlige bassenger og opplev skjønnheten til Atlasfjellene. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere lunsj og bilder tatt på sanddynene. Start dagen med en hotellhenting i Agadir og dra til Paradise Valley, en oase med friske naturlige bassenger omgitt av palmer og fantastiske fjell. Når du tar deg gjennom landskapet, kan du nyte naturen fylt med bittesmå bekker, fjellkløfter og badeopplevelser i pittoreske landsbyer. Etter en kort fottur kan du nyte en forfriskende svømmetur i de naturlige bassengene, eller bli eventyrlysten og prøve klippedykking. Etter svømmeturen kan du slappe av med transport tilbake til hotellet.

Fra Agadir eller Taghazout: Utflukt til sanddynene med ATV og firhjuling

2. Fra Agadir eller Taghazout: Utflukt til sanddynene med ATV og firhjuling

Start ørkenopplevelsen din med henting fra hotellet, etterfulgt av en kjøretur til berberlandsbyen sør for Agadir, for å møte guiden din. Etter en kort introduksjon om hvordan du kjører med en firehjuling (ATV) og prøvekjøring, er du klar til å hoppe  på firehjulingen og starte på ørkeneventyret ditt. Beundre et enestående landskap, gylne sanddyner og argantrær. Følg etter guiden din for en fantastisk opplevelse på firehjuling (ATV), som tar deg med opp i høyden sør for Agadir, hvor du kan nyte en fenomenal utsikt. Hvis du er ute etter spenning, er dette den perfekte opplevelsen. Guiden tar dessuten gjerne bilder/video av deg, som du kan ha som minne fra denne turen. Etter sandynesafarien vender du nesa tilbake til startstedet, før du returneres til hotellet ditt.

Fra Agadir eller Taghazout: Flamingo River Camel Ride with Tea

3. Fra Agadir eller Taghazout: Flamingo River Camel Ride with Tea

Legg ut på en naturskjønn kveldstur med avgang fra Agadir eller Taghazout. Kjør en kamel hele veien til den vakre Souss Massa i Agadir og beundre den fantastiske utsikten. Nyt en hotelltransport og nipp til deilig marokkansk te. Begynn eventyret med å bli hentet fra hotellet. Bli assistert av guiden din og kjenn svaiingen til disse milde dyrene mens du begir deg langs Souss-elven og ta en titt på det kongelige palasset, før du rir langs havet. Kom i kontakt med den lokale kulturen sammen med familie eller venner og oppdag hvordan det var da kameler var det viktigste transportmiddelet i området. Smak på en kopp marokkansk myntete, og flytt deretter tilbake til hotellet ditt.

Agadir/Taghazout: Marrakech-tur med lisensiert reiseleder

4. Agadir/Taghazout: Marrakech-tur med lisensiert reiseleder

Reis fra Agadir eller Taghazout tidlig om morgenen ved å ta motorveien Agadir til Marrakech. Etter en 3-timers kjøretur med noen hvilepauser underveis mens du krysser Atlasfjellene, ankommer du Marrakech. Når du ankommer Marrakech, møter du din lokale guide og begynner en tur til fots til Medina (gamlebyen i Marrakech). Start med å stoppe utenfor de historiske murene til Koutoubia-moskeen og rusle gjennom torget Jamaa El Fana.  Ha muligheten til å kjøpe en billett til Bahia-palasset. Hvis du ønsker å besøke Bahia-palasset og Badii-palasset, forlat gruppen din og be guiden din om å sette et møtested for lunsj (ikke inkludert i prisen). Mot slutten av den lokale omvisningen din vil du få fritid til å gå gjennom gatene med soukene (lokale markeder), kjøpslå med handelsmenn og finne et bra sted du kan nyte lokal gatemat. Etter lunsj møter du sjåføren din, og begynner kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir med en forventet ankomsttid omtrent mellom kl. 21:00 og 21:30.

Agadir eller Taghazout: Svømming og lunsj i Paradisdalen i Atlas

5. Agadir eller Taghazout: Svømming og lunsj i Paradisdalen i Atlas

Opplev de naturlige underverkene til oasen i Paradise-dalen på denne turen fra Agadir. Gå gjennom mandeltrær og palmer og beundre det klare vannet i wadiene på vei til berberlandsbyen Imouzzer. Velg å legge til en vogntur over ørkenen og stranden til turen. Bli hentet fra hotellet om morgenen. Kryss åssidene som er oversådd med argantrær og se hvordan landskapet endres til en frodig dal av palmer. Nyt denne fantastiske oasen og se små berberlandsbyer som klamrer seg til de hvite og rosa klippene. Beundre den fredelige turkise elven som renner gjennom hjertet av en steinete canyon og hopp inn for en svømmetur i det klare vannet. Ta deg tid til å stoppe opp og observere uberørt natur og sett pris på alt rundt deg, fra fuglene til vinden som blåser gjennom grenene på mandeltrærne. Pust inn den friske luften og nyt måten lyset spiller av vannet og canyonen. Nå berberlandsbyen Imouzzer før du returnerer til overnattingsstedet ditt i Agadir.

Fra Agadir eller Taghazout: Kameltur og te på Flamingo-elven

6. Fra Agadir eller Taghazout: Kameltur og te på Flamingo-elven

Nyt en to-timers solnedgangskamelrideopplevelse rundt skogen og en elv bebodd av flamingoer. ri hele veien til de vakre sanddynene i agadir Marokko hvor du kan beundre en fantastisk utsikt. Føl innflytelsen til disse milde dyrene, ledsaget av en erfaren guide mens du begir deg langs Souss-elven og ta en titt på det kongelige palasset, før du rir langs havet. En kameltur er en fin måte å komme i kontakt med den lokale kulturen sammen med familie eller venner. Ta en tidsmaskin til fortiden da kameler var det viktigste transportmiddelet.

Agadir eller Taghazout: Firehjulssykkeltur på stranden og sanddynene og snacks

7. Agadir eller Taghazout: Firehjulssykkeltur på stranden og sanddynene og snacks

Opplev spenningen ved å sykle på en atv-strand og sanddyner gjennom berberregioner og terreng før Sahara mens du utforsker landskapet rundt agadir Marokko. nyt autentiske lokale smaker mens du setter deg ned til en berber-aktig frokost. Begynn eventyret ditt med hotellhenting i Agadir. Slapp av på kjøreturen til en berberlandsby hvor guiden din vil hilse på deg. etter en kort introduksjon om terreng-atv-teknikker og en treningsøkt, setter du ut på turen. Føl suset med å ri gjennom landskapet når du møter berberlandsbyer og jordbruksland. pust inn den aromatiske luften når du passerer gjennom argan- og fikenhager. har sjansen til å møte lokalbefolkningen mens du cruiser på de solfylte sanddynene. Stopp for en hjemmelaget berber-frokost og nipp til en tradisjonell kopp myntete som serveres med arganolje og Amlou (marokkansk dip peanøttsmør). Prøv lokal honning med hjemmelaget brød. Hvil og lad opp før du fortsetter turen. Gå tilbake til atv-baseleiren hvor sjåføren din vil vente på å ta deg tilbake til overnattingsstedet ditt i agadir.

Fra Taghazout eller Agadir: Guidet dagstur til Marrakech

8. Fra Taghazout eller Agadir: Guidet dagstur til Marrakech

Oppdag byen Marrakech på en heldagstur fra Taghazout og besøk byens viktigste attraksjoner og monumenter. Utforsk hagene til Koutoubia-moskeen og gå gjennom det berømte torget Jemaa El Fna og prøv forhandlingsferdighetene dine i det lokale soukmarkedet og se den inngjerdede medinaen i Marrakech... Turen til Marrakech starter ganske tidlig på morgenen, etterfulgt av en 3,5 timers kjøretur på motorveien, med minimum ett stopp for å bruke toaletter eller for å strekke på bena eller ta en kopp kaffe. Når du ankommer Marrakech, vil du starte din vandretur med guiden vår for å utforske attraksjonene i byen, eller du kan hoppe over den guidede turen og forfølge din egen sightseeingrute. Etter byturen i Marrakech vil du ha ledig tid til å oppdage byen på egen hånd og finne et godt sted å smake på lokal mat i takrestaurantene som ser nedover torget i Jemaa el fna. Etter fritiden møter du din guide og sjåfør på det avtalte møtepunktet, og begynner reisen tilbake til hotellet eller vandrerhjemmet ditt i Taghazout. Marrakech dagstur fra Agadir er definitivt en må-tur for å legge til listen din mens du besøker Taghazout.

Agadir: Guidet fjelltur i Paradisdalen med frokost

9. Agadir: Guidet fjelltur i Paradisdalen med frokost

Utforsk de naturlige underverkene i agadir Paradise Valley i agadir Marokko. Den fantastiske opplevelsen starter ved Atlasfjellene. Oppdag landsbyen immouzer og stopp for å svømme i naturlige bassenger. Berik turen med alternativer, inkludert lunsj, en kameltur og en firhjulingstur. Etter henting går du mot landsbyen Immouzer og paradisdalen, et eviggrønt område med stadig rennende vann. Se de bittesmå bekkene, fjellkløftene og de rennende fossene i de pittoreske landsbyene. Etter å ha ankommet paradisdalen kan du gå på fottur i 15 minutter før du slår deg ned for en vakker stund ved de naturlige bassengene, perfekt for svømming og avslapning.

Agadir/Taghazout/Port Harbor: Paradise Valley Atlas og lunsj

10. Agadir/Taghazout/Port Harbor: Paradise Valley Atlas og lunsj

Oppdag Paradise Valleys naturlige bassenger på en tur fra Agadir med rundturstransport og en lokal guide. Besøk Honey Road of Immouzar, svøm i naturlige bassenger og opplev skjønnheten til Atlasfjellene. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere lunsj og bilder tatt på sanddynene. Start dagen med hotellhenting i Agadir og dra til Paradise Valley, en oase med friske naturlige bassenger omgitt av palmer og fantastiske fjell. Når du tar deg gjennom landskapet, kan du nyte naturen fylt med bittesmå bekker, fjellkløfter og rennende fossefall i pittoreske landsbyer. Etter en kort fottur kan du nyte en forfriskende svømmetur i de naturlige bassengene eller bli eventyrlysten og prøve klippedykking. Etter svømmeturen kan du slappe av med transport tilbake til hotellet.

Alle aktiviteter

458 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Taghazout

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Taghazout?

De beste dagsturene og utfluktene fra Taghazout er:

Marrakech

Flere reisetips for Taghazout

Vil du vite mer om aktiviteter i Taghazout? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Taghazout

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 777 vurderinger

Henting og avlevering gikk knirkefritt. Nydelig sjåfør! Veldig hyggelig og kommunikativ, slapp meg til og med av på et mer praktisk stopp for meg. Besøket til den botaniske hagen var interessant, fottur til bassengene var morsomt! Jeg skulle ønske det hadde vært mer sol eller i det minste en kunngjøring på forhånd om at det er lite eller ingen sol hvis du besøker dalen fra kl. 11.00 til 14.00.

Guiden var veldig kommunikativ og involvert. Han kunne mange språk og sørget for en hyggelig, humoristisk atmosfære;) han dukket opp på hotellet i tide og vi ankom i en komfortabel bil til Paradise Valley. Selve turen er veldig fin, vakker utsikt, det er absolutt verdt å ta denne turen når du er i Agadir :)

vi elsket utflukten vår ... en veldig vakker dag med et fantastisk landskap ... veldig varme mennesker vi møtte ... en god middag ... ikke gå glipp av det var bare fantastisk

Sterkt anbefalt! Flott utsikt, svømming og en kort pause med marokkansk te var flott. Guiden er veldig hyggelig og kan fortelle deg mye om området. Du skulle ha sett den :)

Lunsjalternativet (veldig god rett) er ikke veldig interessant. Det er billigere å betale separat for utflukten (og mer av det går i kokkens lomme)