Våre mest anbefalte ting å gjøre i Tadoussac

Fra Tadoussac/Baie-Ste-Catherine: Hvalsafari med Zodiac-båt

1. Fra Tadoussac/Baie-Ste-Catherine: Hvalsafari med Zodiac-båt

Legg ut på et cruise i Saguenay St.Lawrence Marine Park og gå om bord i en Zodiac-båt. Beundre de episke utsiktene og hold utkikk etter hvaler i deres naturlige habitat. Gjør deg klar for et fantastisk dyrelivseventyr. Ledsaget av en sertifisert naturekspert-kaptein vil du oppleve spenningen ved et intimt og unikt møte med hval. Dette er et must for de som liker intense følelser! Med avgang fra Tadoussac Marina eller Baie-Ste-Catherine Pier, kan du oppleve en hvalsafari om bord på en 25-fots passasjergummibåt eller en 60-fots stiv båt. Bli med på denne intime opplevelsen med hvaler i deres naturlige habitat. Kapteinen og guiden din vil fortelle deg historien om hvordan disse imponerende sjøpattedyrene lever. Du avslutter cruiset med en fantastisk ekskursjon i munningen av Saguenay-fjorden.

Fra Tadoussac eller Baie-Sainte-Catherine: Hvalsafari

2. Fra Tadoussac eller Baie-Sainte-Catherine: Hvalsafari

Velg mellom avgang fra Tadoussac eller Baie-Sainte-Catherine og reis med en hvalsafaribåt for å oppleve det marine økosystemet i Quebec Saguenay-St-Lawrence Marine Park. Bli på en hvalsafari, og observer geologiske formasjoner som Saguenay-fjorden. Speid etter hval mens du seiler gjennom havreservatet om bord «Grand Fleuve». Området er best kjent for sin koloni av belugahval, men du kan også noen ganger få øye på blåhval, vågehval og finnhval. Fortsett eventyret med et besøk til den praktfulle Saguenay-fjorden. Dette innløpet er 105 kilometer langt og opptil 4 kilometer bredt. Fjorden ligger også i Saguenay Fjord National Park, som visse steder overlapper med Saguenay-St-Lawrence Marine Park. Du kommer til å bli overrasket av det spesielle marine livet og geologiske formasjonene, underveis på denne avslappede og informative båtturen. Båtturen ender på samme sted som du la ut fra.

Tadoussac: VIP Lounge eller hvalsafari på øvre dekk

3. Tadoussac: VIP Lounge eller hvalsafari på øvre dekk

Opplev et uforglemmelig hvalsafari-eventyr på et av de beste stedene for å se sjøpattedyr i verden. Møt opptil tretten arter av sjøpattedyr ombord på et fartøy designet for observasjon og lær om havets giganter fra profesjonelle naturforskere. Velg mellom to alternativer for dette cruiset. Få tilgang til Saint Laurent VIP-lounge eller bare tilgang til den øvre gangveien, med avgang fra Tadoussac eller Baie-St-Catherine. Hvis du bestiller Saint Laurent VIP Lounge-alternativet, kan du nyte fasilitetene til en splitter ny VIP-lounge hvor et utvalg av fine lokale biter og drinker laget med lokale produkter venter på deg. Du vil også ha tilgang til den øvre gangveien med VIP-lounge-alternativet. Dra nytte av prioritert tilgang til et eksklusivt observasjonsdekk med viner, øl og brennevin fra Quebec. Nyt det majestetiske naturlandskapet fra en intim, glassomsluttet plass på øvre dekk. Du vil også nyte en deilig gourmetlunsj. Hvis du kun bestiller tilgang til den øvre gangveien, vil du ha tilgang til et eksklusivt observasjonsdekk, helt på toppen av skipet, samt prioritert tilgang til å gå ombord på skipet. Den øvre gangveien lar deg se hvalene ovenfra.

Fra Quebec City: Hvalsafari med busstransport

4. Fra Quebec City: Hvalsafari med busstransport

Bli med på en herlig hvalsafari på en dagstur fra Quebec City. Dra nytte av komfortabel rundturstransport med buss, og valget mellom en hvalsafari en stor båt eller med en gummibåt.  Etter å ha blitt hentet på morgenen, drar du fra Quebec City til det vakre området Baie-Sainte-Catherine, nær Tadoussac. Len deg tilbake og slapp av på en vakker kjøretur. Ved ankomst i Baie-Sainte-Catherine går du om bord på enten en stor båt eller blir utrustet for din opplevelse i en gummibåt.  Den store båten har innvendige og utvendige sitteplasser, tak, toaletter, observasjonsplattform en butikk og en kafeteria En Zodiac gummibåt tilbyr et mer intimt og spennende møte, og du observerer hval fra vannivå. Tospråklige guider på begge båtene gir deg informasjon om hvaler og de omkringliggende områdene. Hjelp ekspertguiden, kapteinen, mannskapet og de andre passasjerene med å finne disse gigantene i havet.  Pust inn den friske luften og beundre den nordlige kysten av St. Lawrence-elven, samt den lille øya Ile Rouge eller fyret «Phare Au Fond Prince». Etter utflukten går du om bord på bussen for hjemreise. Opplevelsen avsluttes når du slippes av i Quebec by.

Tadoussac & Baie-St-Catherine: Whale & Bear Wildlife Tour

5. Tadoussac & Baie-St-Catherine: Whale & Bear Wildlife Tour

Lev en opplevelse uten like i hjertet av Tadoussac. Seil på St. Lawrence River ombord i en båt og møt de majestetiske hvalene. Gå deretter inn i skogen, i skumringen, for å observere svartbjørnen i dens naturlige habitat. Nyt på ettermiddagen, når du har lyst, et besøk på 5-stjerners Farm. Start morgenen med et cruise på St. Lawrence River. Saguenay-fjorden og St. Lawrence-elven er kjent for å være det beste observasjonsstedet for hval og andre sjøpattedyr i verden. En tospråklig naturguide vil lære deg mer om havets giganter og Saguenay-St. Lawrence Marine Park. Om ettermiddagen kan du besøke en 5-stjerners gård. Observer bison, hjort, gaupe, ulv og elg i parkene på et unikt sted i regionen. Kjæledyr geiter og andre små husdyr. Når skumringen faller på, våg deg inn i skogen for å observere svartbjørn i deres naturlige habitat. Start med en kort video for å lære om innsatsen for bevaring av svartbjørn. Følg deretter en lidenskapelig skogguide til et trygt sted for å observere bjørnene og lære om deres habitat og levesett.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Tadoussac

Tadoussac

Utforsk området rundt Tadoussac

Utforsk alle

Flere reisetips for Tadoussac

Vil du vite mer om aktiviteter i Tadoussac? Trykk her for full oversikt