Legg til datoer

Table Rock

Table Rock: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

1. Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

Se Niagara Falls på nært hold på et fantastisk båtcruise etterfulgt av en guidet spasertur og besøk til Journey Behind the Falls. Velg mellom våre to morgenturer for en uforglemmelig opplevelse. 8 AM-turene starter denne ultimate Niagara Falls-turen med spesiell tilgang til dagens første heis. Denne reisen bringer deg 19 etasjer ned i juvet, komplett med panoramautsikt, noe som betyr at du vil være de første ned til bryggene og personlig eskortert på Niagara City Cruises-båten. Du får velge det best mulige visningsstedet før folkemengdene ankommer. Turen kl. 10.00 går ned til båthavnen på dagens første taubane og gir ditt første glimt av de utrolige Niagarafallene. En gang ved båthavnen er en gratis poncho inkludert, og stol på oss at du trenger den! Den 20 minutters cruise rundt fossen kan gjennomvåte alle som er på eventyr nær nok. Etter Niagara City Cruise vil guiden din fordype deg i historien og historiene til fossen mens du tar en spasertur rundt strandpromenaden. Se stedet for den tidligere bryllupsreisebroen mens du lærer historien om hvordan den kollapset og hører om det berømte utsiktspunktet for restauranten, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste. Den evige bevegelsen til Bridal Veil Falls og American Falls kan sees i aksjon, mens guiden din vekker liv til de modige våghalsene som utfordret fossens kraft ved å gå over kanten. Et enestående øyeblikk og bildemulighet er Horseshoe Falls, så ikke glem kameraet ditt. Table Rock Visitor Center er neste der du får delta på Journey Behind the Falls-opplevelsen. Med en forhåndsbestilt tidsluke kan du klatre rett ned trappene inn i de steinete grottene bak Niagara Falls der krasende vann gir gjenlyd gjennom tunnelene. Stien fører til en avsats på siden av fossen hvor du kan føle kraften til 3160 tonn vann i sekundet når det kommer fossende ned like ved. For de som ønsker en komplett Niagara Falls-opplevelse, blander denne turen eksklusiv tilgang, spenning og historie, med eksepsjonell historiefortelling fra en ekspertguide.

Niagara Falls, Canada: Reisen bak fossen inngangsbillett

2. Niagara Falls, Canada: Reisen bak fossen inngangsbillett

Se de verdensberømte Niagara Falls fra et unikt perspektiv med en inngangsbillett til "Journey Behind the Falls". Gå ned 125 fot og utforsk de 130 år gamle tunnelene som er gravd gjennom berggrunnen. Føl den dundrende vibrasjonen fra Horseshoe Falls før du ser dem. Gjennom hele turen under jorden henges det opp informasjonsplakater der du vil lære morsomme fakta og informasjon om historien og utviklingen til gangene du går gjennom. Gå opp over bakken til observasjonsdekket ved foten av fossen og nyt den fantastiske utsikten over det brusende vannet. Hold deg tørr når du kommer nær de mektige fossene med en gratis suvenirponcho. Se gjennom utsiktsportalene skjære rett gjennom fjellet, og tilbyr et annet unikt utsiktspunkt over fossen.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

3. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

4. Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

Oppdag de mest fordelaktige utsiktspunktene rundt Niagara og dens tre fossefall, på en episk vandretur. På den guidede Niagara Falls-turen får du den ultimate introduksjonen til alle severdighetene du må se. Forvent å bli grepet av guidens fascinerende historier om fossens historie og reise til å bli det ikoniske landemerket det er i dag. Nyt muligheten til å utforske på egen hånd med en app-basert omvisning tilgjengelig på 5 forskjellige språk og utforsk de viktigste severdighetene i Niagara Falls mens du lærer om dens fascinerende fortid. Dra til Journey Behind the Falls for en spennende opplevelse mens du går ned 125 fot under fossen. Når du står på det nedre observasjonsdekket, vil du bli fascinert av de 2800 kubikkmeterne med vann som faller forbi deg hvert eneste sekund.

Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

5. Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

Opplev et av verdens mest fantastiske naturlige underverk på denne heldagsturen til Niagarafallene. Du kjører gjennom den billedskjønne landsbygden i Niagara-regionen, og tar en vakker rute gjennom den historiske landsbyen Niagara-on-the-Lake. Ved ankomst kan du besøke en av vingårdene, hvor du kan smake på et utvalg av fersk lønnesirup. Fortsett langs Niagara Parkway til Niagarafallene, med fantastiske fotomuligheter ved den berømte blomsterklokken.Når du kommer fram ved Niagarafallene vil du ha sjansen til å nyte følgende, avhengig av hva du har valgt: Alternativ 1: Inkluderer en lunsjbuffet mens du tar inn slående utsikter og entusiasmen rundt Niagarafallene. Du vil så ta et spennende båtcruise ved basen til de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise «Voyage to the Falls». Alternativ 2: Inkluderer et spennende båt-cruise til basen av de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise. Turen bakom fossen blir byttet ut, dersom Hornblower ikke er operativ. Lunsj er ikke inkludert. I stedet har du tid på egen hånd til å spise lunsj.  Alternativ 3: Inkluderer en billett til Niagara Skywheel for spektakulær utsikt til fallene. Dette alternativet inkluderer ikke Niagara-båtcruise eller lunsjbuffet. I stedet får du tid på egenhånd til å spise lunsj der du selv ønsker. Nyt tid på egen hånd rundt fallene på ettermiddagen, og besøk gavebutikken for å kjøpe unike suvenirer ved Table Rock Complex før du reiser tilbake. Returner til Niagara-on-the-Lake og ta en pause på vei til utsiktsplattformen til de mektige fallene. I Niagara-on-the-Lake kan du utforske på egenhånd og lære om historien og arven til et av Canadas mest berømte landemerker. Etter en spasertur gjennom de sjarmerende gatene, hopper du på bussen igjen for retur til Toronto.

Niagara Falls: Dagstur til den kanadiske siden inkludert Maid of The Mist

6. Niagara Falls: Dagstur til den kanadiske siden inkludert Maid of The Mist

Beundre den spektakulære utsikten til Niagarafallene fra den kanadiske siden.Denne halvdagsturen inkluderer en båttur med den verdenskjente amerikanske «Maid of the Mist» og en uslåelig utsikt over fossen, elven og kløften fra toppen av Skylon Tower. Om sommeren dra på båttur med «Maid of the Mist». Reis inn i hjertet av fossen for å høre tordnende brøl av tusenvis av liter med vann, og kjenn vann spruten i ansiktet ditt. Deretter reiser du over grensen til Canada.  Om vinteren blir båtturen med «Maid of the Mist» erstattet med adgang til Journey Behind the Falls, i bunnen av Canadian Horseshoe Falls. Fra toppen av Skylon Tower kan du beundre panoramautsikten over fossen og besøke viktige utsiktspunkter som Table Rock og Terrapin Point. Se Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls underveis. Se hvordan det frådende vannet i fossefallene har formet den unike Niagara River-kløften.

Niagara: WALKTour + Journey Behind the Falls & Skylon Tower

7. Niagara: WALKTour + Journey Behind the Falls & Skylon Tower

Dette passet gir deg adgang til to av Niagaras mest populære attraksjoner, Journey Behind the Falls og Skylon Tower, og inkluderer videre en guidet vandretur forbi Niagaras mest ikoniske landemerker. Du kan nyte disse aktivitetene i hvilken som helst rekkefølge, men vi anbefaler følgende reiserute: Samle kupongene dine når du ankommer (eller skriv ut før du reiser) og reserver inngangstid for Journey Behind the Falls. På Journey Behind the Falls kan du legge ut på en spennende opplevelse mens du går ned 125 fot under fossen. Når du står på nedre dekk, vil du bli fascinert av de 2800 kubikkmeterne med vann som faller forbi deg hvert eneste sekund! Deretter kan du bli med på vandreturen din og lytte til turguiden din mens de forteller deg fascinerende fakta og historier om fossen og hvordan det ble et verdenskjent landemerke. Turen din tar deg til Skylon Tower, hvor du kan forlate guiden din og dra til Towers observasjonsdekk, med vanvittig utsikt fra 775 fot over fossen!

Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

8. Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

Bli med på en oppslukende Niagara Falls-opplevelse på denne turen med den perfekte blandingen av historie, spenning og inngang til toppattraksjoner, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls og den verdensberømte Voyage to the Falls båtcruise. Møt reiselederen din på Niagara Parks Welcome Center (5146 Murray Street Niagara Falls, ved siden av Queen Victoria Place). Start vandreturen din ved å gå ned til Journey behind Niagara Falls-opplevelsen for nære og personlige utsikter ved foten av fossen. Ta deretter en tur på den verdensberømte båtturen! Til slutt, avslutt turen på toppen av det ikoniske Skylon Tower, som står 775 fot over Niagara-elven, for en spektakulær panoramautsikt over fossen og byen. Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et eksklusivt merke med tilgang til $150 i rabatter på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls: Niagara's Fury 4D Experience inngangsbillett

9. Niagara Falls: Niagara's Fury 4D Experience inngangsbillett

Reis gjennom evigheter av historie med en inngangsbillett til Niagara's Fury ved Niagara Falls. Føl gulvet skjelve i 4D-biografen mens isbreer og elver skjærer ut landet. Sett pris på kraften til Moder Natur i denne oppslukende presentasjonen. Start med en 10-minutters video om fossens historie og dannelse. Derfra går du inn i en fullstendig sensorisk fordypning for den 15 minutter lange presentasjonen. Hold din gratis poncho tilgjengelig for å beskytte mot snøfall og lett sprut. Se tilbaketrekkingen nordover til Niagaras isbreer for nesten 12 500 år siden. Følg smeltevannet mens de renner og danner Lake Erie, Niagara River og Lake Ontario. Merk endringene når Niagara Falls eroderer stein i miles over 10 000 år for å komme til sin nåværende plassering. Lær om den moderne historien til Niagara Falls. Traktater mellom Canada og USA begrenset hvor mye kraft fossen kunne produsere. Dette bidro til å bremse erosjonen. Etter showet kan du besøke Niagara Falls med en fornyet følelse av undring.

Niagara Falls Canada og USA: Deluxe-tur for små grupper

10. Niagara Falls Canada og USA: Deluxe-tur for små grupper

Denne Niagara Falls Day-turen vil inneholde de spektakulære severdighetene på både den amerikanske og kanadiske siden av fossen. Vi vil besøke Niagaras ikoniske attraksjoner, inkludert et cruise ombord på Maid of the Mist-båten, den betagende Cave of the Winds-turen og en praktfull luft- og panoramautsikt fra toppen av Skylon Tower. Pass er påkrevd Alle attraksjonsavgifter, inngangsavgifter, bompenger, broavgifter og hotellhenting og avreise er inkludert i denne lille gruppeturen. Du vil oppleve det beste fra begge verdener gjennom vår Niagara Falls Canadian and American Tour med Maid of the Mist Boat Ride som har omtrent noe for enhver smak. Du vil ri inn i midten av Niagara Falls ombord på den ikoniske Maid of the Mist, reise gjennom den fantastiske Cave of the Winds og besøke den eldste statsparken i USA. Etter at vi er ferdige med den amerikanske siden, tar du deg til Canada hvor du skal opp i det 520 fot høye Skylon Tower for den mest utrolige utsikten over både Niagara Falls USA og Canada. Du vil reise langs Niagaras mektige River Gorge, få spektakulær utsikt over fossen fra den kanadiske siden, lære historien til Niagara Falls og mye mer! Som en høflighet oppfordrer vi alle våre gjester til å ta bilder. For en best mulig opplevelse anbefaler vi personlig å bruke komfortable klær og gåsko mens du er på tur. Vi anbefaler minst 10 % drikkepenger for guiden din.

Tilgjengelige aktiviteter

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Table Rock

Vil du vite mer om aktiviteter i Table Rock? Trykk her for full oversikt