Legg til datoer

Szechenyi termalbad

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Szechenyi termalbad

Vil du vite mer om aktiviteter i Szechenyi termalbad? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Szechenyi termalbad

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 7 660 vurderinger

Széchenyi Spa er et nydelig sted - vakre vakre omgivelser og deilig vann. Palinka-turen fikk vi imidlertid aldri. Og vi hadde nesten aldri kommet inn da jeg bestilte billettene våre på GetYourGuide over 2 runder. Da vårt andre sett med billetter ankom, forsvant kupongene våre for de første 4 billettene! Billettdamen var ganske sint og vanskelig å snakke med og vi fikk aldri billettene våre til Palinkaturen :( derfor ble opplevelsen for dyr.

Vi nøt dette øyeblikket med avslapning. EN REN FLYTELSE, individuell hytte, du kan komme tilbake til hytta når du vil og legge igjen eiendelene dine i fortrolighet. Bassengene er veldig hyggelige med mer eller mindre varme bad, 37° til 20° med badstuer og hammam, det er romslig, rent, du kan spise lunsj på stedet, snacks og forfriskninger. Det er unmissable, vi anbefaler virkelig dette stedet.

Hvis du liker å besøke museer, er det greit, siden det er ganske mange å gjøre i Budapest, og offentlig transport er rikelig og godt tilgjengelig. Vi hadde 72h og det er 72h pluss som tillater ekstra.

Byen er svært godt betjent av offentlig transport. Budapest-kortet er veldig nyttig + gratis tilgang til bad / museer / besøk.

Veldig enkelt, fra bøker til samling å bruke. Hadde mye moro med det.