Opplevelser i
Svalbard

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Svalbard

Vil du vite mer om aktiviteter i Svalbard? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Svalbard

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 77 vurderinger

Hei, det var en flott opplevelse og unik. Mange gratulerer til guiden vår Raluca (forresten hun er også fra Romania, som meg), hun forklarte oss alt så fint og tydelig, og vi finner ut så mange opplysninger. Dessverre kunne vi ikke se nordlyset fordi det var overskyet og snødde, men det gjorde oss ikke urolig. Middagen var fantastisk, og også kaken og hele atmosfæren inni. Tusen takk for denne opplevelsen, og at vi kom tilbake så snart som mulig!

Flott tur fra hjertet av Longyearbyen ut i den røffe naturen. Vi hadde en flott tur med fantastisk nordlys den kvelden. Guiden vår var veldig bra og ga oss god informasjon. Snøkatten er flott, interiøret er behagelig temperert. Men det trenger du også hvis du vil ta bilder ute ved -35 grader. Delene av reisen er da beregnet for tining.Vi gjorde 4 stopp på forskjellige steder og så gikk vi tilbake til utgangspunktet i tide. Flott tur.

Katamaranen var ren, romslig og komfortabel. Guidene var profesjonelle; biologer og kjente fugler og dyr. Å bli kjent med pyramidene var mer interessant enn jeg forventet. Lunsj ble servert på utreisen, det var ingen mulighet for å spise på hjemreisen, og det var lite sult.

Vi så ikke et nordlys, men ekskursjonen var fantastisk! Midt i snøen for å beundre de tusenvis av stjerner! Guiden er ekstremt sympatisk! Eventyr laget med barna våre på 4 og 8 år!

Ødelagt beltevogn førte til at vi fikk En annen tur. Meget fornøyd. Bra!