Legg til datoer

Sukkenes bro

Sukkenes bro: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

1. Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

Gå forbi billettkøen til Dogepalasset i Venezia, et historisk landemerke som fungerte som sete for den venetianske politiske makten i århundrer, med denne reserverte adgangsbilletten. Beundre dens gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, Nasjonalt arkeologisk museum og Marciana-biblioteket. Gå inn i Dogepalasset for å utforske setet til en 1000 år lang republikk og reise tilbake i tid til middelalderen. Gjenopplev fangenes lidelse da de krysset Sukkenes Bro. Beundre palassets imponerende struktur og utsmykning, fra dets opprinnelige fundament fra 1300- og 1400-tallet til de betydelige renessansene og overdådige maneristiske tilleggene. Beundre de rike detaljene til den praktfulle gulltrappen, og spektakulære kunstverk. Nyt også inngangen til Museo Correr på Markusplassen, en bygning som opprinnelig ble designet som bolig for Napoleon, og som senere ble den venetianske residensen til kongen av Italia.

Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

2. Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

Fordyp deg i Venezias historie med en 3-timers omvisning av Markuskirken og Dogepalasset, enten på en privat omvisning eller en gruppeomvisning. Oppdag 2 av byens viktigste landemerker, mens du utforsker historien til dens tidligere handelshovedstaden i Middelhavet.  Start med å utforske Markusplassen med guiden din før du går inn i katedralen. Fra terrassen i 1. etasje kan du beundre utsikten til lagunen og se de berømte bronsehestene på nært hold. Hør hvordan de reiste hele veien til Paris og tilbake i Napoleons tid. Markuskirken stenger noen ganger for besøkende på kort varsel. Hvis dette skjer, besøker du i stedet San Zaccaria-kirken eller Correr-museet (avhengig av tilgjengelighet). Få en omvisning i den vakkert utsmykkede kirken fra 1400-tallet og dens oversvømmede krypte, eller lær om kunsten og historien til Venezia. Gå deretter forbi køen og rett inn i Dogepalasset, den tidligere residensen til lederen av Republikken Venezia. Besøk blant annet Rådskammeret og hoffsalene. Høydepunktene inkluderer fresker av Tintoretto, og Scala Dei Giganti.  Kryss den beryktede Sukkenes bro som er en forbindelse til de nye fengslene. Lær om hvordan broen fikk navnet sitt og hvorfor den ble bygget i det 17. århundre, mens du beundrer den fantastiske utsikten over kanalene. På slutten av omvisningen kan du gjerne bli værende og utforske Dogepalasset med tips fra guiden din.

Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

3. Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

Bli med på en omvisning til fots av Markusplassen og Dogepalasset, inkludert forbi-køen-adgang til Markuskirken. Møt guiden din på Markusplassen og spasér bort til Dogepalasset, et ekstraordinært palass, som i århundrer var Venezias politiske maktsete. Se de praktfulle rommene dekorert med hundrevis av maleriske mesterverk. Utforsk hvor hertugen og hans råd kontrollerte skjebnen til en 1000 år lang republikk, og beundre detaljene i den middelalderske gulltrappen. Se den berømte Sukkenes Bro. Gå inn i det beryktede venetianske fengselet som huset Giacomo Casanova. Besøk Markuskirken og få en omfattende omvisning i dette byzantiske mersterverket, hvor du kan beundre de vakre gullmosaikkene og marmorgulvet. Se skatten og terrassen til Markuskirken.

Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

4. Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

Kombiner de 2 beste severdighetene i Venezia, på en ekstraordinær omvisning ledet av en lokal guide. Med forhåndsbestilte billetter og forbi-køen-tilgang, kan du gå rett inn i Markuskirken og Dogepalasset for en detaljert omvisning. Velg omvisningen kl. 08:00, for å nyte eksklusiv tidlig inngang til Dogepalasset, eksklusivt for gruppen din 1 time før allmennheten ankommer. Gå først inn i Venezias viktigste kirke – Markuskirken – og få full forståelse for bygningens øst-møter-vest-arkitektur og fantastiske gullmosaikker. I selskap med en lokal guide kan du komme tett på noen av kirkens største skatter, som den 1000 år gamle Quadriga med 4 gullhester. Få den sjeldne muligheten til å beundre vakker utsikt fra balkongen over Markusplassen. Underveis får du høre den fascinerende historien om hvordan de fleste av kirkens verdifulle eiendeler endte opp her, på ikke bare helt ærlige måter. Det andre stoppet på reiseruten din er ikke mindre vakkert. Palazzo Ducale, eller Dogepalasset, var hjemmet til dogen, eller hertugen, av Venezia og hans regjeringssete. Gå forbi den lange køen med dine forhåndsbestilte billetter og gå rett inn for å utforske enorme rådssaler, utrolige publikumsrom og en fantastisk ballsal med større verk av kjente venetianske mestere som Veronese og Tintoretto. Hør den spennende historien til denne bygningen som huset verdens eldste republikk – så vel som dens fascinerende regjering og til og med en fengslet Casanova. For å fullføre morgenen din med oppdagelser, gå i fotsporene til mindre heldige venetianere fra tidligere århundre. Gå over Sukkenes bro og inn i de dystre nye fengslene, en sterk, men fascinerende kontrast til de overdådige hallene og galleriene som ligger i palasset rett over den smale kanalen.

Venezia: Doge's Palace Skip-the-line billett med guidebok

5. Venezia: Doge's Palace Skip-the-line billett med guidebok

Spar dyrebar tid og hopp over de lange køene til det tidligere maktsetet i Venezia. Nyt hurtiginngang til det praktfulle Dogepalasset og vandre rundt i de fantastiske hallene og korridorene i ditt eget tempo. Kryss Sukkenes Bro fra innsiden for å nå fengslene der kriminelle ble holdt, inkludert Casanova! Bruk den praktiske guideboken, gitt på ditt valgte språk, for å lære historien til palasset og dets kunstmesterverk. Fortsett til det nærliggende Museo Correr for å utforske levemåten til lokalbefolkningen i Venezia gjennom århundrene i de øverste etasjene av Procuratorie Nuove. Lag ditt eget eventyr og bruk de 8 foreslåtte reiserutene i guideboken for å oppdage de forskjellige palassene på Markusplassen. Se skulpturer, malerier og biblioteker som avslører den sanne kraften i byens marinehistorie.

Venezia: Dogepalasset, Sukkenes bro og omvisning i det kongelige palasset

6. Venezia: Dogepalasset, Sukkenes bro og omvisning i det kongelige palasset

Besøk Dogepalasset med en ekspertguide og besøk de ekstraordinære rommene. Sammen med din ekspertguide vil du bli eskortert inn i Dogepalasset hvor du kan beundre kunstneriske mesterverk laget av de mest berømte malere og skulptører fra den tiden. Tiepolo og Tiziano utgjør bare noen få av de mange kunstnerne som dekorerte dette palasset. La deg begeistre foran de gylne trappene, inngangen til rommene i Doge og maktens haller hvorfra du kan se «Last Judgement» av Tintoretto, et av de flotteste og største maleriene i verden. Besøk det gamle kongelige palasset på Markusplassen. Her vil du oppdage livsstilen til Venezia i fortiden; rommene til Sissi, Elisabeth av Bayern og det arkeologiske museet.

Venezia: Basilikaen, Dogepalasset, Sukkenes bro med guidet tur

7. Venezia: Basilikaen, Dogepalasset, Sukkenes bro med guidet tur

Nyt det beste av Venezia på en liten gruppe guidet tur og besøk tre av byens mest ikoniske monumenter, Markusbasilikaen, Sukkenes Bro og Dogepalasset. Hopp over de lange køene utenfor med våre hopp over køen-billetter for å spare dyrebar tid. Oppdag det imponerende Dogepalasset med sine fantastiske rom og hundrevis av mesterverk. Her kontrollerte dogen og hans råd skjebnen til en tusen år gammel republikk. Lev det sammen med en guide som viser deg maktens haller, og kaster deg inn i en veldig spesiell historisk kontekst: den europeiske middelalderen og de umiddelbart følgende århundrene. Deretter krysser du den verdensberømte Sukkenes bro og besøker de fuktige og mørke Piombi-fengslene. Navnet kommer fra forslaget om at fanger skulle sukke ved den siste utsikten over vakre Venezia gjennom vinduet før de ble ført ned til cellene sine. Fortsett besøket med hovedsalen og de skinnende gyldne skipene til Markuskirken, lær om historien til kunstverkene som dekorerer kirken, og hvis det er forutsett i besøksalternativet du valgte, kommer du til basilikamuseet. Beundre den fantastiske utsikten over Markusplassen, hjertet av Venezia, fra basilikaens terrasse. Til slutt kan du fortsette å besøke Venezia alene ved å bruke vår audioguide. Mobilappen inkluderer et digitalt kart som guider deg gjennom byen og viser de beste stedene.

Venezia: Bypass med museer, kirker og offentlig transport

8. Venezia: Bypass med museer, kirker og offentlig transport

Gjør turen til Venezia mer komfortabel med Venice City Pass. Få tilgang til alle byens fremtredende kirker, museer, monumenter og mer. Velg mellom fleredagerspass, med mulighet for å legge til billetter til offentlig transport. Besøk de bysantinske monumentene på Markusplassen og begi deg inn i det tidligere hertugpalasset, Dogepalasset. Få tilgang til alle de 16 kirkene i Chorus Circuit som Chiesa di Santa Maria del Giglio, Chiesa di Santo Stefano og Santa Maria dei Miracoli. Ta deg til Museo Correr, Archaeological Museum, Biblioteca Marciana, Ca' Rezzonico, Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art, Glass Museum på Murano Island, Natural History Museum, Museo di Palazzo Mocenigo, Carlo Goldonis hus, Lace Museum på Burano Island og Museo Fortuny. Liste over museer:DogepalassetMuseo CorrerArkeologisk museumBiblioteca MarcianaCa' RezzonicoCa' PesaroNaturhistorisk museumMocenigo-palasset Carlo Goldoni HouseLace Museum på Burano IslandGlassmuseum på Murano IslandMuseo Fortuny De 16 kirkene i Chorus Circuit inkluderer: Santa Maria del GiglioSan Stae Santo StefanoSant'AlviseSanta Maria FormosSan Pietro di CastelloSanta Maria dei MiracoliSantissimo RedentoreS.Giovanni ElemosinarioSanta Maria del Rosario (Gesuati)San PoloSan Sebastiano San Giacomo dall'OrioSan GiobbeSanta Maria del Carmelo (Carmini)S.Giovanni Battista i Bragora

Venezia: St. Mark's City Pass inkludert inngang til Dogepalasset

9. Venezia: St. Mark's City Pass inkludert inngang til Dogepalasset

Bestill et St. Mark's City Pass for besøket ditt til Venezia og få adgang til Dogepalasset, de 3 museene på Markusplassen, 3 kirker på Chorus Circuit og Querini Stampalia Foundation. Få mest mulig ut av tiden din i byen, ved å velge et av alternativene som inkluderer offentlig transport. Begynn å utforske på Markusplassen, hvor passet ditt gir deg gratis adgang til Dogepalasset. Deretter går du til de andre museene som ligger på torget, med gratis inngang til Correr Museum (Postmuseet), Det nasjonale arkeologiske museet og Biblioteca Marciana (klassiske håndskrifter). Passet ditt inkluderer også inngang til Querini Stampalia Foundation og 3 historiske kirker på den såkalte Chorus Circuit: Santa Maria del Giglio, Santo Stefano og Santa Maria Formosa. Velg et alternativ som inkluderer transport, og dra nytte av bruken av alle offentlige transporttjenester i byen Venezia, inkludert vaporettoer og busser, trikker og People Mover. 

Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

10. Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

Se Dogepalasset og Markuskirken, to av de mest ikoniske stedene i Venezia, på en guidet tur. I århundrer ble den mest rolige republikkens skjebne avgjort i de majestetiske salene i Dogepalasset. Gå gjennom de praktfulle hallene og beundre de velbevarte uvurderlige skattene, kunstmesterverkene og freskomaleriene. Besøk fengselet, passerer over den berømte Sukkenes Bro, såkalt fordi fanger ofte sukket mens de så på sin elskede lagune og frihet for siste gang før de nådde cellene deres. Blant de berømte gjestene i Dogepalass-fengslene var Giacomo Casanova, den berømte forføreren og eventyreren som klarte å rømme fra fengselet i 1756. Deretter går du til Markuskirken, en av verdens mest fantastiske kirker. Som navnet antyder, er denne katedralen tett knyttet til Venezias beskytter, St. Mark, og helgenens levninger er faktisk her. Beundre de fantastiske gylne mosaikkene som dekker de høye veggene, og se Pala d'Oro, en altertavle laget av hundrevis av biter av emalje på et gullblad.

Tilgjengelige aktiviteter

69 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Sukkenes bro

Vil du vite mer om aktiviteter i Sukkenes bro? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sukkenes bro

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 30 603 vurderinger

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!

Amazing place, easy and simple to book. A must in Venice

Amazing place, easy and simple to book. A must in Venice

Very enthusiastic, passionate and inspiring tourguide.