Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sucre

Gåtur i Sucre: historie, kultur og fantastisk utsikt

1. Gåtur i Sucre: historie, kultur og fantastisk utsikt

På denne vandreturen vil vi utforske underverkene som byen har å tilby ved å spasere gjennom gamle gater som er gjennomsyret av historie. Vi vil gå inn i de gamle bytunnelene som ligger innenfor et gammelt slott, hvor vi besøker det gamle kontoret til ordføreren i Sucre og beundrer de vakre hagene. Vi vil også gå langs gaten til Cats, der byen ble født, og deretter fortsette å se urfolkskunsten til samfunnene som bor i nærheten av Sucre mens vi nyter den fantastiske utsikten over fjellene fra et fantastisk utsiktspunkt. Under omvisningen vil vi også besøke gårdsplassene til det gamle offentlige universitetet. På hovedtorget vil vi lære om byens rike historie, kultur og pulserende kulturliv. Til slutt vil vi avslutte turen med å utforske et gammelt kolonitårn, hvorfra vi har en vakker utsikt over Sucre.

Crater of Maragua: Dagstur i Cordillera de los Frailes

2. Crater of Maragua: Dagstur i Cordillera de los Frailes

Dagen starter klokken 8.30 om morgenen, hvor turister blir hentet fra hotellene sine. En times tur er tatt for å nå det koloniale kapellet Chataquilla, hvor vandringen langs Inca-stien begynner (2 timer). Ved enden av Inka-stien venter bilen på oss for å ta oss til Maragua-krateret, hvor vi spiser en deilig vegetarisk lunsj og besøker fjellformasjonen La Garganta del Diablo (30 minutter). På ettermiddagen besøker vi dinosaurenes fotspor (2 timer) og går tilbake til byen Sucre. Hvis en vever er tilgjengelig, kan vi besøke henne og hun forklarer oss om Jalqa-kulturens kunst. Vi er tidligere guider fra CondorTrekkers som har startet vårt eget entreprenørskap.

Fra Sucre: Uyuni Salt Flats & Sunset-tur med buss.

3. Fra Sucre: Uyuni Salt Flats & Sunset-tur med buss.

Dag 1.- Om natten, bli hentet fra hotellet ditt i Sucre for å bli overført til bussterminalen for å reise til Uyuni. Dag 2.- Ankomst i Uyuni og nyt en hvil og en velkomstfrokost før du starter turen til Salar de Uyuni. Besøk togkirkegården, et feltmuseum, fortsett turen og bli kjent med håndverkssenteret i Colchani, saltforedlere og lamamuseet. Smak på lokal mat med en privat lunsj midt i saltørkenen med utsikt over vulkanen. Beundre de gigantiske kaktusene som finnes på Incahuasi Island og nyt tiden din med morsomme bilder av guiden. Nyt en fantastisk solnedgang med refleksjonseffekter i vannet, akkompagnert av en spesiell skål med bolivianske viner. Senere vil du bli overført til bussterminalen for å reise tilbake til Sucre. Dag 3.- Du ankommer Sucre veldig tidlig og du kan ta en taxi for å komme til stedet du ønsker.

Fra Sucre: Uyuni salt flat tur 2 dager 1 natt

4. Fra Sucre: Uyuni salt flat tur 2 dager 1 natt

Dag 1: Uyuni Salt Flat Tour fra Sucre Transfer med turistbuss fra Sucre – Uyuni (avgang kl. 20.00). Dag 2: Uyuni – Uyuni Salt Flats Først starter vi med henting fra bussterminalen i byen Uyuni. Transport til vår kafeteria, hvor du kan spise en deilig frokost. Hent fra kafeteriaen for å starte turen (10:30 timer) Først skal vi til togkirkegården for å se de gamle lokomotivene. Deretter drar vi til samfunnet Colchani (porten til Salar) hvor vi finner rustikke håndverksverksteder og den rustikke bordsaltmikroprosessoren. Fortsetter med ekspedisjonen til den majestetiske Salar de Uyuni, vil vi gjøre stopp for å se saltutvinninger, øynene til saltflaten og Playa Blanca Salt Hotel som for tiden kun fungerer som museum. Senere vil vi besøke den mest populære øya Salar som ligger midt i Salar, Incahuasi-øya, hvor vi vil vandre og sette pris på store vidder av kaktuser, havsteinsfossiler og spektakulær 360° utsikt fra utsiktspunktet. Etter å ha fullført turen, dro vi til byen Uyuni. *Bedriften er kun ansvarlig for logistikken til denne ekskursjonen, vår representant vil vente på deg ved ankomst til Uyuni.*

Sucre: Maragua Crater Hike & Dinosaur Footprints 1-dagers tur

5. Sucre: Maragua Crater Hike & Dinosaur Footprints 1-dagers tur

Legg ut på en uforglemmelig reise mens du begir deg 30 kilometer utenfor byen for å kickstarte en dag med oppdagelser. Det første stoppet er et møte med historien ved den ikoniske Chataquila-kirken, et stille vitne til de tumultariske kampene som en gang raste over skjebnen til urfolkslederen Tomas Katari. Bare 50 meter fra kirken starter en 2-timers fottur, som leder deg langs den høye stien til en før-spansktalende sti. Når du stiger opp, vil du bli behandlet med fryktinngytende utsikter som avslører det fantastiske landskapet i all sin prakt. Fordyp deg i en verden av medisinplanter, møt slike som muña og wira wira, og lås opp deres eldgamle hemmeligheter. Denne panoramavandringen kulminerer i den sjarmerende landsbyen Chaunaca, et bevis på landets varige ånd. Etter denne forfriskende fotturen tar en praktisk transport deg bort til et høydepunkt på reisen - det gåtefulle Maragua-krateret. Her blandes naturens palett med livligheten til Jalq'a-landsbyens landbruk, og maler en virkelig magisk scene. Gå inn i hjertet av det lokale livet mens du besøker håndverkerhjem, hvor tradisjonelt tekstilhåndverk kommer til live foran øynene dine. Ikke gå glipp av Santa Ana Viewpoint, den gripende kirkegården og den fryktinngytende Garganta del Diablo, som hver vever historier om samfunnets dypt forankrede tro. Nyt en deilig bokslunsj mot dette pittoreske bakteppet før du legger ut på en 25-minutters tur fra krateret til neste etappe av eventyret. Sett foten på en sti som fører til det mystiske Niñu Mayu-samfunnet, et rike hvor fotavtrykkene til forhistoriske giganter – dinosaurene fra kritttiden – er innprentet for evigheten. Bruk omtrent 2 timer på å utforske disse utrolige fossiliserte sporene, en reise gjennom tiden. Når solen begynner å gå ned, kommer du tilbake til byen, med hjertet og sinnet ditt fulle av historiene om landet, ekkoene fra legender og de rungende fotfallene fra tidligere tider. Denne omhyggelig kuraterte turen er ikke bare en ekspedisjon – det er en mulighet til å fordype seg i en regions sjel, gå i historiens fotspor og bli betatt av de naturlige og kulturelle underverkene som gjør denne reisen virkelig til en for evigheter.

La Paz: 6-dagers privat Best-of-Bolivia-tur med fly

6. La Paz: 6-dagers privat Best-of-Bolivia-tur med fly

Dag 1: Turen din begynner med henting fra flyplassen (i henhold til din ankomstreise). På ettermiddagen vil guiden din hente deg for å gjennomføre en bytur gjennom den urbane byen La Paz. Du vil besøke Plaza Murillo, Palacio Presidencial og Moon Valley, før du tar en taubanetur. På slutten av tjenesten forlater guiden deg på Hotel Rosario for å nyte middagen og hvile. Dag 2: Etter frokost tar du et fly til Sucre. Ved ankomst blir du overført til hotellet av guiden din. Deretter kan du utforske byen Sucre gjennom en spasertur og besøke de koloniale gatene i Sucre, La Recoleta, Parque Cretacico og andre. Dag 3: Din andre dag vil begynne når du drar fra Sucre i ditt private kjøretøy med guiden din. Derfra kan du dra til Potosi og besøke gruvene, hvoretter du drar til Uyuni. Etter 4 timers reise vil du overnatte på Salt Hotel. Dag 4: Turen din begynner klokken 10:00, mens du besøker togenes kirkegård, den majestetiske Salar de Uyuni og Incahuasi-øya. Turen din avsluttes til slutt på Uyuni flyplass, hvorfra du tar et fly tilbake til La Paz. Ved ankomst vil guiden din overføre deg til Hotel Gloria hvor du kan hvile. Dag 5: Din private guide vil hente deg klokken 7:30 for å ta deg med til å oppdage den berømte Titicacasjøen, som ligger i Copacabana. Mens du er ute ved denne berømte innsjøen, kan du besøke de flytende øyene: Moon Island og Sun Island. Etter innsjøen kommer du tilbake til La Paz i et privat kjøretøy. Deretter overnatter du en gang til på Hotel Gloria. Dag 6: På den siste dagen av turen vil guiden din lede deg til Tihuanacu hvor du vil besøke de arkeologiske ruinene. Mens du er på disse ruinene, som ligger omtrent 3 timer fra La Paz, vil du lære alt om dette bemerkelsesverdige stedet når du besøker ruinene av Door of the Sun, Puma Punku og monolittene. Når du kommer tilbake til La Paz, vil turen avsluttes med avlevering på ditt foretrukne sted.

Flere reisetips for Sucre

Vil du vite mer om aktiviteter i Sucre? Trykk her for full oversikt